Eurotrip
Moo
epimedica
Mineralia Iasi
mesterescu

sambata, 30.05.2015

Durerile inghinale pot fi semnul mai multor afectiuni

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +

    Dr. Iulian Serban, medic chirurg la Spitalul de Urgente Iasi, directorul Casei de Asigurari de Sanatate Iasi:

    "Pentru o durere inghinala, scrotala, cu diverse iradieri  spre coapsa, spre lomba, pacientul trebuie sa consulte un medic chirurg sau un medic urolog. Parerea mea este ca ar fi bine sa mergeti mai intii sa va vada un chirurg generalist la orice clinica de chirurgie din Iasi - fie la Spitalul de Urgente, fie la Spitalul «Sf. Spiridon». Pentru aceasta va trebuie un bilet de trimitere de la medicul de familie. Cu acesta va prezentati la spital pentru o consultatie din partea chirurgului de garda.

    Este bine sa apelati mai intii la un chirurg generalist pentru ca el, in urma consultului, poate aprecia cel mai bine despre ce afectiune ar putea fi vorba. Si daca este vorba de o problema urologica, va poate  dirija apoi spre un urolog.

    Din cele spuse de dumneavoastra, poate fi vorba de absolut orice: poate fi vorba de o hernie, de o infectie sau inflamatii ale testiculului de diverse cauze virale sau bacteriene; de asemenea poate fi vorba de  boli sexuale sau pot fi sechele ale unor traumatisme (lovituri) mai vechi. 

    Este dificil de a pune diagnosticul pe un singur simptom; de aceea, din cele spuse de dumneavoastra, posibilitatea de diagnostic este multipla. Subliniez inca o data ca cel mai bine ar fi sa va adresati unui chirurg generalist care in urma unui consult poate stabili un diagnostic corect sau va poate orienta spre un alt specialist daca este cazul".


    Comentarii Facebook

    Ultima ora

    editorial

    Doliul Iaşului la moartea lui C. Bobocel

    Mihai CHIPER

    Doliul Iaşului la moartea lui C. Bobocel

    Pentru interzicerea cortegiilor mortuare pe străzi este suficientă o simplă hotărâre a Consiliului local. De ce mai întârzie?

    Filmuletul zilei

    opinii

    Intelectualii şi puterea comunistă

    Alexandru CĂLINESCU

    Intelectualii şi puterea comunistă

    S-au lăsat ei oare orbiţi de propaganda comunistă? Putea fi înşelat un om de inteligenţa lui Ralea? Cred, dimpotrivă, că au jucat comedia adeziunii la noul regim.

    Un loc pentru suflet?

    Petru BEJAN

    Un loc pentru suflet?

    Din motive nedesluşite, refuzăm cu obstinaţie adevărul. Totuşi, să recunoaştem… Trăim vremuri tulburi şi amestecate. Rătăcim într-o lume inflamată de viteză şi aglomeraţie. 

    Cortez

    Nicolae CREŢU

    Cortez

     Poţi să nu fii meloman, încă şi mai precizat, nici vreun fan al Operei, nu ai însă cum să nu fi auzit de faima acestui mare nume dat teatrului liric de România, “zbor” înalt şi glorios în lumea belcanto-ului:Viorica Cortez, zbor pornit de aici, de lângă noi, din Iaşi. 

    Propunerea redactorului sef

    Tanda şi Manda

    Toni HRITAC

    Tanda şi Manda

    Avem de a face cu o schimbare a clasei politice, determinată de şarjele DNA? Înclin să cred că nu.

    Caricatura zilei

    Pe Şova nu vi-l dăm

     

    Editia PDF

    Intrebarea zilei

    Strângeţi bonuri pentru a participa la loteria fiscală?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.