Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

IMAGINI: 4 morți și zeci de răniți într-un accident cu zeci de mașini pe A2 (UPDATE)

GALERIE
Accident grav, foto ISU (1)Accident grav, foto ISU (2)Accident grav, foto ISU (3)Accident grav, foto ISU (4)
  • Accident grav, foto ISU (1)
  • Accident grav, foto ISU (2)
  • Accident grav, foto ISU (3)
  • Accident grav, foto ISU (4)
- +

Accident GRAV cu zeci de mașini pe Autostrada Soarelui, A2, din cauza ceții dese. Cel puțin 4 oameni și-au pierdut viața, iar alte zeci de persoane sunt rănite, unle în stare gravă. Nu mai sunt oameni încarcerați în mașini.

VEDEȚI ȘI:

Șoferul primei mașini implicate în accidentul de la A2 redusese viteza la 30km/oră

Primul şofer care a fost implicat în accidentul de sâmbătă, pe autostrada A2, un instructor auto care încerca să ajungă la Brăila, spune că se afla pe banda a doua a autostrăzii şi a redus viteza până la 30 de kilometri pe oră atunci când a constatat că vizibilitatea este foarte slabă din cauza ceţii. De asemenea, surse din anchetă spun că ultima maşină care a intrat în vehiculele avariate şi blocate pe autostradă a rămas cu kilometrajul blocat la viteza de 118 kilometri pe oră. (...)

Traficul rutier pe autostrada A2 a fost redeschis la 9 ore după accident

Traficul rutier pe autostrada A2 a fost redeschis, sâmbătă seară, la aproximativ nouă ore de la accidentul în care trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 57 au fost rănite, fiind finalizată cercetarea la faţa locului făcută de Poliţia Rutieră. (...)

VIDEO: Filmul accidentului de pe A2. „Panică, groază, ţipete, buşituri de maşini”

Un accident grav s-a produs sâmbătă dimineața pe autostrada București - Constanța. Trei morți, peste 50 de răniți, 41 dintre ei sunt în spitale din Lehliu și din București, unul e în stare critică. 29 de mașini au fost implicate, inclusiv un tir și două microbuze. (...)

Arafat: Exercitiul "Seism 2016" a ajutat la actiunea de salvare de pe A2

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) din cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca exercitiul pentru interventia in caz de cutremur a ajutat la actiunea de salvare de sambata de pe Autostrada Soarelui. (...)

Mărturii șocante după accidentul cu aproape 30 de mașini de pe A2

Mai mulți martori și victime implicate în accidentul catastrofal de pe Autostrada Soarelui de sâmbătă dimineață, soldat cu 3 morți și 57 de răniți, au făcut declarații cutremurătoare. (...)

VIDEO: ISU (preluare de pe Agerpres)

UPDATE ORA 20:00

Bilanţul accidentului de pe A2 a ajuns la 4 morţi

O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, victima accidentului de pe autostrada A2 a murit, sâmbătă seară la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală în urma unui stop cardio respirator, informează Ministerul Sănătăţii. Bilanţul ajunge astfel la patru persoane decedate.

UPDATE ORA 09:35

Accidentul în lanț a avut loc în apropierea localității Lehliu. Cel puțin 3 oameni și-au pierdut viața, iar alți 20 sunt răniți, unii în stare gravă. 9 persoane au fost încarcerate în mașini.

 

Au fost chemați la fața locului pompierii din Călărași și cei din București. Inclusiv un microbuz a fost implicat în carambol, potrivit declarațiilor unui martor. Intervin la această oră cel puțin 4 autoutilitare de descarcerare, una din Călărași și trei din București.

Accidentul s-a petrecut la km 67 pe sensul de deplasare spre Constanța, au declarat oficialii Infotrafic din Poliția Română.

"E posibil ca numărul decedaților să crească. Mai avem 20 de victime, o parte dintre ele încarcerate. Sunt mobilizate mai multe echipaje de la Călărași, de la București. Nu vom putea trimite echipaj aerian la fața locului. Este declanșat deja CODUL ROȘU de intervenție. Considerăm că echipajele la fața locului sunt suficiente", a declarat Raed Arafat.

realitatea.net

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri