Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

5 complimente pe care barbatii ar prefera sa nu le auda de la femei

GALERIE
complimente
  • complimente
- +

Stim cu totii ca nu numai femeile iubesc sa primeasca un compliment. Si barbatii se dau in vant dupa cuvintele de lauda. Sunt unele lucruri, insa, pe care, totusi, n-ar fi bine sa le rostesti in fata unui barbat. Iata 5 complimente pe care barbatii urasc sa le primeasca de la femei, potrivit expertilor in relatii de cuplu.

1. Acest cadou nu prea este pe gustul meu, insa intentia conteaza

Ii poti spune ca analizeaza mereu lucrurile. Insa chiar si atunci cand, de ziua indragostitilor, ti-a adus colierul pe care nu l-ai fi ales niciodata, nu-i zice acest lucru. Spunandu-i ca nu te stie bine, este ca si cum i-ai da o palma peste fata. „Data viitoare sigur nu-ti va mai cumpara nimic”, considera Goldstein. Rasplateste-i generozitatea si poarta-i, uneori, cadoul. Insa, data viitoare, arata-i exact ce cadou vrei din magazin astfel incat vei sti ce vei primi.
 
2. Este ca si cum as avea 3 copii, insa te iubesc oricum

Sa-i spui ca il adori in ciuda tuturor defectelor lui punand la sfarsit „dar te iubesc” de fapt ii dezvalui ca este o pacoste pentru tine. Separa cele doua propozitii, in loc sa faci o fraza mare. Spune ceea ce ai de spus insa intr-un alt mod. Spre exemplu, ai putea sa-i zici asa: „Este foarte bine ca esti atat de apropiat de copii si ca iti faci timp sa te joci cu ei. Insa uneori, simt copiii au nevoie si de putina disciplina”.
 
3. Sotul meu a facut cel mai romantic lucru

Nu le dezvalui prietenilor gesturile romantice facute de sotul tau. Vorbele ajung de la prietena ta la barbatul ei. „Exista o multime de glume legate de barbatii care sunt <<sub papuc>>, iar asta intra in categoria respectiva”, spune psihologul Andra Brosh. Prin urmare, a pregatit o cina romantica pentru ca te iubeste? Prietenii lui vor face o multime de glume pe seama lui pentru ca ei se simt obligati ca trebuie sa faca si ei ceva pentru a-si multumi sotiile. Daca simti nevoia sa te lauzi, pune-l pe el intr-o lumina favorabila. Spre exemplu ai putea spune: „In ultima vreme incercam sa alungam rutina din relatia noastra, iar sotul meu a facut asta…”. Asa sotul tau se va simti bine. Chiar si asa prietenii lui ar putea sa-i faca zile fripte, insa orgoliul lui nu va fi atins.

4. Imi place ca ai facut burta

Daca ieri, i-ai admirat abdomenul lui Cristiano Ronaldo, sotul tau nu va mai sti ce sa creada. „Barbatii care dedica atat de mult timp corpurilor lor se pot concentra mai mult pe ei insisi decat pe partenere”, sustine psihologul Brosh, care sugereaza sa-i spui sotului ca tu preferi un barbat care este un partener extraordinar si un tata mai bun decat unul cu un abdomen bine lucrat. „Asta ii va arata cat de mult conteaza el pentru tine” si il reasiguri ca iti ofera toate aceste lucruri.
 
5. Esti cel mai bun amant pe care l-am avut

El vrea sa te satisfaca in pat, insa nu vrea sa se gandeasca la barbatii din trecutul tau. „Brusc, te gandesti la toti acei barbati cu care ai fost si ai facut asta”, spune Matt. Pentru a-l complimenta in legatura cu modul in care face dragoste, fii clara in legatura cu o anumita experienta sexuala cu el. „Imi place atat de mult cand faci…”, sugereaza Brosh. Astfel, ii arati ca te concentrezi pe el si nu faci niste comparatiii generale.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri