Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

duminica, 25.09.2016

Mai mare ruşinea: din concubinajul lui Ghihocel Osânză cu Chir Nica iese prima odraslă

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iată, stimaţi electori şi drăguţe electoriţe, ce ruşine avem de tras ca ieşeni, şi până unde a putut ajunge onor catindatul partidoiului la premărie, personagiul cotat cu prima şansă în cursa pentru viitoarea funcţie de edil şef ales al aşa-numitului oraş al culturii! 

Prin mediile mai informate ale politichiei de Bahlui se vorbeşte intens în ultima perioadă de faptul că buhaiul şantajist de la Zoaia de Iaşi, Ghihocel Osânză, ar fi obţinut zilele acestea de la Chir Nica promisiunea că-i va pune un om pe listele de candidaturi ale partidoiului, din cota ce-i revine interimariului în partidoi.

Buhaiul, nărăvit de ceva vreme la caşcaval, şi simţindu-l slab şi fricos pe Chir Nica, cică ar fi pulsat şi ar fi cerut iniţial două locuri pe listele de candidaturi la locale, numai căci Chir Nica, nu că nu i-ar fi dat, dar trebuia să-i mai rămână şi pentru partid, ca să nu i se urce oamenii în cap, aşa că, zice-se, ar fi acceptat doar un loc, iar al doilea eventual în zona nesigură.

Vă daţi seama cum râde buhaiul şantajist de Chir Nica dacă l-a prostit până în halul ăsta, stimaţi telespectatori? Acuma, gândind şi la rece: oare chiar aşa de îndobitociţi să fi ajuns noi, ieşenii, încât să lăsăm bugetul oraşului pe mâna buhaiului frămând? Şi oare prin partidoi pe acolo chiar nu mai sunt deloc oameni de onoare care să-l tragă de mânecuţă pe acest Chir Nica şi să-i spuie că a pierdut contactul cu realitatea majoritară a unui oraş de bun simţ?

Un gargaragiu de futboliori la conducerea oraşului

Ne-am luat, iote, cu vorba şi am uitat să vă spunem două vorbe şi despre omul lui Ghihocel Osânză, buhaiul şantajist de mai sus, care ar urma să fie pus pe lista de aleşi a partidoiului la locale. Acest personagiu cu care Chir Nica ar urma cică să facă echipă la cârma Iaşului,e Florinel Balaur pe numele lui, este un personagiu foarte supus lui Ghihocel Osânză de mai mulţi ani, şi carele, ca să vezi, nici măcar nu e specializat pe probleme de administraţiune locală, cum ar crede poate cineva, ci pe chestiuni sportive şi futbolistice.

Balaurelul acesta mai are însă o calitate în famiglie: soţioara e bine înfiptă în zona politichiei, conţiliind de mai mulţi ani pe dipotatul Grămadă. Şi încă ceva: Florinel îl are de client permanent pe Chir Nica la un post de radio local, iar unele guri rele mai spun că oamenii sunt amici şi de şpriţ, când vine vorba. Deh, iote că putem sta liniştiţi: Iaşul încape pe mâini bune şi, mai ales, lungi...

PS: Una pe scurt şi despre politichia naţională. Voi aţi observatără în ultima vreme că soţul prezidentei leberale iese tot mai des la interval cu analize economice, articole bunicele de altfel? Ei bine, unii cârcotaşi zic că, după retragerea Alinuţei la crescut copilul, prin luna mai, pentru soţior s-ar pregăti o funcţie importantă, în zona economică. Hopa?

Comentarii Facebook

Ultima ora

editorial

 Vioara întâi e numai Hagi

Nicolae GRECU

Vioara întâi e numai Hagi

 Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor nu suportă concurenţa nici măcar în sectorul juvenil

Filmuletul zilei

opinii

Pelesh

Briscan ZARA

Pelesh

Privind opulenţa aceea debordantă, centimetrii aceia umpluţi până la refuz cu artă, cu lemn, sticlă, metal, cu orice de valoare mai mare decât tot ce am eu şi voi avea vreodată în viaţă, m-a prins rău de la stomac şi un dor de comunism cum n-am simţit niciodată.

Matematica iubirii evanghelice

pr. Constantin STURZU

Matematica iubirii evanghelice

Mântuirea noastră depinde în mod decisiv de felul în care înţelegem să relaţionăm cu oamenii şi cu Dumnezeu. Există o "reţetă" absolută în acest sens, cuprinsă în Evanghelii. 

Despre fantome, numere şi curaj politic

Sorin CUCERAI

Despre fantome, numere şi curaj politic

Am pretenţia ca de politică să se ocupe adulţii în toată firea, nu copiii speriaţi de fantome. Din păcate însă, la noi lucrurile stau tocmai pe dos. Iar fantoma care îi sperie pe copilăroşii noştri lideri politici e un număr: 3 milioane.

pulspulspuls

Iaca surprizele de pe listele leberale, aflate la negocieri!

Iaca surprizele de pe listele leberale, aflate la negocieri!

"Vom aduce sânge proaspăt la Iaşi pe listele de candidaturi de la parlamentarele din decembre" - cam aşa ceva ne-a spus alaltăieri madama Alinuţa, prezidenta pe ţară a leberalilor, care a vizitat filiala pentru a-i înscăuna pe noii şefi ai acesteia. 

Caricatura zilei

Proiect de țară

Editia PDF

Bancul zilei

Unui tip i s-a stricat imprimanta asa ca a chemat un specialist. Acesta o verifica si apoi îi spune: – Imprimanta nu (...)

Intrebarea zilei

Ce reproșuri aduceți autorităților locale?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.