Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Cel mai distractiv parc de joacă pentru copiii din Iaşi - Aventuri în junglă - a fost deschis sâmbătă, 18 mai 2013, la ERA Shopping Park

GALERIE
252256_493502214037083_2083212127_nJungla
  • 252256_493502214037083_2083212127_n
  • Jungla
- +

Asa cum și-a obișnuit vizitatorii de-a lungul timpului, ERA Shopping Park vine cu o nouă surpriză pentru cei mici. Dacă în anii trecuți la ERA ne-au vizitat egipteni din Antichitate, Corabia Piraților, Ferma Animalelor sau Țara Jucăriilor, în 2013, în premiera in Romania, 300 de mp de junglă realistică îi aşteaptă pe micii curioşi şi pe adulţii serioşi. Întreaga desfășurare va avea loc între 18 mai şi 9 iunie 2013, în incinta galeriilor comerciale ERA Shopping Park din Iaşi.

           Animale de marime naturala şi echipamente interactive HD Kinectimals

Girafele de peste 4m înălţime, elefantul, leul, zebrele, urşii panda şi reptilele sunt prietenii care vor sta cuminţi la pozat în cadrul ansamblului de joacă. Printre atracţiile verii se numără podul mişcător, trecerea cu liane, toboganul si zona cu nisip pentru exploratorii adevăraţi. Toate aceste aventuri vor culmina cu peştera secretă, unde copiii vor descoperi și vor putea interacţiona cu animăluţele videoproiectate, prin intermediul unui sistem Kinect HD. Copiii vor putea mângâia, arunca jucării sau hrăni puiuți virtuali de tigru, urs panda sau panteră.

Program cu animatori

Jungla de joacă este deschisă celor mici in fiecare zi in intervalul 12.00 – 20.00. În plus, copiii se pot juca alături de animatori profesionişti zilnic între 18.00 şi 20.00 iar în weekend între 12.00 şi 20.00.

            1000 de cadouri şi surprize în week-end-uri                        

In fiecare week-end, in intervalul 9:30 - 21:30, copiii ai căror părinți realizează cumpărături de minim 100 lei din galeriile comerciale ERA Shopping Park intră în joc şi au şansa de a câştiga într-o manieră distractivă unul din cele 1000 de premii reprezentând jucării, dulciuri sau vouchere pentru circuitul de karting.

Despre ERA Shopping Park Iaşi

Era Shopping Park Iaşi face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp.

Cu o suprafaţă totală de închiriat de 50.000 mp, Era Shopping Park Iaşi este cel mai mare retail park din oraş, reunind retaileri de renume precum Carrefour, Praktiker, Altex, Mobexpert, Rovere Mobili, Decathlon, Takko, Kenvelo etc.

Era Shopping Park Iaşi este situat lângă una dintre cele mai importante căi de acces în oraş şi dispune de 3.500 de locuri de parcare. Alături de Era Shopping City Iaşi, portofoliul Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România  include Era Shopping Park Oradea, Shopping City Suceava şi Shopping City Sibiu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri