Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Bob Sinclar, Hooverphonic și Morcheeba vin la „Afterhills“

GALERIE
afterhills
  • afterhills
- +

Amănunte exclusive despre ceea ce se anunţă cel mai mare festival de profil care a avut loc vreodată la Iaşi. Afterhills va avea loc luna viitoare lângă Era, în cele câteva zile de festival fiind aşteptaţi zeci de mii de oameni zilnic. Organizatorii spun că au vândut deja bilete şi în afara ţării. Din străinătate şi-au anunţat prezenţa Andrew Rayel, ANOTR, ATB, John Newman, Maurice West, Sander Van Doorn. Din ţară vor veni Byron, Dan Andrei, Firma, Golan, Grasu XXL, Kozo, Les Elephants Bizarres, Robin and the backstabbers, Carla’s Dreams. Un abonament pentru trei zile este 249 de lei, iar pentru studenţi va fi 149 lei.

Afterhills Music & Arts Festival va aduce la Iaşi artişti cunoscuţi din întreaga lume şi genuri muzicale diferite, iar pentru trei zile, în perioada 23-25 iunie, terenul aflat în zona Era Shopping Park va deveni locul de întâlnire a fanilor de toate vârstele. Cu un buget estimat de 2 milioane de euro, Festivalul va îmbina muzica cu grafica şi pictura, dar şi cu arta culinară. Conceptul festivalului este realizat de Ovidiu Biber, împreună cu o echipă tânără, care a încercat să intre în pielea celor care vor participa la concerte şi atelierele organizate pe perioada celor trei zile. Astfel, organizatorii au încercat să intuiască nevoile participanţilor şi să mulţumească gusturile muzicale ale tuturor, oferind posibilitatea de a fi permanent ocupaţi, chiar dacă formaţia lor preferată nu a urcat încă pe scenă. De aceea, atelierele de tot felul, artiştii care vor fi prezenţi, zona de relaxare, cu hamace şi şezlonguri şi wi-fi gratuit, dar şi chioşcurile cu mâncare sau barurile nu vor lăsa nici un moment de răgaz publicului.

În ceea ce priveşte lista de artişti, aceasta continuă să crească, însă au confirmat deja prezenţa nume importante din diferite genuri. Andrew Rayel din Republica Moldova, ANOTR din Irlanda, ATB din Germania, John Newman, Maurice West, Sander Van Doorn sunt doar câteva dintre numele artiştilor străini care vor urca pe scena de la Afterhills. Acestora se vor adăuga formaţii şi artişti români cunoscuţi. Byron, Dan Andrei, Firma, Golan, Grasu XXL, Kozo, Les Elephants Bizarres, Robin and the backstabbers, la care se adaugă Carla’s Dreams din Republica Moldova sunt, de asemenea, o parte din cei care vor întregi lista de nume care vor susţine reprezentaţii la festival.
 
Preţul unui abonament normal la festival, pentru toate cele trei zile, este de 249 de lei, iar studenţii vor achita cu 100 de lei mai puţin. În cazul în care se doreşte tratament preferenţial, cu o cale de acces specială, loc de parcare, o zonă restricţionată cu vedere la scenă, dar şi cu posibilitatea ca nişte bucătari profesionişti să gătească pentru ei, atunci abonamentul este de 450 de lei. Pe lângă abonament, cei care au venit cu cortul vor achita suma de 30 de lei pe zi pentru campare, asigurându-se facilităţi precum o zonă de luat masa, duşuri şi toalete sau acces la zone de încărcare a telefonului şi acces la Internet.
 
Din luna martie, când s-a anunţat că vor fi două scene, acum numărul a crescut la trei şi se ia în considerarea construirea încă uneia. De asemenea, amatorii de căţărări ar putea avea un panou special adus pentru ei, iar pentru a nu fi nevoiţi să aştepte prea mult la coadă la barurile din incinta spaţiului de desfăşurare, se va putea plăti doar cu un card special, care poate fi încărcat la intrare.
 
Organizatorii doresc ca, la finalul festivalului, să organizeze o licitaţie pentru lucrările de artă care vor fi realizate pe durate celor trei zile de către artişti. Astfel, festivalul are şi componenta umanitară, banii strânşi urmând să fie donaţi Asociaţiei Pro Ruralis. În acest fel organizatorii încearcă să vină în sprijinul copiilor inteligenţi, dar care nu au sprijin financiar din partea familiei.  

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri