Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

ADVERTORIAL

Noul Volvo XC90 a fost lansat la Iași

GALERIE
Volvo-0006
  • Volvo-0006
- +

Joi după-amiază, showroom-ul Volvo de la Casa Auto s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare și a primit cu fast zeci de admiratori și prieteni ai celebrei mărci suedeze, cu ocazia lansării la Iași a noului Volvo XC90, în cadrul unei ceremonii festive urmate de cocktail. Weekend-ul acesta, showroom-ul își păstrează „porțile deschise”, pentru ca toți clienții interesați de noul model să aibă ocazia să îl conducă și să afle detalii despre performanțele și dotările sale de excepție.

Cu un decor în întregime alb, punctat din loc în loc de copăcei argintii și cristale, precum și de spectaculoase piese de mobilier luminos, showroom-ul Volvo a devenit ieri scena perfectă pentru expunerea unui autoturism-vedetă, considerat pe bună dreptate noua definiție a luxului scandinav. Iar superbul XC90 negru dezvelit în cadrul ceremoniei a confirmat pe deplin așteptările și a trezit admirația celor prezenți la eveniment. Rând pe rând, oaspeții au urcat în mașină, au analizat cu atenție detaliile de echipare și design, au discutat și au cerut informații de la consultanții de vânzări.

Prezenți la lansarea festivă au fost și fericiții posesori ai primului XC90 comandat la Iași. „Mai avem aproximativ o lună până să primim mașina comandată, așa că suntem plini de nerăbdare. Poate e greu de crezut, însă noi am făcut comanda și plata avansului fără să fi văzut sau condus noul XC90, ci bazându-ne doar pe informațiile pe care le-am adunat. Avem de 4 ani un alt Volvo și am urmărit cu atenție evoluția mărcii, fiind în mod special interesați de standardul cel mai înalt de siguranță pregătit la acest model. Apoi, ne-am dorit o mașină cu eleganța discretă și fină a noului XC90 și cu toate dotările sale de excepție. Cât despre interior, el este mult peste media existentă pe piață, nu îți poți dori mai mult”, a declarat Veronica O., explicând motivele alegerii făcute.

Impunător, robust și elegant, Volvo XC90 marchează începutul unei noi ere a mărcii suedeze și dă viață atributelor sale fundamentale: siguranța, tehnologia ultraperformantă, designul inovator, finisajele de lux. Pe scurt, întruchipează promisiunea Volvo de a face mașini „designed around people”, care oferă un răspuns oricăror așteptări, exigențe și nevoi.

Numeroși analiști și specialiști ai industriei auto consideră noul Volvo XC90 cea mai sigură mașină a tuturor timpurilor, însă adevărul este că el înglobează multe alte atribute și recorduri speciale: o combinație fără egal între putere și consum eficient, un șasiu complet nou, SENSUS – cel mai modern sistem de control in-car de pe piață, cel mai bogat pachet de siguranță standard din industria auto, ce include și 2 sisteme în premieră mondială, sistem de suport automat în trafic, design premium și interior de lux, precum și unul dintre cele mai avansate sisteme audio din lume.

„Salutăm la Iași lansarea noului Volvo XC90, mai ales că am fost la rândul nostru martori la evoluția acestei mărci și am apreciat strategia adoptată în dezvoltare, bazată pe excelență, inovație și performanță fără egal. Știm că Volvo are la Iași numeroși admiratori și clienți fideli, iar noi vedem în ei spiritul exigent și nivelul de așteptări ale unor adevărați cunoscători. Mașinile Volvo și noul XC90 în special pot fi înțelese cu adevărat doar prin aplecarea minuțioasă asupra tuturor detaliilor de echipare, dotări și finisaje, iar pentru toți clienții care știu să aprecieze aceste realizări suntem și noi pregătiți cu o echipă excelentă de consultanți și de tehnicieni”, a declarat la eveniment Bogdan Pițigoi, președintele grupului Tester.

Casa Auto Iași este dealer oficial Volvo din anul 2005, astfel că ceremonia de lansare de joi a marcat și cei 10 ani de reprezentare la Iași a mărcii suedeze, precum și relocarea showroom-ului Volvo în noul amplasament din șoseaua Păcurari. Cu un concept revoluționar și inovator, Casa Auto este singurul ansamblu auto din Iași și din regiune care reunește 9 reprezentanțe de brand, cu servicii integrate de vânzare și post-vânzare.

Contact:

Casa Auto Iaşi - Dealer Volvo
Iași, Şos. Păcurari, nr. 177, tel. 0232 215012
E-mail: contact@casaautois.ro
Web: www.volvoiasi.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri