Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Ce trebuie sa faca o femeie, pentru a fi mereu irezistibila, indiferent de varsta

GALERIE
femei, frumusete
  • femei, frumusete
- +

Potrivit ultimelor studii, majoritatea femilor uita efectiv de trucurile pe care le folosesc in tinerete pentru a atrage atentia barbatilor, lucru care le face sa isi piarda increderea in ele insele si sa nu se mai simta atat de atragatoare, odata cu trecerea anilor.

Specialistii in domeniu si cei care obisnuiesc sa poarte discursuri motivationale sunt de parere insa ca exista o serie de lucruri pe care o femeie nu ar trebui sa le uite niciodata pentru a se simti in primul rand ea insasi irezistibila, indiferent de varsta sa si de statutul sau social.

Este vorba despre o serie de lucruri la indemana oricui, care tin mai mult de initiativa fiecarei femei, potrivit lyla.ro.

1. Nu uita sa zambesti


Studii efectuate de-a lungul timpului au conchis faptul ca in momentul in care femeile zambesc ridica efectiv moralul celor din jur. Este foarte important sa nu uitati sa zambiti, de fiecare data cand aveti ocazia, pentru a fi mai placute de catre cei din jur.

2. Nu uita de par si starea lui

Parul, podoaba capilara, oricum ar fi coafura unei femei, este unul dintre cele mai mari avantaje ale acesteia. Pentru barbati este mereu important sa vada la o femeie un par ingrijit, aranjat “ca la care”. Pentru a obtine acest efect nu este necesar sa folositi cine stie ce tratamente ci mai degraba sa aveti grija de conditia parului in mod normal.

3. Nu uita de unghii

Este foarte important ca unghiile, fie ca le purtati lungi si date mereu cu oja fice ca le taiati scurt si nu folositi oja niciodata, sa fie curate. Se pare ca unghiile unei femei sunt unul dintre principalul lucru la care barbatii se uita in momentul in care o vad.

4. Nu uita de tenul tau

Chipul unei femei, indiferent de varsta, trebuie sa fie luminos pentru a atrage. Asa ca nu este musai sa folositi machiaj sau alte trucuri pentru a avea un ten luminos ci este de ajuns sa aveti grija ca pielea sa va fie hidratata mereu.

5. Nu uita de parul de pe picioare

Este clar ca parul de pe picioare, la femei, este un lucru nu tocmai placut de majoritatea barbatilor. Asa ca este mereu necesar sa scapati de el, de fiecare data cand observati ca a crescut peste masura.

6. Nu uita de pantofii cu toc

Orice femeie este mult mai atragatoare in momentul in care poarta pantofi cu toc, fie el cat de mic. In momentul in care o femeiepoarta pantofi cu toc, pulpele ii sint mai mereu incordate iar fundul se ridica substantial. Iar aceasta este o priveliste care in mod sigur atrage privirile barbatilor.

7. Nu uita de parfum

Mirosul, un alt factor decisiv in ceea ce priveste cat de dorita este o femeie, este foarte important. Asa ca incercati sa folositi parfumuri in functie de sezon care sa va anunte prezenta mereu cand intrai intr-o incapere.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri