Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

(VIDEO) Donald Trump l-a criticat pe Snoop Dogg, după ce a fost „împuşcat” în noul videoclip al rapperului

GALERIE
snoop-dogg-videoclip-pamflet
  • snoop-dogg-videoclip-pamflet
- +

Donald Trump l-a criticat pe Snoop Dogg şi a ironizat ”cariera în derivă” a acestuia, după ce rapperul ”a împuşcat” în noul său videoclip un personaj - deghizat în clovn - care îl imită pe preşedintele american, informează site-ul revistei New Musical Express.

Snoop Dogg a lansat la începutul acestei săptămâni videoclipul piesei ”Lavender”, un remix al single-ului omonim lansat de grupul de jazz BADBADNOTGOOD şi DJ-ul Kaytranada, în care rapperul foloseşte un pistol de jucărie pentru a simula că îl împuşcă pe un actor care îl imită pe Donald Trump. 

Politicianul Marco Rubio, fostul rival al lui Trump din cursa pentru nominalizarea la Casa Albă din partea Partidului Republican, l-a criticat pe Snoop Dogg pentru ”un videoclip atât de controversat”, considerând că acele imagini ”ar putea să inspire o tentativă de asasinat”.

Preşedintele Donald Trump a reacţionat la rândul lui, pe Twitter, şi a spus că Snoop Dogg ”nu ar fi scăpat atât de uşor” dacă ”ţinta” lui din acel videoclip ar fi fost Barack Obama. 

”Vă imaginaţi ce proteste ar fi fost dacă Snoop Dogg, cu cariera lui în derivă, l-ar fi luat în vizor şi ar fi tras cu pistolul asupra preşedintelui Obama? E timpul pentru puşcărie!”, a scris Donald Trump pe Twitter. Michael Cohen, unul dintre avocaţii lui Trump, a făcut următoarea declaraţie pentru TMZ.com: ”E o ruşine totală. Snoop îi datorează preşedintelui un set de scuze. Nu e absolut nimic amuzant într-o tentativă de asasinare a preşedintelui. Sunt cu adevărat şocat şi supărat pe el, deoarece credeam că era mai bun de atât”.

”Cu siguranţă că nu aş fi acceptat aşa ceva nici dacă ţinta lui ar fi fost preşedintele Obama. Cu siguranţă nu accept nici în cazul preşedintelui Trump. Cu toată sinceritatea, nu e amuzant, nu e artistic. Doar pentru că vrei să te ascunzi în spatele unor abilităţi artistice sau a libertăţii de exprimare nu înseamnă că este un demers corect. Snoop ştie asta, însă el s-a jucat prea aproape de limită”, a adăugat avocatul preşedintelui american.

Rapperul american şi-a făcut public punctul de vedere în această chestiune. 

”Lumea întreagă face clovnerii în această perioadă, iar Jesse Wellens, regizorul clipului, are atât de multă dreptate în creaţia lui artistică şi în realitate, pentru că, dacă îi priveşti cu atenţie pe aceşti ticăloşi, vezi că ei sunt de fapt nişte clovni”, a spus rapperul, scrie News.ro.

Snoop Dogg a dezvăluit că a compus acel remix al piesei lansate de trupa BADBADNOTGOOD în colaborare cu Kaytranada după ce a ascultat versiunea originală pe contul de pe iTunes al managerului său artistic. ”Nu am scos niciodată o piesă ca asta, aşadar, când am ajuns în studioul de înregistrare, am început să alunec printre ritmuri, iar acel ritm special era pe aceeaşi lungime de undă cu mine, iar eu am putut să compun versurile întregului cântec dintr-o dată”, a spus rapperul.

Snoop Dogg şi Donald Trump au lăsat impresia că erau prieteni în urmă cu mai mulţi ani, însă rapperul a fost unul dintre primii reprezentanţi ai industriei de divertisment care a început să îl critice în mod public pe fostul magnat imobiliar, cu mult timp înainte ca acesta să candideze la funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Single-ul ”Lavender” va face parte din noul album al cântăreţului american, ce va fi lansat în luna mai. Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este un rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri