Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

10 trucuri de frumuseţe care-ţi fac viaţa mai uşoară

GALERIE
frumusete trucuri
  • frumusete trucuri
- +

eva.ro vă prezintă o serie de trucuri extrem de utile pentru femeile preocupate de aspectul lor fizic. Dacă ai răbdare şi nu vrei să cheltuieşti o grămadă de bani pe ustensile folositoare în ritualul tău de înfrumuseţare, atunci poţi să ţi le procuri singură! 

Descoperă aici 10 idei spectaculoase:
 
1. Alternativă pentru gelul de sprâncene
 
Ca să nu dai banii pe gelurile speciale pentru netezirea sprâncenelor, poţi apela cu încredere la fixativ. Pulverizează pe un pieptene special pentru spâncene sau pe o perie de rimel vechi şi foloseşte-l imediat după aceea. 
 
2. Cum să-ţi albeşti unghiile
 
Uneori unghiile pot căpăta o tentă gălbuie, iar motivele pot fi diverse. Pentru a reveni la culoarea lor obişnuită, înmoaie o dischetă demachiantă în suc de lămâie şi înfăşoară-l în jurul unghiilor. Apoi acoperă-le individual cu staniol şi lăsaţi să acţioneze timp de 10-15 minute. 
 
3. Foloseşte picăturile de ochi pentru rimel
 
Ca să readuci la viaţă un rimel uscat, foloseşte picături de ochi sau lichid pentru lentilele de contact. Adaugă câteva picături în tubul de rimel şi agită-l bine de câteva ori.
 
4. Curăţarea plăcii de păr sau a bigudiurilor
 
Pentru a curăţa aceste obiecte, se amestecă bicarbonat de sodiu cu peroxid de hidrogen şi se şterge suprafaţa murdară cu o cârpă moale. După aceea trebuie să ştergeţi din nou cu o lavetă complet uscată.
 
5. O manichiură perfectă
 
Atunci când te dai cu ojă, e imposibil să nu depăşeşti suprafaţa unghiei.
Aplică balsam de buze sau o cremă grasă cu un beţişor de urechi în jurul unghiilor, iar apoi fă-ţi manichiura cu orice lac vrei. După aceea se va îndepărta extrem de uşor cu o perie sau cu un tampon de vată.
 
6. Cum să îţi cureţi pensulele de machiaj
 
Este foarte important să îţi speli pensulele şi periile de machiaj, de aceea ai nevoie de o soluţie simplă şi rapidă. Ia o farfurie groasă de plastic şi foloseşte lipici fierbinte pentru a realiza striaţii de diferite forme pe întreaga ei suprafaţă. Lasă la uscat, apoi pune apă şi şampon şi freacă pensulele până se curăţă. Schimbă apa de câte ori este nevoie.
 
7. Foloseşte uleiul pentru copii atunci când utilizezi lama de ras
 
Acest truc simplu te va scăpa atât de iritaţii, dar îţi va şi hidrata pielea mult mai bine. În plus vei economisi mai mulţi bani pentru că un astfel de ulei te va ţine extrem de mult, în comparaţie cu o spumă specială de ras.
 
8. Îngrijirea picioarelor
 
Pentru o piele netedă şi moale ca a unui copil, ai nevoie să îţi speli picioarele cu acest amestec: 2 căni de apă caldă, 1 cană de oţet şi o cană de apă de gură.
 
9. Cum să îţi protejezi cosmeticele atunci când călătoreşti
 
Ca să te asiguri că fardurile sau pudrele tale nu se vor sparge atunci când pleci la drum lung, pune deasupra lor dischete demachiante, iar apoi închide cutiuţele. 
 
10. Un truc util pentru ruj
 

După ce foloseşti rujul, suge-ţi degetul câteva secunde. Acest lucru te va ajuta să scapi de orice exces de ruj de pe buze şi să nu sfârşeşti cu el pe dinţi. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri