Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

"Vreau să-mi găsesc un soţ cu mulţi bani. Ce sfaturi îmi daţi?" Răspunsul genial dat de un bancher

GALERIE
femeie cu bani
  • femeie cu bani
- +

O tânără a apelat la un forum de dating pentru a le cere bărbaţilor un sfat legat de cum îşi poate găsi un soţ cu mulţi bani.

Înante de a le cere sfatul, tânăra şi-a prezentat calităţile şi şi-a stabilit standardele financiare pe care le caută la partenerul ideal. Aceasta a vrut să afle locurile unde merg oamenii bogaţi şi modul prin care ar putea să le atragă atenţia, notează jurnalul.ro.

"Am aproape 25 de ani, sunt foarte frumoasă, stilată şi am gusturi alese. Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care câştigă cel puţin 500.000 de dolari pe an. Aţi putea crede că sunt lacomă, dar cu un venit de un milion de dolari anual te încadreazi doar în clasa de mijloc în New York. Cel mai bogat bărbat cu care am avut o relaţie câştiga doar 250.000 de dolari pe an. Nu cred ca cer mult. Cunosc o femeie cu care fac yoga, care este căsătorită cu un bancher bogat şi trăieşte în Tribeca, însă nu este la fel de frumoasă ca mine şi nici nu este un mare geniu.  Deci ce face ea aşa special? Este cineva pe acest forum care câştigă peste 500.000 de dolari? Sunteţi cu toţii însuraţi? Voiam să vă pun o întrebare: ce ar trebui să fac să mă căsătoresc cu un bărbat atât de bogat? De altfel, mai am câteva întrebări: În ce locuri ies în oraş bărbaţii cu mulţi bani? Ce grupă de vârstă ar trebui să mă intereseze? De ce majoritatea nevestelor de bogaţi nu arată foarte bine? Am cunoscut câteva fete care nici nu arătau bine, nici nu erau interesante şi m-am întrebat cum au reuşit să pună mâna pe un bărbat cu bani. Cum decide un bărbat cu cine să se însoare?", scrie aceasta pe forumul snopes.com.

Fata a primit un răspuns chiar din partea directorului general al bancii J.P Morgan, însă, cel mai probabil, nu era ceea ce s-ar fi aşteptat să auda:

 "Dragă domnişoară drăguţă,

Ţi-am citit postarea cu mare interes şi o să-ţi răspund ca un investitor profesionist care câştigă peste 500.000 de dolari anual.

Din punctul de vedere al unui om de afaceri, ar fi o decizie proastă să te iau de nevastă. Răspunsul e foarte simplu: tu oferi frumuseţe în schimbul banilor. Cu toate acestea, există aici o mare problemă. Frumuseţea ta e trecătoare, dar banii mei nu. Probabilitatea ca venitul meu să crească în timp este chiar foarte mare, însă tu nu te vei face mai frumoasă pe măsură ce trec anii. Economic vorbind, eu sunt un bun care se apreciază, tu unul care se depreciază, iar dacă frumuseţea este singurul tău atu, atunci valoarea ta peste zece ani va fi aproape zero.

Oricine câştigă atât de mulţi bani nu e prost. Poate o să avem o relaţie cu tine, dar nu ne-am însura niciodată cu o fată ca tine. Te sfătuiesc să renunţi la căutare sau, mai bine, să găseşti o cale prin care să câştigi tu însăţi atât de mulţi bani. Aşa nu ai mai fi nevoită să găseşti un fraier cu bani. Sper că ţi-am fost de ajutor".


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri