Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Dezbina si cucereste: 7 tactici pe care le incearca barbatii pe pielea ta

GALERIE
barbat, femeie
  • barbat, femeie
- +

Barbatii spun ca "agatatul" femeilor este o adevarata arta, chiar daca metodele in sine sunt literalmente daunatoare si ranesc persoanele vizate. Dar tot barbatii spun ca in 90 la suta din cazuri, metodele lor functioneaza si obtin ce isi doresc: sex.

Paul Hudson, editor la site-ul elitedaily.com, explica intr-un articol amplu care sunt trucurile si modalitatile la care recurg barbatii pentru a determina femeile sa se culce cu ei.

1. Barbatii se vor lua de tine si te vor critica.
Totul incepe cu cateva intepaturi jucause despre faptul ca mergi cocosata, despre modul in care rujul iti ramane uneori pe dinti, despre modul in care te clatini atunci cand porti tocuri inalte. Ei vor sa te faca constienta de micile tale defecte.

2. Barbatii te vor insulta. Nu se vor da in laturi sa te insulte in fata. Iti vor spune ca rochia ta este urata. Parul tau este gras. Urechile tale sunt prea mari. Parfumul tau este dezgustator, etc. Dar pe masura ce amesteca insultele in conversatia voastra obisnuita si, eventual, cu cateva lingusiri, te vei simti tot mai putin increzatoare in tine, dar nu suficient de jignita pentru a pleca.

3. Barbatii iti vor acorda atentie si apoi atentia lor va fi distrasa de o alta femeie. Atunci cand un barbat verifica din priviri o alta femeie in timp ce incearca (si "lucreaza") sa te agate pe tine, el spera sa atinga o coarda sensibila a geloziei, pentru a te face sa crezi ca tu nu esti speciala. El vrea sa planteze gandul acesta in mintea ta: daca tu nu pui mana pe el, el va fi agatat de o alta femeie.

4. Barbatii se vor da la prietena ta mai putin atragatoare
. Aceasta este o regula pentru toti acei barbati "jucatori", carora le place sa agate. Cand un barbat vrea sa ajunga cu tine in pat, cel mai adesea el va incepe sa flirteze cu prietena ta mai putin atragatoare in locul tau. Prin faptul ca el face acest lucru, tu vei ajunge sa te gandesti de ce femeile frumoase nu sunt in centrul atentiei lui.

5. Barbatii vor face tot posibilul pentru ca tu sa te simti mai putin valoroasa decat esti in realitate. Cand femeile cauta un partener, ele isi doresc un barbat care este la fel de valoros ca si ele, daca nu chiar mai valoros. Din acest motiv, din moment ce majoritatea barbatilor nu pot creste valoarea lor doar printr-o conversatie, ei vor face tot posibilul pentru a reduce valoarea femeii - sau, mai degraba, perceptia ei despre propria valoare.

6. Barbatii te vor complimenta, dar te vor face sa simti ca ai putea sa faci mai bine de atat. Noi toate avem un potential inca neexploatat, dar nu vrem sa auzim ca suntem departe de ceea ce am putea realiza in cele din urma. Sa auzim ca nu ne traim viata la potentialul nostru maxim ne raneste egoul - si exact asta isi doresc barbatii sa faca. Iar prin faptul ca ti-a ranit egoul, te face mai dispusa sa iti deschizi sufletul in fata lor.

7. Barbatii oscileaza inainte si inapoi, de la "interesat de tine" la "neinteresat de tine", doar pentru a te face mai confuza si pentru a-ti distrage atentia de la ei. Nimanui nu-i place un barbat plictisitor - dar un tip care te face sa simti un milion de emotii - chiar daca sunt doar emotii superficiale, este un barbat pe care orice persoana l-ar considera interesant. Atunci cand li se da atentie, barbati vor sa pastreze acea atentie. Dar odata ce stiu ca nu au riscul de a pierde atentia pe care le-o acorda femeia, barbatii ajung in situatia de a fi neinteresati de tine. Barbatii inteleg aceasta logica si o folosesc in avantajul lor. Te vor tine ca pe ace pana cand o sa ii rogi, practic, sa te ia la ei acasa.

feminis.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri