Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Scule şi echipamente pentru atelierele de prelucrări metalice

GALERIE
prelucrare-metal
  • prelucrare-metal
- +

Prelucrarea metalului este una din ramurile de bază ale industriei dintr-o ţară. Chiar dacă în România de după anii ‘90 tot mai multe combinate ce aveau ca principală activitate prelucrarea metalelor s-au închis, în ultima vreme se observă o tendinţă de revigorare a acestei ramuri.

Trendul actual este de a se lucra în ateliere şi fabrici de dimensiuni mici şi medii, cu posibilităţi de conversie rapidă pentru a putea onora noi comenzi fără investiţii ridicate şi în timp util.

Pentru a putea funcţiona într-o piaţă extrem de mobilă, micii intreprinzători trebuie să poată răspunde cu promptitudine comenzilor pe care să le execute impecabil şi cu costuri cât mai mici.

Deoarece în România de azi oferta de mânţ de lucru disponibilă pe piaţa muncii este extrem de bogată, principalele probleme ale intreprinzătorilor ce realizează activităţi de prelucrare a metalului sunt găsirea de furnizori serioşi de materii prime şi achiziţia şi întreţinerea în condiţiile cele mai bune ale echipamentelor din atelier.

Pentru a sprijini activitatea micilor intreprinzători echipa masiniunelte.ro oferă acestora soluţia potrivită în ceea ce priveste gama de maşini pentru prelucrarea metalului, acoperind inclusiv prelucrările la rece (prelucrarea tablei).

În ceea ce priveşte prelucrările prin aşchiere, masiniunelte.ro vă pune la dispoziţie strunguri, maşini de găurit, maşini de găurit şi frezat, ferăstraie pentru metal, maşini pentru şlefuit metal şi altele.

Oferta masiniunelte.ro se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi medii dar nu neglijează nici echipamentele industriale, ideale pentru a fi utilizate în regim de lucru intensiv în fabricile de dimensiuni mari.
Echipa masiniunelte.ro îţi oferă suportul şi consilierea tehnica pentru a obţine soluţia potrivită pentru necesităţile de prelucrare şi bugetul disponibil.

Gama de accesorii pentru prelucrarea metalului ce sunt puse la dispoziţie oferă posibilitatea conversiei rapide şi utilizarea echipamentelor pentru realizarea diferitelor aplicaţii cu precizie ridicată şi costuri reduse. Maşinile pentru prelucrarea metalului comercializate prin intermediul magazinului masiniunelte.ro sunt livrate cu numeroase accesorii cuprinse în dotarea standard, iar accesoriile opţionale pot fi achiziţionate oricând este necesar direct din stoc sau la comanda.

Serviciile oferite de echipa masiniunelte.ro vizează calitatea suportului tehnic de specialitate oferit, oferirea de răspunsuri prompte solicitărilor clienţilor, oferirea de termene de livrare exacte şi respectarea acestora, oferirea de servicii de service de calitate atât în perioada de garanţie, cât şi post-garanţie, comunicarea permanentă cu clientul, toate acestea cu scopul declarat de a menţine calitatea serviciilor oferite la cele mai bune preţuri.

Soluţia pentru afacerea ta poate fi găsită în magazinul masiniunelte.ro, iar diferite informaţii tehnice şi noutăţi în domeniul prelucrării metalului, pe blogul de specialitate.

Daca eşti în căutarea unui partener serios care să-ţi ofere soluţia potrivită pentru afacerea ta vino la masiniunelte.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri