Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

sambata, 27.08.2016

Calificaţi de pe locul X

GALERIE
polo-romania-ung-matei
  • polo-romania-ung-matei
- +

 

Echipa naţională de polo va merge la turneul preolimpic de la Trieste, unde va avea parte de o grupă grea
 
Naţionala de polo a României s-a clasat, sâmbătă, pe locul X la Campionatul European de la Belgrad, după ce a fost învinsă în ultima partidă din competiţie de către reprezentativa Franţei, cu scorul de 6-12 (1-6, 1-2, 1-2, 2-3). La CE de la Belgrad, naţionala României a obţinut următoarele rezultate: 12-6 cu Georgia, 14-13 cu Germania, 5-11 cu Italia, în grupa C, 9-15 cu Grecia, în optimi, 12-7 cu Malta, 14-13 cu Germania şi 6-12 cu Franţa, pentru clasarea finală pe locurile 9-12.
În pofida clasării finale, tricolorii vor lua parte la turneul preolimpic de la Trieste, programat între 3-10 aprilie, după ce FINA a anunţat că mai multe echipe cu drept de participare din afara Europei au declinat oferta.  Astfel, la turneul preolimpic participă inclusiv Slovacia, de pe locul 13 la CE de la Belgrad, celelalte echipe fiind Ungaria, Italia, Spania, Rusia, România, Franţa, Germania, Olanda. Conform tragerii la sorţi desfăşurate sâmbătă la Belgrad, România va juca în grupa A cu Canada, Rusia, Franţa şi Slovenia. În grupa B vor juca Italia, Kazahstan, Africa de Sud, Spania, Germania şi Olanda. Patru locuri sunt alocale pentru Rio 2016 de la turneul preolimpic de la Trieste, programat între 3-10 aprilie.
Competiţia a fost câştigată de echipa Serbiei, care a învins cu 10-7 reprezentativa Muntenegrului. Serbia cucereşte astfel al şaptelea titlu european din palmares, ultimul în 2014, fiind şi triplă campioană olimpică, dar şi campioană mondială en-titre (cinci titluri în total) şi câştigătoarea Ligii Mondiale în 2015 (nouă trofee în total), obţinute sub titulatura Serbia, iar anterior Iugoslavia, respectiv Serbia şi Muntenegru. Tot sâmbătă, în finala mică, Ungaria a învins Grecia, cu scorul de 13-10, cucerind medalia de bronz.
 
Comentarii Facebook

Ultima ora

editorial

Pe-un picior de plai cecen

Nicolae GRECU

Pe-un picior de plai cecen

Dacă nu se vor iniţia investiţii mari în dezvoltarea sportului, începând cu baza de talente şi infrastructura, vom ajunge să ne salvăm contabilitatea olimpică doar prin naturalizări.

Filmuletul zilei

opinii

Ieşim şi noi din 92?

Pavel LUCESCU

Ieşim şi noi din 92?

Alegerile din toamnă-iarnă vor fi decise de electoratul anti-sistem, care e în esenţă un electorat anti-stat-prost-şi-corupt. Dacă electoratul ăsta iese la vot, aşa cum stau lucrurile acum, pierde PNL. Dacă nu iese, câştigă PSD.

Singurul comerţ pe care pot să-l fac cu Dumnezeu: eu Îi dau păcatele mele, El îmi oferă viaţa Lui

pr. Constantin STURZU

Singurul comerţ pe care pot să-l fac cu Dumnezeu: eu Îi dau păcatele mele, El îmi oferă viaţa Lui

Există, cu referire la Botezul Domnului, în Evanghelia după Luca, un verset care ne spune că, "după ce s-a botezat tot poporul, botezându-Se şi Iisus şi rugându-Se, s-a deschis cerul" (Luca 3, 21). 

De ce îl iubesc pe Descartes

Sorin CUCERAI

De ce îl iubesc pe Descartes

Fiindcă un bun prieten m-a stârnit cu câteva observaţii despre Descartes - legate de visele lui profetice privind o ştiinţă universală, adică de un lucru destul de cunoscut oricui a frunzărit scrisorile filosofului, sau o biografie de-a lui - m-am gândit să prezint aici câteva lucruri mai puţin cunoscute despre întâiul cartezian al lumii, fiindcă tot suntem (încă) în vacanţă.

pulspulspuls

Se întoarce Bot Ia la manşă au ba? Azi s-ar putea să aflăm

Se întoarce Bot Ia la manşă au ba? Azi s-ar putea să aflăm

Ziua cea mare a sosit la leberalii ieşeni, stimaţi telespectatori, iar omul negru încă n-a venit. 

Caricatura zilei

Glumă care nu-i place lui Ponta

 

Editia PDF

Bancul zilei

 Un indian se duce la un notar din vestul indepartat si ii spune suparat: – Domnul notar, am auzit ca poti sa schimbi (...)

Intrebarea zilei

Ce reproșuri aduceți autorităților locale?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.