Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

GALERIE FOTO: Colectia MARAMA by Andreea Tincu - o linie chic-casual

GALERIE
marama andreea tincu (1)marama andreea tincu (2)marama andreea tincu (3)marama andreea tincu (4)marama andreea tincu (5)marama andreea tincu (6)marama andreea tincu (7)marama andreea tincu (8)marama andreea tincu (9)marama andreea tincu (10)marama andreea tincu (11)marama andreea tincu (12)marama andreea tincu (13)marama andreea tincu (14)marama andreea tincu (15)marama andreea tincu (16)marama andreea tincu (17)marama andreea tincu (18)marama andreea tincu (19)marama andreea tincu (20)
  • marama andreea tincu (1)
  • marama andreea tincu (2)
  • marama andreea tincu (3)
  • marama andreea tincu (4)
  • marama andreea tincu (5)
  • marama andreea tincu (6)
  • marama andreea tincu (7)
  • marama andreea tincu (8)
  • marama andreea tincu (9)
  • marama andreea tincu (10)
  • marama andreea tincu (11)
  • marama andreea tincu (12)
  • marama andreea tincu (13)
  • marama andreea tincu (14)
  • marama andreea tincu (15)
  • marama andreea tincu (16)
  • marama andreea tincu (17)
  • marama andreea tincu (18)
  • marama andreea tincu (19)
  • marama andreea tincu (20)
- +

Andreea Tincu a creat pentru Clusterul „ROMANIAN TEXTILE CONCEPT” colectia MARAMA, inpirata din elemente decorative ale costumului popular roman, reinterpretate intr-o maniera contemporana.

“ROMANIAN TEXTILE CONCEPT este o asociatie profesionala infiintata in 2011 de catre firme producatoare cu traditie in domeniul industriei textile si marochinarie. In prezent, asociatia are 30 de membri. In iunie 2013, Clusterul Romanian Textile Concept a primit eticheta de bronz pentru Clustere de Excelenta, calificativ recunoscut la nivel european si international, in urma participarii la benchmarkin-ul ESCA din cadrul programului SEENECO.

MARAMA este linia chic-casual, creata pentru a fi prezentata la evenimente tip targuri si expozitii sau pentru clientii privati care doresc sa vizualizeze posibilitatile tehnice ale firmelor din Cluster.

Designerul Andreea Tincu a creat o colectie grafica, in cromatica specifica costumului popular romanesc, dominata de negru,  alb, rosu si accente viu colorate.

Departe de o copiere exacta a acestui port, MARAMA este un proiect absolut contemporan, in care linia si punctul creaza jocuri grafice expresive.

Este o colectie wearable, pentru productie in serii mari, dar cu un plus de creativitate rezultat din tiparele originale, structurile complexe si combinatiile de diferite materiale folosite la un singur produs.

Structurile tricotate sunt tip Jacquard. Piesele vestimentare knitwear sunt dintre cele mai diverse: capa, pelerina, vesta oversized, pardesiu, rochii cu pelerina, jacheta cu maneci si buzunare din blana, pulovere cu aplicatii din piele. Outfit-urile din tesaturi sunt elegante, cu un rafinament aparte, conferit de contrastul alb-negru si de silueta longilina.

Piesele colectiei au fost create in fabricile Datsa, Caremil, Katty Fashion, Glamour iar accesoriile sunt semnate Guban, dupa schitele designerului.

Materialele folosite sunt atat naturale (lana, matase,piele) cat si fibre artificiale, de calitate superioara, inclusiv blana eco.

Foto: ProImage

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri