Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Irina Begu a fost învinsă după un meci maraton cu Elise Mertens

GALERIE
begu
  • begu
- +

România a pierdut duelul cu  Belgia din turul I din Grupa II Mondială la Fed Cup. După prima zi, România era condusă 2-0, iar astăzi Irina Begu a pierdut în trei seturi, 6-3/5-7/5-7, meciul cu Elise Mertens.

DESFĂȘURAREA PARTIDEI:

IRINA BEGU - ELISE MERTENS 6-3/5-7/5-7

SETUL III

GAME-SET-MECI MERTENS! Belgianca încheie un game maraton de aproximativ 10 minute în care Begu a salvat trei mingi de meci, înainte ca Mertens să fructifice o a patra șansă. Belgia se califică în turul al doilea al Grupei Mondiale II.

Rebreak Mertens! Jucătoarea belgiană are o nouă șansă de a închide partida pe propriul serviciu.

BREAK BEGU! Irina face break într-un moment extrem de important, în care Mertens a avut victoria în mână! Belgianca a făcut o dublă greșeală la ultimul punct și readuce în meci România.

Game Begu! Irina păstrează România în meci, însă Mertens servește pentru câștigarea partidei și pentru calificarea Belgiei.

Game Mertens! Elise Mertens aduce Belgia la un singur game de calificare.

Break Mertens! Belgianca este la al doilea game consecutiv câștigat și revine în avantaj. Irina nu a câștigat niciun punct în acest game.

Game Begu! Irina ia decizii mult mai bune în teren și revine în avantaj grație unei serii de trei game-uri consecutive câștigate.

Break Begu! Românca revine și restabilește egalitatea. Begu închide ultimul punct al game-ului după un raliu de 14 lovituri.

Game Begu! Irina câștigă pe propriul serviciu, iar la pauza dintre game-uri cere intervenția fizioterapeutului.

Game Mertens! Este al cincilea game consecutiv câștigat de belgiancă.

Break Mertens! Se repetă scenariul din setul precedent și belgianca începe setul cu un break.

SETUL II

Game și set Mertens! Belgianca a avut două mingi de set și se impune în cele din urmă. Vom avea set decisiv.

Break Mertens! Irina Begu a salvat două mingi de break, dar Mertens profită de cea de-a treia șansă, iar românca servește pentru a rămâne în set.

Game Mertens! Game alb reușit și de belgiancă.

Game Begu! Game alb al Irinei Begu, care încheie ultimul punct cu un passing în cross care a ridicat sala în picioare. Belgianca este pusă în situația de a servi pentru a rămâne în meci.

Game Begu! Game solid reușit de Irina pe propriul serviciu.

Game Mertens! Cele două jucătoare merg cap la cap. Mertens câștigă pe propriul serviciu, după ce a salvat două mingi de break.

Break Begu! Irina își consolidează break-ul din game-ul precedent și revine în avantaj.

Rebreak Begu! Românca reacționează excelent după game-ul precedent și restabilește egalitatea.

Break Mertens! Jucătoarea belgiană debutează cu un break în setul secund.

SETUL I

Break și set Begu! Mertens cedează presiunii și face două duble greșeli la rând, iar Irina se impune în primul set după 44 de minute.

Game Begu! Game alb reușit de Irina Begu, iar Mertens servește pentru a rămâne în set.

Game Mertens! Cele două jucătoare continuă să câștige pe propriul serviciu, dar Irina Begu păstrează avantajul de un break și joacă agresiv pe serviciul advers.

Game Mertens! Jucătoarea din Belgia a început să își regleze jocul, însă Irina pune în continuare presiune pe serviciul advers.

Game Begu! Game solid reușit de jucătoarea noastră, care își consolidează avantajul.

Game Mertens! Revenire incredibilă pentru Mertens! Belgianca a revenit de la 0-40 și a câștigat primul game din acest meci.

Game Begu! Românca a salvat o primă minge de rebreak cu o lovitură-fulger de peste 150 de km/h, pentru ca mai târziu să închidă game-ul cu un as.

Break Begu! Irina începe meciul excelent. După ce a ratat două mingi de break, românca a fructificat cea de-a treia șansă din game-ul inaugural.

gsp.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri