Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Jucători la jocul Uniplay difuzat de Antena 1 se declară ţepuiţi

GALERIE
Uniplay
  • Uniplay
- +

Mai multi castigatori ai jocului de tip bingo Uniplay, difuzat de Antena 1 si care se promoveaza in prezent cu promisiunea unor premii majore la editia de Paste, se declara "tepuiti": spun ca, desi au trecut luni de zile, organizatorii nu le-au decontat premiile sau le-au decontat doar partial. Compania care produce jocul - condusa de aceiasi oameni aflati si in spatele vechilor jocuri bingo de la Antena 1, confruntate in mod repetat cu probleme - sustine ca ar fi onorat majoritatea platilor si ca intarzierile la plata, acolo unde exista, au ca motiv "echipa in curs de consolidare". Antena 1 spune ca nu are nicio responsabilitate, in timp ce CNA, for care esueaza de ani de zile sa lamureasca problemele legate de acest tip de emisiuni-joc de noroc, priveste de pe margine pana la un moment dat, dupa Paste, potrivit hotnews.ro.

Ce spun, intre altele, castigatorii care se declara "tepuiti":

  • Alexandru Pop din Prahova, castigator in cea de-a patra editie a jocului (ianuarie), a prezentat HotNews.ro un bilet la ordin eliberat in februarie pentru a-si ridica premiul, dar care i-a fost refuzat la banca "din lipsa totala de bani". Ulterior, organizatorii concursului s-au angajat sa ii plateasca suma castigata (aproape 100.000 de lei), in patru rate, dar a primit la timp doar prima rata, cu intarziere pe a doua. Apoi, nu a mai primit niciun ban pana in momentul ultimei convorbiri cu HotNews.ro, desi in ultimele zile fusese contactat de organizatori intr-o noua incercare de esalonare, cu rate mici, de 10-15.000 de lei.
  • Florin Bohorodita din Timis, castigator la ultima editie din ianuarie, a povestit ca, in februarie, i-au spus in mod repetat ca va primi banii, lucru care nu s-a intamplat pana in momentul ultimei convorbiri cu HotNews.ro, la inceputul acestei saptamani. El a spus ca a fost plimbat in van de la un om la altul, ca a mers, chiar, la Bucuresti pentru a ridica banii, dar s-a deplasat degeaba, spunandu-i-se dupa mai multe ore de asteptare ca plata nu poate fi facuta. "Mi-au dat o foaie ca vor plati, dar de fapt foaia nu e la mine, este intr-un singur exemplar, eu am semnat, dar am doar poza dupa document", spune el.
 
Ce spune Uniplay

In raspunsurile transmise HotNews.ro de Doris Moldovan, marketing manager Uniplay, compania organizatoare sustine ca a decontat marea majoritate a premiilor, existand intarzieri pentru unele premii "speciale" (n.red.: castigatorii cu care a discutat HotNews.ro au premii mari, de multe zeci de mii de lei). Compania vorbeste, in cazul acestora din urma, de un "plan de esalonare agreat", desi in mai multe cazuri esalonarea fie nu a fost agreata de castigator, fie nu ar fi fost respectata, conform celor spuse de persoanele contactate de HotNews.ro. Uniplay:

  • "Numarul total de castigatori de pana acum este de 9.380. Dintre care, vorbim de 8.100 castigatori de premii obisnuite care au fost integral decontate si 1280 de premii speciale care au fost deja decontate pentru cel putin 75% din castigatori. Ceilalti castigatori urmand sa isi incaseze premiile conform planului de esalonare agreat, fiind deja programati pentru decontare."
  • "Exista un sistem de esalonare pentru decontarea premiului fiecarui castigator. In orice sistem de premiere exista o perioada de timp in care se deconteaza castigurile."

Care sunt motivele intarzierilor, acolo unde exista? "Echipa este in curs de consolidare", afirma organizatorii: 

  • "Dat fiind faptul ca vorbim de un proiect nou, echipa este in curs de consolidare. Nu negam faptul ca este posibil ca unii dintre angajatii nostri sa fi transmis mesajele despre care vorbiti dumneavoastra. Avem un sistem de esalonare al castigurilor astfel incat sa putem creste premiile si sa oferim in fiecare saptamana mai multe sanse. Va putem spune ca prioritatea noastra este intotdeauna castigatorul, cel care ne-a raspuns mereu cu fidelitate."
 
SURSA: hotnews.ro

    

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri