Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Cautati locuri de petreceri pentru copii ? Iata cateva idei

GALERIE
oakiclub
  • oakiclub
- +

Unul dintre cele mai mari factori de stres pentru parinti atunci cand vine vorba de planificarea unor  petreceri pentru copii acasa este modul in care locuinta lor va supravietui atacului multimii de petrecareti. Cateringul nu trebuie sa fie o drama, copii amatori de petreceri se gasesc iar un tort frumos poate fi punctul culminant al intregului eveniment pentru multe mame. Dar ideea de petreceri copii in casa nu este tocmai usor de suportat: jucarii peste tot, tort pe covor, sucuri varsate, etc..

Solutia este simpla: organizati petreceri de copii in alta parte! Exista atat de multe optiuni pentru locatii alternative care se potrivesc cu orice buget incat este pacat sa nu le luati in considerare.

In imagine, o petrecere de copii realizata de OakiClub

Mai jos sunt cateva idei pentru petreceri copii in aer liber:

Petreceri de copii in parc

Nimic nu ar putea fi mai usor decat petrecerea de ziua copilului dumneavoastra sa fie intr-un parc local, aproape de casa. Evident, acest lucru poate avea loc in functie de vreme , dar cei mici se pot bucura de mult spatiu si distractie in aer liber. Incercati sa alegeti un parc cu un loc de joaca, daca este posibil, o masa acoperita (desi puteti lua intotdeauna mese de picnic demontabile). Acest lucru poate fi o sansa buna de a introduce copiii in lumea jocurilor de moda veche, cum ar fi cursele cu sacul, curse cu trei picioare, caratul oualelor in lingura, etc.. Cea mai buna parte: copii somnorosi la sfarsitul petrecerii iar casa ta ramane curata!

Petreceri copii in aer liber

Aproape de categoria parc local, unele zone au rezervatii naturale, paduri de stat, etc. , unde exista si zone de picnic, sau chiar gradini zoologice unde se pot organiza petreceri copii foarte frumoase.

Petreceri pentru copii in parcuri de activitati

Petreceri copii se pot organiza si in zone cu locuri de joaca, terenuri de mini golf, spatii verzi din parc unde se gasesc si tiroliane, alpinism in sali de sport , unde se poate percepe o taxa pentru copii de a participa la activitate, dar parintii pot aduce cateringul, daca doresc.

Ca acest gen de petreceri copii chiar sa nu va aduca multe batai de cap, cel mai bine este sa angajati o firma care organizeaza astfel de evenimente. Cu profesionisti la indemana, cu siguranta sarbatoarea dvs va fi un mare succes. De aceea, vedeti ce isi doreste copilul dvs de ziua lui, sau chiar cu alta ocazie, si organizati petreceri copii cu ajutorul specialistilor in domeniu.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri