Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

sambata, 27.08.2016

Mai mare ruşinea: din concubinajul lui Ghihocel Osânză cu Chir Nica iese prima odraslă

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iată, stimaţi electori şi drăguţe electoriţe, ce ruşine avem de tras ca ieşeni, şi până unde a putut ajunge onor catindatul partidoiului la premărie, personagiul cotat cu prima şansă în cursa pentru viitoarea funcţie de edil şef ales al aşa-numitului oraş al culturii! 

Prin mediile mai informate ale politichiei de Bahlui se vorbeşte intens în ultima perioadă de faptul că buhaiul şantajist de la Zoaia de Iaşi, Ghihocel Osânză, ar fi obţinut zilele acestea de la Chir Nica promisiunea că-i va pune un om pe listele de candidaturi ale partidoiului, din cota ce-i revine interimariului în partidoi.

Buhaiul, nărăvit de ceva vreme la caşcaval, şi simţindu-l slab şi fricos pe Chir Nica, cică ar fi pulsat şi ar fi cerut iniţial două locuri pe listele de candidaturi la locale, numai căci Chir Nica, nu că nu i-ar fi dat, dar trebuia să-i mai rămână şi pentru partid, ca să nu i se urce oamenii în cap, aşa că, zice-se, ar fi acceptat doar un loc, iar al doilea eventual în zona nesigură.

Vă daţi seama cum râde buhaiul şantajist de Chir Nica dacă l-a prostit până în halul ăsta, stimaţi telespectatori? Acuma, gândind şi la rece: oare chiar aşa de îndobitociţi să fi ajuns noi, ieşenii, încât să lăsăm bugetul oraşului pe mâna buhaiului frămând? Şi oare prin partidoi pe acolo chiar nu mai sunt deloc oameni de onoare care să-l tragă de mânecuţă pe acest Chir Nica şi să-i spuie că a pierdut contactul cu realitatea majoritară a unui oraş de bun simţ?

Un gargaragiu de futboliori la conducerea oraşului

Ne-am luat, iote, cu vorba şi am uitat să vă spunem două vorbe şi despre omul lui Ghihocel Osânză, buhaiul şantajist de mai sus, care ar urma să fie pus pe lista de aleşi a partidoiului la locale. Acest personagiu cu care Chir Nica ar urma cică să facă echipă la cârma Iaşului,e Florinel Balaur pe numele lui, este un personagiu foarte supus lui Ghihocel Osânză de mai mulţi ani, şi carele, ca să vezi, nici măcar nu e specializat pe probleme de administraţiune locală, cum ar crede poate cineva, ci pe chestiuni sportive şi futbolistice.

Balaurelul acesta mai are însă o calitate în famiglie: soţioara e bine înfiptă în zona politichiei, conţiliind de mai mulţi ani pe dipotatul Grămadă. Şi încă ceva: Florinel îl are de client permanent pe Chir Nica la un post de radio local, iar unele guri rele mai spun că oamenii sunt amici şi de şpriţ, când vine vorba. Deh, iote că putem sta liniştiţi: Iaşul încape pe mâini bune şi, mai ales, lungi...

PS: Una pe scurt şi despre politichia naţională. Voi aţi observatără în ultima vreme că soţul prezidentei leberale iese tot mai des la interval cu analize economice, articole bunicele de altfel? Ei bine, unii cârcotaşi zic că, după retragerea Alinuţei la crescut copilul, prin luna mai, pentru soţior s-ar pregăti o funcţie importantă, în zona economică. Hopa?

Comentarii Facebook

Ultima ora

editorial

Pe-un picior de plai cecen

Nicolae GRECU

Pe-un picior de plai cecen

Dacă nu se vor iniţia investiţii mari în dezvoltarea sportului, începând cu baza de talente şi infrastructura, vom ajunge să ne salvăm contabilitatea olimpică doar prin naturalizări.

Filmuletul zilei

opinii

Ieşim şi noi din 92?

Pavel LUCESCU

Ieşim şi noi din 92?

Alegerile din toamnă-iarnă vor fi decise de electoratul anti-sistem, care e în esenţă un electorat anti-stat-prost-şi-corupt. Dacă electoratul ăsta iese la vot, aşa cum stau lucrurile acum, pierde PNL. Dacă nu iese, câştigă PSD.

Singurul comerţ pe care pot să-l fac cu Dumnezeu: eu Îi dau păcatele mele, El îmi oferă viaţa Lui

pr. Constantin STURZU

Singurul comerţ pe care pot să-l fac cu Dumnezeu: eu Îi dau păcatele mele, El îmi oferă viaţa Lui

Există, cu referire la Botezul Domnului, în Evanghelia după Luca, un verset care ne spune că, "după ce s-a botezat tot poporul, botezându-Se şi Iisus şi rugându-Se, s-a deschis cerul" (Luca 3, 21). 

De ce îl iubesc pe Descartes

Sorin CUCERAI

De ce îl iubesc pe Descartes

Fiindcă un bun prieten m-a stârnit cu câteva observaţii despre Descartes - legate de visele lui profetice privind o ştiinţă universală, adică de un lucru destul de cunoscut oricui a frunzărit scrisorile filosofului, sau o biografie de-a lui - m-am gândit să prezint aici câteva lucruri mai puţin cunoscute despre întâiul cartezian al lumii, fiindcă tot suntem (încă) în vacanţă.

pulspulspuls

Se întoarce Bot Ia la manşă au ba? Azi s-ar putea să aflăm

Se întoarce Bot Ia la manşă au ba? Azi s-ar putea să aflăm

Ziua cea mare a sosit la leberalii ieşeni, stimaţi telespectatori, iar omul negru încă n-a venit. 

Caricatura zilei

Glumă care nu-i place lui Ponta

 

Editia PDF

Bancul zilei

 Un indian se duce la un notar din vestul indepartat si ii spune suparat: – Domnul notar, am auzit ca poti sa schimbi (...)

Intrebarea zilei

Ce reproșuri aduceți autorităților locale?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.