Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale

GALERIE
horoscop, sexual
  • horoscop, sexual
- +

Cel mai bun mod de a sintetiza caracterul unei persoane, implicit al unui semn zodiacal, este redat de porecle. Oamenii şi-au dat dintotdeauna supranume care să diferenţieze o anumită trăsătură psihică, fizică, un anumit obicei.

Vezi mai jos ce poreclă sexuală ţi se potriveşte.

Berbec – "Omul minutului"
Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia îi place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimenta.

Taurul – "Romanticul"
O partidă de sex pentru un Taur înseamnă cina de dinainte, lumânărele de lângă cadă. Când nativul din Taur ştie că tu eşti alesul, pregăteşte-te pentru un preludiu lung şi pasional.

Gemenii – "Vorbăreţii"
În mijlocul unei partide de sex, Gemenii îşi consumă tot intelectul lor, de la dialoguri incitante la monologuri seducătoare, nativul din Gemeni insistă să nu rămână silenţios.

Racul – "Făcătorul de dragoste"
Racul iubeşte, trăieşte cu pasiune fiecare respiraţie, sexul fiind pentru el mai degrabă un act poetic de frumuseţe şi iubire şi nu un angajament fizic.

Leul – "Narcisistul"
Deşi nu vei uita niciodată o partidă de sex cu un Leu, trebuie să îţi asumi că satisfacerea ta este o chestiune secundară, el fiind centrul universului chiar şi în pat.

Fecioară – "Zeiţa introvertită"
S-ar putea să fi surprins cum timida Fecioară îţi va zgudui lumea când ţi se va dărui fizic. Dintr-o dată se poate transforma într-o zeiţă a pasiunii care iubeşte micile extravaganţe sexuale.

Balanţa – "Le connoisseur"
În căutarea armoniei perfecte cu partenerul, nativul din Balanţă mizează pe fiecare detaliu şi pe o acurateţe romantică. Nu îi lipseşte muzica, vinul, lenjeria sexy, uleiul de masaj.

Scorpion – "Vinovatul fără vină"

În timp ce tu poţi crede că trăieşti momentul vieţii tale, Scorpionul poate deveni rece şi gata de plecare pentru că, una peste alta, este foarte greu de mulţumit sexual.

Săgetător – "Don Juan sau (Juanita)"
Un maestru în arta seducţiei, nativul din Săgetător pune mai mult accent pe vânătoare decât pe actul sexual în sine. Îndemânarea sexuală nu lasă nici ea de dorit, dar nu mai are acelaşi farmec ca vânătoarea.

Capricorn – "Barca lentă"
Capricornul poate fi perceput de mulţi parteneri ca un amant greu de tolerat. Face greu prima mişcare, iar când ajunge în pat cu cineva tinde să fie la fel de lent.

Vărsător – "Colecţionarul de jucării sexuale"
Dacă faci sex cu o persoană care, din senin, te suprinde cu tot felul de jucării sexuale scoase de sub pat, atunci să nu ai niciun dubiu, eşti în pat cu un Vărsător.

Peşti – "Pe stil vechi"

Este o notorietate că Peştii sunt leneşi din fire, chiar şi în relaţiile sexuale unde se dăruiesc aşteptându-l pe celălalt să acţioneze.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri