Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Black Friday Friends: de două ori mai multe promoții la Iulius Mall și Palas, vineri și sâmbătă

GALERIE
palas reduceri
  • palas reduceri
- +

Pregătiți de shopping? Anul acesta, Best Friends Forever se transformă în Black Friday Friends. Palas Mall și Iulius Mall te așteaptă alături de cel mai bun prieten să vă bucurați de sesiuni prelungite de shopping, la promoții de până la 70%, și premii instant, în două zile consecutive. 

Vineri, 25 noiembrie 2016, este Black Friday la Palas. Te vei bucura de un program prelungit, în intervalul orar 08.00–24.00, și de oferte de până la 70%. În plus, cei care fac cumpărături în valoare de 150 de lei se pot înscrie la tombola specială. Pentru a avea suficientă energie, primii 400 de clienți participanți vor fi răsplătiți cu 200 de cafele și 200 de băuturi energizante, acordate la centrul de premiere din Atrium. Mai mult, între orele 10.00 și 22.00, din oră în oră, prin tragere la sorți, va fi desemnat câștigătorul unei sesiuni de cumpărături în valoare de 400 de lei, în magazinele Palas.
 
Vizita la Palas te va ajuta să îți completezi garderoba cu ținute în ton cu preferințele tale. Brandurile îndrăgite te așteaptă cu promoții ispititoare, de până la 70%. De pe lista ofertelor de Black Friday nu lipsesc articolele Zara, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, H&M, C&A, Camaïeu, New Yorker, Tom Tailor, US Polo Assn., Colinîs, Guess, LC Waikiki, Jack&Jones, Lee Cooper, Dîs Damat, Bigotti, Intersport și multe altele.
 
Te pregătești pentru sezonul rece și îți dorești încălțăminte călduroasă și genți cu un design în trend? Vei găsi la Palas articolul mult visat, cu discounturi de până la 50%. Nu trebuie să ratezi magazinele Tezyo, Il Passo, Benvenuti, Humanic, Why Denis, Musette, CCC și celelalte locații de profil. Black Friday este prilejul perfect pentru a completa colecția de cosmetice cu noi achiziții, pentru care vei găsi oferte speciale. Surprize sunt disponibile și pentru cei care pun accent în garderoba lor pe detalii cu personalitate, de până la 70%, în magazinele de bijuterii și accesorii. Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni, articole pentru casă, electronice și electrocasnice, atunci vei găsi la Palas discounturi de nerefuzat, la magazinele de profil.
 
Asigură-te că cel mai bun prieten are suficientă energie și pentru sâmbătă, 26 noiembrie, atunci când promoțiile ademenitoare vă așteaptă la Iulius Mall. Veți fi răsfățați cu promoții în ton cu stilul vostru energic și modern, în intervalul orar 10.00 – 24.00. Și Iulius Mall îi va răsplăti pe Black Friday Friends. Primii 300 de clienți care au făcut cumpărături în valoare de 100 de lei și se prezintă la Centrul Info își pot alege unul dintre premiile instant: 150 de invitații duble la film, 100 de vouchere pentru două persoane la food court și 50 de vouchere pentru două cafele.
 
Dacă ai nevoie de mai multă culoare în garderobă, nu rata ofertele H&M, Koton, Kenvelo, Terranova, Bulgarini, Nichi Cristina Nichita, BSB și ale celorlalte branduri. Promoțiile pentru piesele vestimentare ajung până la 70%. În această sâmbătă, nu va trebui să te mulțumești cu o singură pereche de încălțăminte, pentru că în magazinele de specialitate din Iulius Mall vei găsi discounturi de până la 50%. Il Passo, La Scarpa, La Bacca, Medea, In Tempo, Melania și Fabricat în România te așteptă cu surprize. Dacă împarți cu cel mai bun prieten pasiunea pentru cosmetice, accesorii și bijuterii, atunci vă veți bucura de oferte de până la 50%. Cei care adoptă un stil sportiv vor găsi echipamentul perfect la Sport Visions, la prețuri mai mici cu 20%. În plus, promoții vor fi disponibile și pentru servicii.
 
Pentru pauzele dintre sesiunile de shopping, restaurantele din food court și cafenelele au pregătit oferte ispititoare, în ambele zile, la Palas și Iulius Mall. Catalogul complet al reducerilor poate fi accesat pe www.palasmall.ro și www.iuliusmall.com/iasi.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri