Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

FOTO CSMS Iaşi - Pandurii Târgu Jiu 3 - 0. Prima victorie a ieșenilor pe teren propriu, sezonul acesta

GALERIE
foto DAN LUCA - CSMS IASI - PANDURII - 3771
  • foto DAN LUCA - CSMS IASI - PANDURII - 3771
- +

CSMS Iaşi - Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal.

min 89 Se face si ultima schimbare a meciului: intra Visa, iese Plamada

min 88 Mitic trage de timp si este avertizat

min 82 Schimbare la CSMS Iași. Iese Bosoi, intră Mitic

VEZI GALERIA FOTO

min 70 Matulevicius rateaza o buna ocazie de gol pentru Pandurii, din cativa metri! Plamada plonjeaza in fata lituanianului si isi salveaza echipa.

min 56 Chiar și în 10 oameni, CSMS Iași înscrie! Bosoi trage cu șiretul, din marginea careului, iar mingea se duce peste portar!

min 51 Crețu ia al doilea cartonaș galben și este eliminat!

min 47 Schimbare la Pandurii. Iese Pleașcă, intră Nicoară

min 45 Final prima repriza

min 41 Olah nimerește bara porții gorjenilor din lovitură liberă

min 40 Cartonas galben pentru Momcilovic

min 36 Cartonas galben văzut de Bădic

min 24 Cartonas galben primit de Mihai Roman

min 23 Cartonas galben văzut și de Crețu

min 21 Cartonas galben primit de Cr. Munteanu 

min 17 Gol marcat de Lukacs Bole, cu un șut la colțul lung care rupe plasa porții.

VEZI GOLUL LUI BOLE

min 12 Plămadă loveste bine o minge dupa corner, insa Matulevicius deviaza nefericit in proprie poarta! 1-0 pentru Iasi!

VEZI AUTOGOLUL PANDURILOR

Echipele de start:

CSMS Iaşi: Grahovac - I. Voicu, Plămadă, L. Munteanu, Bosoi - Al. Creţu - Al. Ciucur, Olah, Novac, Bole - Dobre

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Erico, Momcilovici, Unguruşan - Răduţ, Nistor, Predescu - Buleică, M. Roman II, Shalaj.

Arbitri: Alexandru Tudor - Aurel Oniţă, Bogdan Velicu.

Livetext - sport.ro

-------

CSMS Iaşi are astăzi un nou prilej de a mai şterge câte ceva din impresia foarte proastă pe care a lăsat-o pe parcursul turului Ligii I. Fără victorie până acum în disputele de pe teren propriu (!!!), CSMS trebuie să învingă în ultima reprezentaţie în Copou din prima jumătate de campionat, pentru a nu păţi ruşinea de a nu oferi suporterilor măcar un succes în meciurile disputate în acest an în primul eşalon. Nu numai orgoliul ar trebui să-i motiveze pe fotbaliştii pregătiţi de Nicolo Napoli. Aflat la doar şase puncte de primul loc neretrogradant, Iaşul ar strânge distanţa faţă de echipele din subsol, una dintre acestea fiind chiar adversarul de astăzi, Pandurii Târgu Jiu.

Declarativ, Napoli e conştient de miza uriaşă a partidei: “Nu e un meci de şase puncte, e un meci de mai mult de şase puncte. Meciul este foarte greu, jucăm cu o echipă bună, însă noi venim după două înfrângeri şi avem nevoie de puncte” a precizat tehnicianul, care a recunoscut că atitudinea elevilor săi a lăsat mult de dorit în ultimele două partide, contra craiovenilor de la CSU şi a clujenilor de la CFR: “Nu vreau să mai jucăm aşa cum am făcut-o în ultimele două meciuri. Vreau atitudine, vreau să luptăm mai mult. Cine intră, trebuie să dea sută la sută”. Italianul s-a plâns de problemele de lot şi i-a luat apărarea lui Caparco, portar care a greşit la ultimele două meciuri: “Aş schimba şase-şapte fotbalişti după ultimele jocuri. Nu am însă cu cine. Mulţi au postul asigurat pentru că avem probleme de lot. Călugăru a revenit, va fi rezervă, Ţigănaşu a intrat şi el normal, însă apoi nu a mai putut şi nu va intra, în rest nu am recuperat pe nimeni (n.r. – Liviu Mihai, Mihalache, Wesley, Coşereanu şi Onduku rămân accidentaţi). Eu zic că nu numai Caparco a greşit cu Craiova şi cu CFR, ci şi Munteanu. De ce mă întrebaţi însă numai de Caparco? De ce nu mă întrebaţi de Creţu, care greşeşte meci de meci? Toţi greşesc!”

Napoli a mai spus că obiectivul stabilit pentru ultimele trei etape ale turului, acumularea a trei-patru puncte, rămâne valabil şi că o analiză va fi făcută în iarnă: “După ultima etapă, mă voi întâlni cu primarul, cu preşedintele şi vom vedea ce vom face. Ne uităm la câte puncte suntem de salvare şi stabilim strategia”.

Gazdele au şi norocul faptului că mulţi dintre jucătorii importanţi ai oaspeţilor sunt indisponibili, problemele cele mai mari ale gorjenilor apărând la mijlocul terenului. Căpitanul echipei, Anton, este suspendat, la fel ca şi o altă piesă de rezistenţă, Elton, în timp ce Răduţ este în urmă cu pregătirea, după absenţa cauzată de o accidentare. Şi defensiva “pandurilor” are probleme, absenţa lui Christou, care este accidentat, simţindu-se. Un alt dezavantaj pentru olteni, care au jucători mult mai tehnici, este, în viziunea antrenorului oaspeţilor, Petre Grigoraş, starea vremii. “Temperatura la ora jocului va fi sub zero grade. În asemenea condiţii de joc, valorile se egalizează. Nu va conta foarte mult tehnicitatea, ci lupta” a declarat “Grig”, care crede că Iaşul nu a depus armele: “Noi nu trebuie să ne luăm după locul pe care CSMS îl ocupă în clasament. Nu cred că sunt în derivă, se pot agăţa de acest meci pentru a ieşi din subsol”.

După cum v-am informat, un bilet de intrare la meciul CSMS – Pandurii costă 10 lei, încasările urmând să fie donate unui junior al clubului ieşean, Radu Avasilcăi, care are nevoie de un tratament în Elveţia.

Nu ştie stânga ce face dreapta?

La conferinţa de presă de ieri, Nicolo Napoli a mai anunţat că nu are jucători suficienţi pentru a completa astăzi foaia de joc. “Cu Pandurii, nu putem conta pe juniori. I-am dus şi la Cluj şi nu i-am putut trece pe foaie. Atunci am avut 16 jucători, acum va mai intra Călugăru ca rezervă” a spus tehnicianul, care a fost contrazis de preşedintele clubului, Florin Prunea: “Moisi şi Chelaru au carnetele de joc în regulă. Dacă vrea, Nicolo poate să-i folosească”. (Ovidiu MINEA)

Programul etapei a XVI-a

Vineri: Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaş (2-0)*; CSMS Iaşi –Pandurii Târgu Jiu.

Sâmbătă: CSU Craiova – Ceahlăul Piatra Neamţ (15:30) *, “U” Cluj – Oţelul Galaţi (18:00), Rapid – CFR Cluj (20:30).

Duminică: FC Braşov – FC Viitorul (15:30), ASA Târgu Mureş - Astra Giurgiu (18:00)*, Dinamo – Petrolul (20:30).

Luni: FC Botoşani – Steaua (20:30).

Partidele sunt transmise de Look TV şi Look Plus (cele notate cu asterisc).  

 
 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri