Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

La târgul de cariere de anul acesta sunt căutaţi mai ales vorbitorii de limbi străine

GALERIE
targ-de-caritere-iasi
  • targ-de-caritere-iasi
- +
Peste 60 de companii şi organizaţii recrutează astăzi şi mâine la Târgul de Cariere din Palas tineri şi specialişti în diverse domenii . Evenimentul se adreseză celor care sunt în căutarea unui loc de muncă dar şi a celor care vor să facă următorul pas în viaţa lor profesională. 

Companiile prezente vor organiza mini-interviuri, workshopuri şi concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidaţi. „Anul acesta, cele mai multe locuri de muncă aduse de angajatori la Târgul de Cariere sunt în domeniile IT, retail, industrie şi automotive, şi sunt foarte căutaţi vorbitorii de limbi străine. Asta nu înseamnă că vor fi neglijate şi celelalte specializări”, a declarat Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

Se caută, printre altele, project manageri, şefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, proiectanţi, controlori de trafic, specialişti recrutare, specialişti transporturi, tehnicieni, editori video, reprezentanţi relaţii clienţi, consultanţi vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piaţă, dezvoltatori web, contabili, analişti de business, manageri de achiziţii, specialişti marketing, solution architects, ofiţeri militari, etc. „Îi aşteptăm la Târgul de Cariere pe ieşenii care sunt în căutare de noi oportunităţi în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni angajatori din aproape toate industriile. Sunt disponibile peste 3.500 de joburi. Târgul e deschis marţi (n.r. azi) de la 10 la 19 şi miercuri de la 10 la 16”, mai spune Oana Oros. La târg veţi găsi companii mari precum Accenture, Wizz Air, SCC Services România, BMT Group, Purolite, Amazon, Leroy Merlin, Lidl, Firecredit, Lear Corporation, Alten, Almaviva, Atexis, Conduent, Plexus, Id-entity, Delphi Diesel Systems şi multe altele.

Şi specialiştii din IT îşi pot găsi un job la peste 15 companii. Deutsche Bank, Autoliv, SecureWorks, BlackRock, 3Pillar Global, Cenit, 3SOFT sunt doar câteva dintre firmele care vor fi prezente în zona IT&C.  BMT Group a venit la târg cu un workshop unde poţi învăţa cum să identifici jobul care ţi se potriveşte. Workshopul „Geometria Jobului” este bazat pe interacţiunea cu publicul şi are loc azi de la ora 18. VR Zone este însă marea surpriză din acest an fiind locul unde poţi explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. De asemenea, va exista şi zona de Gaming. În cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidaţii pot decide dacă jobul actual e cel potrivit pentru ei şi unde vor avea parte de consiliere profesională.Toţi participanţii care ajung la Târgul de Cariere Iaşi vor primi un talon de tombolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la concursul vidaXL. Premiul constă într-un voucher de cumpărături de 500 de euro pe site-ul www.vidaxl.ro. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri