Secretul „Puiului galben”: producătorii ieșeni explică pas cu pas metoda. „Nu e nimic nesănătos”. Ce spun autorităţile sanitare locale?
Scandalul “Puiului vopsit” a stârnit un val de reactii critice din partea marilor (...)
citeste totvineri, 29.03.2024
Compania MGC Topoloveni, producătorul cu cea mai variată gamă de produse pentru industria HoReCa (Hoteluri – Restaurante - Catering) şi-a deschis un depozit la Iaşi. Cu o experienţă de 20 de ani în domeniu, compania a început şi un program de extindere la nivel naţional şi, după deschiderea unor puncte de lucru în Buftea şi Cluj, a venit rândul Iaşului.
La Topoloveni, tradiţia culinară datează de 100 de ani, iar compania MGC Topoloveni a investit 4 milioane de euro într-o fabrică ce se întinde pe 6 hectare şi care produce 300 de tone produs finit pe săptămână. „Suntem pregătiţi oricând să asigurăm 90% din nevoile oricărui format de business FoReCa, fie el restaurant a la carte, fast food, cantină sau autoservire. De exemplu, cu soluţiile MGC Topoloveni poţi servi 15.000 oameni într-o zi, cu maximum 10 bucătari în loc de 50, cât ar fi minimul necesar. Chiar dacă produsele noastre au termen de valabilitate doi ani, nu veţi găsi la noi un gram de soia sau conservant, noi sterilizăm produsele. Am vrut să facem aceste produse pur tradiţional, să aibă «gustul de acasă». Spre exemplu, suntem singurii din România care facem sarmalele tradiţionale în cantităţi industriale”, a precizat, ieri, unul din patronii firmei, de origine din Liban.
Potrivit acestuia, compania priveşte cu interes toate pieţele din România, dar şi pe plan extern, în acest sens fiind deja încheiate parteneriate cu firme din Vestul Europei. Ca materii prime, firma foloseşte în mare parte produse de la furnizori locali, anul acesta Moldova dând companiei cea mai mare cantitate de pleurotus (n.r. – un tip de ciuperci). „Am decis să venim în Moldova, în principal în zona Iaşului, mai ales că aici avem deja deschis un depozit, şi pentru că moldovenii mănâncă bine, aşa, ca la mama acasă. De aceea ne şi mândrim că celebrele pârjoale moldoveneşti reprezintă produsul pe care noi îl vindem cel mai bine în această zonă”, a completat oficialul MGC Topoloveni. Compania MGC Topoloveni aparţine familiei hotelierului libanez Mohammad Murad, care în 2002 a achiziţionat cunoscuta fabrică de conserve Topoloveni. Murad mai deţine lanţul hotelier Phoenicia, fabrica de pateuri Mandy, lanţul de restaurante Spring Time şi este cunoscut pentru investiţiile în imobiliare.
Cuvinte cheie: + Topoloveni, punct, Iasi, sortiment, HORECA
© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.
Ciucă se gândește la o confruntare cu Ciolacu la alegerile prezidențiale
Miroslava – comuna cea mai mare și cea mai bogată din regiune. Încotro? (P)
Gamificarea: o aventură magică la școala primară Lorelay! (P)
Este videochatul o nouă cale către independența financiară a fetelor? (P)
Dealer de droguri cu sute de comenzi, iertat de judecători: „A făcut progrese în plan spiritual”
Lovitură în Podu Roş: trei tineri au jefuit maşina de îngheţată. O greşeală minora a şoferului
Temperaturi de vară la început de aprilie. 28 de grade Celsius la Iași
Grindeanu: Contractul pentru încă un lot din secţiunea montana a A8 intră în licitaţie
Premierul anunţă că “nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend”
O capsulă cu senzori ar putea fi o alternativă la endoscopie
Ce pot indica modificările patologice ale examenului de urină? (P)
Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat
Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea
Virusul HIV a fost eliminat din celule, deocamdată, în laborator
Pacient de 22 de ani cu limfagiom chistic de mezocolon, operat cu succes la Arcadia
Ultimele calcule privind posibilitatea ca Iaşul să prindă un post de europarlamentar
“Extraordinara poveste a lui Peter Schlemhil” de Adelbert von Chamisso
Pavel LUCESCUCine profită de madam Şoşoacă |
Alexandru CĂLINESCUDistrugerea statuilor |
pr. Constantin STURZUDe ce este atât de aspru Postul Mare? |
Codrin Liviu CUȚITARURoboţi |
Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă? |