Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Eveniment

FabricatinRO și La Băcănie își anunță parteneriatul și lupta pentru dezvoltarea magazinelor locale din Iași

GALERIE
la-bacanie+fabricatinro1la-bacanie+fabricatinro2
  • la-bacanie+fabricatinro1
  • la-bacanie+fabricatinro2
- +

“Unde-s doi puterea crește și dușmanul nu răzbește!” sau altfel spus, suntem fericiți să anunțăm un nou parteneriat în Iași, prin care Fabricatinro.ro susține producătorii locali, produsele locale și încurajează ieșenii (și nu numai) la cumpărături de calitate, în crearea cărora a fost pus trup și suflet pentru a ieși perfecte.

Dacă și tu îți dorești calitate și cumpărături produse în Iași sau în România, îți recomandăm să vizitezi La Băcănie deoarece acest proiect reprezintă soluția de sprijinire a micilor magazine de cartier în lupta cu marile rețele de supermarketuri, care s-au extins în ultimii 6 ani foarte agresiv și au produs falimentul a cel puțin 500 de magazine mici. Proiectul are ca obiectiv principal unirea magazinelor de cartier sub un nume comun - LA BĂCĂNIE - pentru a determina consumatorii să se întoarcă la magazinele de cartier, deoarece banii cheltuiți în aceste magazine rămân în Iași și astfel se dezvoltă comunitatea locală.

De la inițierea proiectului, acum aproape trei ani, un număr de aproximativ 40 de magazine sunt ajutate și promovate sub marca “La Băcănie”.  S-au creat parteneriate cu producătorii din Iași si nu numai, pentru a-i ajuta și a avea o piață de desfacere în magazinele partenere La Băcănie. În acest fel, producătorii au reușit să obțină feedback despre produsele lor, majoritatea fiind foarte apreciate, pentru calitatea lor. La Băcănie iubește Iașul, iubește România - acesta fiind și sloganul lor - de aceea au dezvoltat și produse sub brand propriu, cum ar fi lapte sau cașcaval.

Dacă iubești Iașiul și dorești să îl susții, afla mai multe despre acest proiect  „La Băcănie” pe pagina lor web www.labacanie.com sau dând un click aici. Dacă ești antreprenor și deții un magazin alimentar de cartier înscrie-te în cel mare proiect (rețeaua La Băcănie) alături de toate magazinele de cartier pentru a lupta cu rețelele de magazine. Cu toții trebuie să conștientizam importanta micilor magazine locale, importanța comercializării și cumpărării produselor locale, precum și contribuția pe care o aducem astfel la bugetul local (impozit pe salarii, impozit pe profit etc.).

Dacă ești consumator cumpără din magazinele de cartier partenere La Băcănie, acesta fiind un pas mic cu care tu poți contribui la dezvoltarea comunității locale; banii tăi rămân în Iași și astfel se dezvoltă comunitatea locală.

FabricatinRO susține conceptul La Băcănie pentru că se adresează comunității și dorește dezvoltarea frumoasă a orașului; este foarte important, să conștientizăm, ca și cumpărător, puterea pe care o deținem și importanța alegerilor pe care le facem. Odată ajunși în magazine ar trebui să cumpărăm produse locale din Iași sau produse în România, pentru că, în felul acesta, vom deveni mai puternici și mai prosperi.

FabricatinRO alături de Ziarul De Iași își dorește să ajute în dezvoltarea comunităților locale, iar ceea ce își propune este să descopere ce producători locali își vând produsele în magazinele La Băcănie și să îi ajute să se promoveze în mediul online. De asemenea, dacă faci parte deja dintre producătorii promovați de FabricatinRO, noi te putem ajuta, prin parteneriatul din care facem parte, să ajungi și în magazinele La Băcănie pentru a-ți vinde produsele aici.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri