Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

LIVE TEXT Vocea României. Tudor Chirilă l-a făcut praf pe Moga

GALERIE
tudor chirila
  • tudor chirila
- +

Nici nu a început bine noul sezon al emisiunii "Vocea României", de la Pro TV, că juraţii au început să se certe.

22:50 Dupa prima editie a auditiilor pe nevazute, in echipa Loredanei au intrat doi concurenti, doi in echipa lui Smiley, trei in echipa lui Marius Moga, iar Tudor Chirila a ales un concurent.

22:40 Ana Iulia Ferchiu, 21 de ani, din Satu Mare, a fost studenta la Drept, dar a renuntat si s-a angajat intr-un bar. A dat examen la conservator, unde a fost admisa, fiind convinsa ca muzica este viata ei. Parintii au fost de acord cu alegerea ei si o sustin in ceea ce face. Tudor Chirila a fost primul care s-a intors, iar la finalul interpretarii ei, a cazut intentionat, dorind sa-i arate cat de mult i-a placut interpretarea ei.

Antrenorii i-au laudat evolutia si i-au spus toti ca o vor in echipa lor. "Tu ai o voce care mangaie suflete si adoarme copiii fericiti seara", i-a spus Marius Moga.

Iulia a ales sa faca parte din echipa lui Tudor Chirila. Smiley: "Ai sanse mari sa castigi anul acesta".

22:30 Cristina Gabriela Dobrescu, 25 de ani, din Constanta, spune ca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de cand era mica. De-a lungul anilor nimeni nu a incurajat-o sa-si urmeze visul, nici macar parintii, care au incercat sa-i indrepte pasul spre alta cariera. Cristina, totusi, nu a renuntat la visul ei si asa s-a decis sa se inscrie la Vocea Romaniei.

Din pacate, Cristina nu a reusit sa intoarca un scaun.

22:20 Ionut Bigea, are 21 de ani, si este din Republica Moldova, dar a studiat muzica in Romania, unde s-a si casatorit. Momentan locuieste in Barlad. Ionut spera sa ii cucereasa pe toti cei patru antrenori, iar dorinta lui i s-a implinit. "Esti din Barlad, acolo unde am eu toate rudele... Am trei matusi si...", i-a spus Loredana. "Eu sunt singurul care te pot ajuta. Am avut un concurent care a castigat Vocea Romaniei", i-a spus Smiley. "Ai grija de vocea ta, chiar daca nu vii in echipa mea. Te pot ajuta. Te vreau al dracului in echipa mea", i-a spus Tudor.

Ionut a ales echipa lui Marius Moga.

22:10 Cristina Aurica Chireac isi castiga existenta din cantat. Cristina are doi copii. Sotul ei a murit acum 30 de ani, dupa 4 ani de casnicie, si a ramas singura. Cristina vrea sa le faca o surpriza celor doua fiice ale ei, care nu stiu ca a fost selectata in concurs. Din nefericire, Cristina nu a convins niciun antrenor

22:00 Marina Georgiana Velle, 33 de ani, este hair stylist si lucreaza ca DJ in week-end-uri. A avut norocul sa sustina un concert pentru Mike Tyson. Marina a fost sustinuta foarte mult de tatal ei, singurul care a incurajat-o sa faca muziva. Anul trecut Marina a trecut de preselectii, insa nu a venit la auditiile pe nevazute, pentru ca in acea perioada tatal ei a murit de cancer. Spera ca anul acesta sa fie remarcata. Marina a intors doua scaune - Marius Moga si Loredana.

21:50 Alin Gheorghisan, 33 de ani, este actor si profeseaza de 7 ani. Momentan lucreaza la Teatrul "Constantin Tanase". Alin este casatorit si are doi copii. Alin a fost infiat la 2 ani si spune ca acesta este si motivul pentru care "este usor de dresat". Alin nu este doar actor si cantaret, ci este si designer. "Si-a decorat singur apartamentul", a spus o apropiata a familiei.

Alin a intors trei scaune. "Esti incontrolabil, dar te vreau in echipa mea", i-a spus Smiley. Iar Alin l-a ales pe Smiley.

21:40 Bogdan Radu Bor este din Cluj si lucreaza la Ministerul Apararii Nationale, insa iubeste si muzica. "Armata merge cu muzica", spune Bogdan. A facut canto, dar in ultima data se pregateste singur, acasa. "Cosider ca in muzica trebuie sa ai si charisma", spune el.

Din pacate, evolutia lui nu a convins niciun antrenor. "Daca aveam cum sa ma intors, situatia era alta", a spus Loredana, facand aluzie la felul in care arata concurentul.

21:25 Alexandru Bunghez, 20 de ani, din Drobeta Turnu Severin, este student la conservator. A cantat la chitara inca de cand era mic. Pe cand era in liceu, un vecin l-a invitat sa cante la o nunta in familie si atunci a cantat si voce. Acum are o formatie din care face parte si tatal sau. Alexandru a interpretat melodia Sex on fire si a intors toate scaunele la primul refren. Marius Moga si Tudor Chirila au avut un schimb de replici dure incercand sa-l convinga pe Alexandru. "Ii propui baiatului asta sa faca muzica cu calculatorul?", i-a spus Tudor Chirila lui Marius Moga. Marius Moga chiar a luat o chitara, la care a incercat sa cante, din dorinta de a-i arata concurentului ca el este antrenorul potrivit pentru el. Tudor: "Eu nu vreau sa renunt la tine doar pentru ca a cantat asta trei basite de acorduri".

Totusi, Alexandru l-a ales pe Marius Moga.

21:10 Maria Ilinca Bacila, 16 ani, provine dintr-o familie de muzicieni si spune ca muzica a facut mereu parte din viata ei. La varsta de 5 ani, Maria era disfonica, iar corzile sale vocale nu se uneau. Acum, insa, tanara se poate lauda cu o voce deosebita, cu care spera sa cucereasca titlul de "Vocea Romaniei".

In urma cu doi ani, ea a mai participat si la "Romanii au Talent", unde a ajuns pana in semifinalele show-ului.

Adolescenta a venit la auditiile pe nevazute cu speranta de a-i face pe toti cei patru antrenori sa intoarca scaunele, iar pentru asta a mizat pe o melodie...country: "Cowboy sweetheart".

Daca pe Loredana vocea Mariei a convins-o inca din primele secunde, Smiley si Marius Moga au fost dati pe spate de talentul fetei de a face yodeling.

"Yodeling-ul tau este foarte tare! Te astept la mine in echipa", i-a spus Moga.

Inainte de a alege in echipa cui merge, Maria si-a luat inima in dinti si i-a cerut lui Tudor Chirila sau Chiriluta, asa cum il alinta ea, sa o imbratiseze: "Ti-am cam facut dedicatii in toate interviurile pe care le-am dat si am spus ca te iubesc. Chiriluta, te iubesc!".

"Cand te-am vazut pe tine, parca ma vad pe mine, cam la varsta ta, cand castigam la Mamaia. Eram tot asa, o fetita venita din provincie. Cred ca ne potrivim foarte bine", i-a spus Loredana, care a convins-o pe Maria sa se alature echipei sale.

21:00 A doua concurenta al serii a cantat "din umbra". A avut o cariera de succes in urma cu cativa ani, insa s-a retras. A spus ca a lucrat atunci cu Marius si Smiley, iar pe Tudor si Loredana ii apreciaza. A doua concurenta a scos primul disc la 13 ani, a ajuns cunoscuta in Romania, dar s-a retras ca sa-si definitiveze studiile. "E greu sa renunti la muzica", spune ea. "Am avut concert de 25.000 de oameni, dar n-am avut asa emotii", spune ea. Vrea sa revina in muzica prin intermediul Vocii Romaniei.

A cantat primele versuri din melodia "Je t'aime", in umbra, dar apoi luminile s-au aprins, iar concurenta s-a dovedit a fi Ana Maria Georgescu. Interpretarea ei a intors toate scaunele, iar batalia pentru ea a fost una memorabila deoarece, pentru prima data in istorie, Vocea Romaniei nu doar lanseaza, ci si relanseaza o voce care a cucerit milioane de ascultatori acum cativa ani.

Ana l-a ales ca antrenor pe Smiley.

20:55 Pavel Bartos:"In acest sezon, unii concurentii vor canta din umbra".

20:50 Florin Raduta, 20 de ani, din Targoviste, a plecat in Anglia din adolescenta si a lucrat in baruri, pentru a-si ajuta familia. Acolo a fost remarcat si incurajat sa se inscrie la Vocea Angliei, insa a fost doar un proiect... S-a intors acasa pentru ca mama lui a avut un accident cumplit. Planurile lui s-au schimbat si a trebuit sa aiba grija de mama, asa ca visul de a ajunge cunoscut a fost amanat. Are o situatie grea, locuieste impreuna cu familia - 8 persoane - intr-o garsoniera. A mai participat de doua ori la Vocea Romaniei si spera ca de aceasta data sa aiba mai mult succes. Vrea sa-i impresioneze pe toti membrii juriului, insa va fi multumit daca se va intoarce chiar si doar o persoana. Vocea lui Florin i-a convins pe toti cei patru antrenori.

Florin Raduta a ales-o ca antrenoare pe Loredana.

20:40 Antrenorii, Marius Moga, Loredana, Smiley si Tudor Chirila, si-au facut aparitia pe scena pe rand, interpretand fiecare o melodie a unui coleg din juriu.

20:30 A inceput Vocea Romaniei, prima editie a acestui sezon.


 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri