Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Cum se comporta barbatii indragostiti, in functie de zodie

GALERIE
horoscop
  • horoscop
- +

De multe ori barbatii nu isi arata sentimentele fata de o femeie, insa va puteti da seama din comportamentul lor in functie de zodie daca va place.

Berbec

Cand un barbat Berbec se indragosteste, el nu se gandeste la nimic si vrea cu orice pret sa cucereasca inima unei femei. In acest sens, el ii face de zi de zi cadouri, cum ar fi flori si parfumuri si o complimenteaza constant.

Taur

Barbatul Taur nu stie cum sa-si arate sentimentele lor, astfel incat se bazeaza ca femeia pe care o place sa faca ea primii pasi. Oamenii nascuti in acest semn zodiacal sunt traditionalisti si daca vor sa impresioneze o femeie, o invita la cinema sau la teatru, scrie Bewoman.

 Gemeni


O femeie isi poate da seama imediat daca un barbat in zodia Gemeni o place, pentru ca acesta o va urmari literalmente peste tot. Atunci cand veti incepe sa-l vedeti in magazinul unde mergeti si dvs, la sala de sport sau in restaurantul dvs preferat, inseamna ca acest om este indragostit de dvs.

Rac

Reprezentantii semnului zodiacal Rac nu cred in dragoste la prima vedere, iar caracterul lor inchis ii face sa-si ascunda sentimentele lor. Cel mai clar semn in care puteti intelege ca un barbat Rac va place este faptul ca este extrem de grijuliu cu dvs.

 Leu

Reprezentantii Leului se indragostesc foarte repede si isi arata in mod clar sentimentele sale pentru femeia pe care o iubeste. Leii sunt persoane foarte generoase si sunt gata de orice pentru a impresiona femeia de langa ei.

Fecioara

Barbatul nascut in zodia Fecioarei are nevoie de timp pentru a-si arata dragostea. In primul rand el este impresionat de frumusete, apoi, de asemenea, este interesat si de modul de gandire al femeii pe care o place. Dar atunci cand oamenii din acest semn zodiacal se indragostesc nebuneste de o femeie, ei lasa totul pentru persoana iubita, inclusiv prietenii si familia.

Balanta

Cand barbatul Balanta se indragosteste, el va cauta cu siguranta sa aiba un contact cu mana sau cu piciorul cu femeia pe care o iubeste. Atingerea este cel mai clar semn ca un reprezentant al acestui semn zodiacal se simte atras de o femeie.

 Scorpioni

Cand Scorpionii se indragostesc, ei vor ca relatia lor sa avanseze cat mai repede posibil, astfel incat femeia de langa el se poate astepta sa i se propuna sa locuiasca impreuna inca din prima luna.

Sagetator

Sagetatorii se indragostesc repede de femei frumoase si isi arata sentimentele lor, iar atunci cand acestia sunt mai in varsta, devin foarte loiali relatiei. Acesti oameni sunt dispusi sa ofere multa dragoste, dar trebuie sa aveti grija la promisiunile pe care vi le fac, deoarece acestia au tendinta de a exagera.

Capricorn

Barbatii Capricorn isi pot nega sentimentele mult timp, dar atunci cand isi dau seama ca sunt indragostiti de o femeie, recunosc in mod direct, fara ocolisuri.

Varsator

Varsatorii se incadreaza, de obicei, in iubirile care se nasc din prieteniile cele mai bune. Ei isi arata dragostea in modul cel mai romantic, astfel ca fiecare femeie se va simti ca un personaj principal dintr-un film.

 Pesti


Pentru barbati, Pestii nu este atat de usor sa recunoasca ca sunt indragostiti de o femeie. Ei trebuie sa experimenteze o perioada de suferinta, care apoi sa ii ajute sa-si clarifice sentimentele.

Bewoman.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri