Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

sambata, 25.06.2016

Calificaţi de pe locul X

GALERIE
polo-romania-ung-matei
  • polo-romania-ung-matei
- +

 

Echipa naţională de polo va merge la turneul preolimpic de la Trieste, unde va avea parte de o grupă grea
 
Naţionala de polo a României s-a clasat, sâmbătă, pe locul X la Campionatul European de la Belgrad, după ce a fost învinsă în ultima partidă din competiţie de către reprezentativa Franţei, cu scorul de 6-12 (1-6, 1-2, 1-2, 2-3). La CE de la Belgrad, naţionala României a obţinut următoarele rezultate: 12-6 cu Georgia, 14-13 cu Germania, 5-11 cu Italia, în grupa C, 9-15 cu Grecia, în optimi, 12-7 cu Malta, 14-13 cu Germania şi 6-12 cu Franţa, pentru clasarea finală pe locurile 9-12.
În pofida clasării finale, tricolorii vor lua parte la turneul preolimpic de la Trieste, programat între 3-10 aprilie, după ce FINA a anunţat că mai multe echipe cu drept de participare din afara Europei au declinat oferta.  Astfel, la turneul preolimpic participă inclusiv Slovacia, de pe locul 13 la CE de la Belgrad, celelalte echipe fiind Ungaria, Italia, Spania, Rusia, România, Franţa, Germania, Olanda. Conform tragerii la sorţi desfăşurate sâmbătă la Belgrad, România va juca în grupa A cu Canada, Rusia, Franţa şi Slovenia. În grupa B vor juca Italia, Kazahstan, Africa de Sud, Spania, Germania şi Olanda. Patru locuri sunt alocale pentru Rio 2016 de la turneul preolimpic de la Trieste, programat între 3-10 aprilie.
Competiţia a fost câştigată de echipa Serbiei, care a învins cu 10-7 reprezentativa Muntenegrului. Serbia cucereşte astfel al şaptelea titlu european din palmares, ultimul în 2014, fiind şi triplă campioană olimpică, dar şi campioană mondială en-titre (cinci titluri în total) şi câştigătoarea Ligii Mondiale în 2015 (nouă trofee în total), obţinute sub titulatura Serbia, iar anterior Iugoslavia, respectiv Serbia şi Muntenegru. Tot sâmbătă, în finala mică, Ungaria a învins Grecia, cu scorul de 13-10, cucerind medalia de bronz.
 
Comentarii Facebook

Ultima ora

editorial

Câteva întrebări pentru noul primar al Iaşului

Toni HRIŢAC

Câteva întrebări pentru noul primar al Iaşului

Cum vedeţi dumneavostră, de fapt, oraşul Iaşi? Nu există o proiecţie pe care să o fi schiţat clar până acum.

Filmuletul zilei

opinii

Brexit-ul pe înţelesul meu

Pavel LUCESCU

Brexit-ul pe înţelesul meu

Cele trei lecţii despre bătrâneţe, izolare şi prostie, aşa cum le-am învăţat din referendumul de joi în urma căruia Marea Britanie a decis să părăsească Uniunea Europeană.

Subsemnatul…

Briscan ZARA

Subsemnatul…

Aş sugera ca la secţiile de poliţie, departamentele de daune ale societăţilor de asigurări şi în toate instituţiile unde trebuie întocmite asemenea declaraţii însoţite de desene să se ofere şi creioane colorate sau carioci şi radieră pentru că e nevoie. Sunt multe victime şi vinovaţi cu talent care au nevoie să stea ore întregi ca să scrie/ deseneze situaţia lor cu limba scoasă pe jumătate din gură şi capul uşor aplecat într-o parte şi trebuie să fie încurajaţi în acest sens…

Dumnezeu ne cere, dar numai pentru a ne învăţa să primim

pr. Constantin STURZU

Dumnezeu ne cere, dar numai pentru a ne învăţa să primim

Evangheliile consemnează multe momente în care oamenii Îi adresează diverse cereri Mântuitorului, dar puţine situaţii în care Domnul Însuşi cere de la oameni ceva. Trei dintre ele jalonează anii de lucrare publică ai lui Iisus, constituind repere esenţiale pentru mântuirea fiecăruia dintre noi.

pulspulspuls

Un ieşean, motivul pentru care şefii leberali înfruntă huiduielile şi scuipaţii la fuziunea cu uneperiştii

Un ieşean, motivul pentru care şefii leberali înfruntă huiduielile şi scuipaţii la fuziunea cu uneperiştii

Ştim că multă lume de prin zona leberalilor care aşteaptă rândul la ciolănel ar fi înjurat printre dinţi în ultimele zile, după ce s-a auzit că, deşi abia încap ei la împărţit posturi şi locuri pe liste, şefii de la Bucale vor să mai dea din acest puţin şi uneperiştilor. 

Caricatura zilei

Dezincriminarea angajarii de rude la cabinetele parlamanetare

Editia PDF

Intrebarea zilei

Care ar fi prioritatile administratiei locale pentru municipiul Iasi?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.