Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Cardul de 13,6 euro este valabil un an şi are aplicabilitate în 40 de ţări europene

Opel Asistenţă Rutieră: călătorii de vacanţă fără griji

GALERIE
opel
  • opel
- +

Opel oferă gratuit clienţilor săi din România programul de asistenţă rutieră timp de un an începând de la achiziţia maşinii. Asistenţa poate fi prelungită după această perioadă, iar până la finalul lunii august 2015 oricare dintre partenerii Opel o poate oferi pentru suma anuală de numai 13,6 euro, cu TVA. Cardul de Asistenţă Rutieră Opel se emite pe 12 luni şi se adresează utilizatorilor modelelor Opel vândute după anul 2005. Acesta poate fi achiziţionat de la orice partener Opel din ţară.

Proprietarul unui autovehicul Opel cu card de Asistenţă Rutieră are asigurată mobilitate permanentă, în peste 40 de ţări europene. Prin contractarea acestui serviciu, grijile legate de orice călătorie sunt eliminate, iar riscul producerii unui eveniment nedorit este gestionat cu ajutorul Opel:

1. Asistenţă mobilă

În eventualitatea unei avarii în urma căreia autovehiculul nu mai poate fi condus, Centrul de Asistenţă Opel va trimite la locul unde acesta se află un vehicul de asistenţă pentru a interveni.

2. Remorcare

Dacă intervenţia asistenţei mobile nu poate rezolva problema imobilităţii automobilului afectat, Centrul de Asistenţă Opel va organiza tractarea până la cel mai apropiat Service Opel.

3. Închiriere de autovehicule

În situaţia în care autovehiculul nu mai poate fi condus ca urmare a unei avarii, intervenţia asistenţei mobile nu dă nici rezultate, iar reparaţiile la Service-ul Opel durează mai mult de 24 ore, Centrul de Asistenţă Opel va pune la dispoziţie un autovehicul de schimb în regim rent-a-car, serviciul fiind supus unor termene şi condiţii.

4. Transport spre sau dinspre casă

Dacă autovehiculul eligibil nu mai poate fi condus ca urmare a unei avarii, iar reparaţiile la Service-ul Opel nu se pot finaliza în aceeaşi zi, Centrul de Asistenţă Opel va acoperi costul unui bilet de tren la clasa întâi. Acest serviciu nu este disponibil în cazul alegerii unui serviciului de închiriere sau de cazare în regim hotelier.

5. Cazare în regim hotelier

Dacă autovehiculul eligibil nu mai poate fi condus ca urmare a unei avarii, se află la cel puţin 80 km de domiciliul şoferului, iar reparaţiile necesare pentru a îl face utilizabil nu se pot finaliza în maxim 24 ore de la producerea avariei, iar şoferul are nevoie de un loc de cazare pe timpul nopţii, Centrul de Asistenţă Opel va acoperi costul cazării într-un hotel de maximum 3 stele cu mic dejun inclus, în limita a 4 nopţi.

6. Recuperarea/Repatrierea autovehiculului

În cazul în care după reparaţii autovehiculul eligibil urmează a fi recuperat de către şofer, Opel Asistenţă Rutieră va acoperi costul unui bilet de tren la clasa întâi. În cazul în care o astfel de călătorie cu trenul depăşeşte 6 ore, va fi acoperit costul unui bilet de avion la clasa economică. Costul călătoriei cu trenul sau avionul poate fi decontat pentru o singură persoană, în limita sumei de 613 Euro.

Pentru a intra în legătură cu Centrul de Asistenţă Opel, este necesară doar apelarea numărului de telefon +40.(21).317.4690. Acesta este disponibil permanent, 365 zile pe an şi 24 ore pe zi.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri