Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

Femeie la un pas de moarte lângă spital. Medicii au spus că trebuie adusă cu ambulanța

GALERIE
femeie-spital
  • femeie-spital
- +

O femeie care căzuse în zăpadă la câţiva metri de Spitalul Judeţean Satu Mare a fost lăsată să aştepte mai bine de douăzeci de minute sosirea unei ambulanţe pentru a primi îngrijiri. Oamenii care au văzut-o pe femeie au întrat în spital pentru a cere ajutor, însă medicii le-au spus că nu au voie să intervină în stradă fără chemarea unei ambulanţe.

În aceste condiţii, femeia a stat 20 de minute în zăpadă până oamenii au chemat ambulanţa, care a trasnportat-o pe femeie la nici 100 de metri de locul în care căzuse.

"Noi nu putem să ieşim cu tărgile pe stradă. Dacă se întâmplă lângă spital, îi mai preluăm. Dar dacă este la o distanţă mai mare de intrare atunci trebuie să intervină ambulanţa. Astea sunt procedurile", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Satu Mare, Constantin Demian.

gandul.info

Comentarii Facebook

Ultima ora

editorial

Veşnice promisiuni

Cătălin ONOFREI

Veşnice promisiuni

 Am ajuns să ştim totul despre şmenurile politicienilor.

Filmuletul zilei

opinii

A cui este Basarabia (II)

Mihai DORIN

A cui este Basarabia (II)

Voi invoca trei argumente în favoarea unei abordări raţionale a chestiunii basarebene. Toate sunt de ordine istorică. Înapoi la istorie, aşadar şi la lecţia ei. 

300 de ani de la moartea lui Antim Ivireanul

Bogdan CREȚU

300 de ani de la moartea lui Antim Ivireanul

Figură providenţială a culturii române, prin opera sa de tipograf şi de traducător, de Mitropolit care a contribuit esenţial la introducerea limbii române în oficierea slujbei, martir al Bisericii, orator desăvârşit, ctitor al unui lăcaş de cult emblematic, care îi poartă şi astăzi numele, Antim Ivireanul a fost canonizat în 1992, fiind prăznuit la 27 septembrie.

Microlimba mass-mediei # 1

Stelian DUMISTRĂCEL

Microlimba mass-mediei # 1

La al XV-lea Simpozion Internaţional organizat de Institutul „A. Philippide" al Filialei Iaşi a Academiei Române (21-23 septembrie 2016), sub genericul „Valenţe europene ale românisticii actuale" şi-au găsit un binevenit loc şi comunicările consacrate principalului mijloc de atragere şi integrare în mediul nostru a celor interesaţi de peste hotare: însuşirea limbii române, în special în cadrul formelor organizatorice ale lectoratelor de „limbă, cultură şi civilizaţie românească".

pulspulspuls

Hopa: nume nou pe post de locomotivă leberală la Iaşi?

Hopa: nume nou pe post de locomotivă leberală la Iaşi?

Veşti calde despre ultimele zvonuri privind listele leberale de candidaturi de la Iaşi, stimaţi telexpectatori. 

Caricatura zilei

La muzeu

 

Editia PDF

Bancul zilei

Înainte de înmormântare, sotul intra în camera pentru a-si vedea soacra pentru ultima data si bufneste &ic (...)

Intrebarea zilei

Ce reproșuri aduceți autorităților locale?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.