Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

MESAJE DE ANUL NOU. Nu ai inspiraţie? Iată ce le poţi scrie celor dragi

GALERIE
la multi ani
  • la multi ani
- +

Atunci când nu poţi fi la trecerea dintre ani alături de cei dragi, este frumos să le trimiţi mesaje. Dacă nu ştii ce să le scrii, te poţi inspira de aici:

MESAJE REVELION 2016 PENTRU FAMILIE:

- Tată bun, mamă iubită,
Azi e ziua potrivită

Să vă spun ce vă doresc
Să v-arăt cât vă iubesc.
Vă doresc întâi de toate,
Un an nou cu sănătate,
Voie bună, trai uşor,
Bucurie şi mult spor!

- Fie ca noul an să-ţi aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULŢI ANI!

- Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2016 ! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi ceva fericire ! La mulţi ani!

- La mulţi ani cu veselie,
Sănătate pe vecie,
Casa plină de bucate,
Dragoste pe săturate".

- Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

- Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

- Să-ţi aducă anul nou tot ce n-ai avut şi îţi doreai! La mulţi ani!

MESAJE REVELION 2016 PENTRU PRIETENI:

- Aho , aho prieteni dragi,
Staţi puţin şi ascultaţi
Mâine anul se-noieşte
(Numele tău!) vă doreşte
Mult belşug şi sănătate
Numai reuşite-n toate
Ce să vă aducă anul?
Norocul să umple carul
Pace şi bucurie
Sănătate şi iubire!

- Vreau ca aceste sărbători să-ţi aducă îndeplinirea tuturor dorinţelor şi îţi doresc o vacanţă plină de pace şi linişte, şi mai ales multă ninsoare, pentru că ştiu cât de mult îţi place. La mulţi ani!

- Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

- Acum când lumea noastră mai creşte cu un an, îţi doresc să primeşti cea mai mare felie de fericire şi noroc cu care să-ţi umpli inima şi casa, azi şi pentru tot restul anului. La Mulţi Ani!!!

- Aho, Aho de anul nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La Mulţi Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi împlinire. La mulţi ani, 2016!

- Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări. Un 2016 excelent!

- Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani!

- Sărbători fericite alături de cei dragi. Noul an să fie presărat de realizări, împliniri şi multă sănătate. La mulţi ani!

- Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată! La mulţi ani!

MESAJE REVELION 2016 PENTRU COLEGI:

- Un An Nou Fericit şi nu uita că fericirea ne-o construim singuri, dragostea vine când te aştepţi mai puţin, norocul pândeşte la colţ şi încă ceva: îmi datorezi bani!!! La mulţi ani!

- Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani fericiţi!

- Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2015, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

- La Mulţi Ani fericiţi, cu multă sănătate, lumină şi împliniri şi, mai ales, să ne ajute Dumnezeu în toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag, ...... (numele tău)!

- Îţi doresc să ai parte de o sărbătoare plină de pace, o petrecere de neuitat şi împlinirea celor mai îndrăzneţe vise pentru anul care vine. La mulţi ani!

- Odată cu venirea noului an, îţi doresc fie ca flacăra din torţa fericirii să ardă lângă sufletul tău, fie ca ploaia de îngeri să vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vieţii să-ţi fie presărat cu petale de trandafiri, fie ca luna şi stelele să aprindă în inima şi sufletul tău doar dragoste şi fericire. LA MULŢI ANI!

- Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

MESAJE REVELION 2016 PENTRU ŞEF:

- E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri! La mulţi ani!

- Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2016 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

- La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

- Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să aveţi mai mulţi fani decât duşmani!

- Bucuria vine din lucruri mărunte... Liniştea vine din suflet... Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre...! An nou fericit!

- Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru dumneavoastră o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

MESAJE AMUZANTE:

Previziuni meteo de REVELION 2016: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

De Sfintele Sărbători

Patru veseli urători
Vă doresc s-aveţi de toate :
Mult belşug în casă
Pâine mai gustoasă,
Datorii puţine
În anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat
Bucurie, gând curat,
Din a voastră casă
Binele să nu mai iasă.

Îţi doresc să ai duminici dulci, luni luminoase, marţi minunate, miercuri magnifice, joi jucăuşe, vineri voioase, sâmbete superbe şi un An Nou Excelent!

În 2015 au fost momente în care te-am deranjat, te-am făcut să suferi, te-am supărat, te-am enervat, te-am făcut să urli de frustrare... Iar astăzi vreau doar să-ţi spun... că am de gând să continui şi în 2016!

Spune anului ce vine,
Să-ţi aducă numai bine...
Şi mai spune-i să îţi dea,
Tot ce vrea inima ta...
Sănătate şi mulţi bani
"La Anu' şi La Mulţi Ani!"

Vă doresc de 2016 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

Aho, aho, prieten bun care stai on-line acum. Ia opreşte-te din scris şi-ascultă ce-am de zis! Chiar de eşti cu DND, BE RIGHT BACK sau NMD, sper să nu îmi dai ignor că îţi spun un pluguşor. N-am intrat să te stresez, am intrat să îţi urez "la mulţi ani şi fericire, liste de id-uri pline"!

Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2016 plin!

Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

Să aveţi parte de tot ce aveţi şi mai vreţi,
De tot ce nu aveţi şi vă doriţi,
De tot ce vă lipseşte şi nu ştiţi.
Un an nou fericit !
Mulţi ani cu sănătate !

Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! Bucură-te de viaţă! La mulţi ani!

Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă! La Multi Ani, 2016!

Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!

ALTE MESAJE:

”Îţi doresc ca în anul 2016 sa ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!”

”Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!”

"Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2015, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!"

"La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc."

"Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!"

"Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"

"La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!"

"Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"

"Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma"

"Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"

"Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!"

”Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”

”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

"Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări."

"E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"

"Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

”Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri