Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

PROGRAM NOU la Aeroportul din Iași de pe 1 iunie! INFORMAȚI-VĂ!

GALERIE
aeroport iasi
  • aeroport iasi
- +

Aeroportul îşi schimbă din nou programul, de la 1 iunie. După introducerea, la începutul lunii, a unei noi curse pe relaţia Iaşi - Viena, începutul lunii viitoare va aduce înfiinţarea cursei regulate spre Köln şi reintroducerea cursei charter spre Heraklion, dar şi scoaterea din program a cursei Tarom spre Istanbul. Sunt programate şi modificări ale orarului unor curse. 

Tarom efectuează curse spre Bucureşti în fiecare zi, la orele 6.00, 14.20 şi 18.50. La acestea, se adaugă lunea o cursă la 6.25, de luni până vineri altă cursă la ora 9.30, iar miercurea, joia şi vinerea - la ora 21.30. Cursele retur sunt programate în fiecare zi la orele 13.55, 18.25 şi 22.45. În plus, de luni până vineri există curse Bucureşti - Iaşi şi la ora 9.05, miercurea, joia şi vinerea, şi la 21.05, iar lunea încă una la 21.50.

Curse pe relaţia Iaşi - Otopeni operează şi Blue Air, de luni până sâmbătă, la ora 6.30. Lunea, Blue Air mai operează o cursă Iaşi-Bucureşti la ora 21.45, iar de marţi până vineri, la 20.20. Duminica, Blue Air operează o singură cursă spre Bucureşti, la 20.20. Zborurile retur, Bucureşti - Iaşi, operate de Blue Air, au loc de luni până vineri la orele 8.30 şi 21.30, sâmbăta, la 8.30, iar duminica, la 21.30.

Cursa de pe relaţia cu Londra este efectuată de către trei companii aeriene. Astfel, zborurile Tarom spre Luton-Londra au loc marţea, vinerea şi duminica la ora 20.50, retururile fiind programate lunea, miercurea şi sâmbăta la ora 4.00.

Curse spre Londra operează şi Blue Air, plecările având loc lunea la 13.45, de miercuri până vineri la 8.30, iar duminica, la 16.35. Retururile au loc lunea la 21.05, de miercuri până vineri, la 15.50, iar duminica, la 23.55.

Cursele Wizz Air cu aceeaşi destinaţie au loc marţea, joia şi sâmbăta, la ora 19.30, retururile fiind programate în aceleaşi zile, la 19.00.

Blue Air va introduce de la 1 iunie cursa spre Köln, cu o frecvenţă bisăptămânală. Cursele Iaşi - Köln vor avea loc lunea, la ora 7.00, şi vinerea, la ora 17.00. Cursele retur vor ateriza la Iaşi lunea la ora 13.00 şi vinerea la 23.00.

Cursele Austrian Airlines spre Viena vor avea loc în fiecare zi a săptămânii la 15.55, dinspre Viena aterizându-se la 15.20.

Cursele Blue Air spre Paris au loc lunea şi vinerea, la ora 9.30, cu retururile în aceleaşi zile, la ora 16.30.

Cursa Tarom Iaşi - Tel Aviv, cu o frecvenţă bisăptămânală, decolează marţea şi vinerea, la ora 7.00, cu returul la ora 13.40.

Zborurile Blue Air spre Barcelona au loc marţea şi duminica la ora 7.00, iar retururile, în aceleaşi zile, la 15.00.

Ruta Iaşi - Roma este acoperită în patru zile ale săptămânii. Astfel, compania Blue Air efectuează zboruri marţea, joia şi sâmbăta, cu decolarea de la Iaşi la 13.40 şi returul la ora 19.20.

Cursa Tarom spre Roma decolează joia şi duminica la 8.20, retururile fiind programate la ora 13.45.

Spre Bergamo, compania Wizz Air efectuează zboruri miercuri şi duminică, la ora 11.45. Zborurile retur vor avea loc în aceleaşi zile, la 11.15.

Spre Treviso, zborurile Wizz Air vor avea loc lunea şi duminica, la ora 11.50, dinspre Italia aterizându-se la ora 11.20.

Spre Torino, Tarom efectuează trei zboruri săptămânal, cu decolarea miercurea şi sâmbăta, la ora 13.00, iar joia, la ora 14.30. Zborurile retur sunt programate miercurea şi sâmbăta, la ora 18.45, iar joia, la ora 20.15.

Spre Bologna, Tarom operează săptămânal două curse, miercurea şi sâmbăta, la ora 7.00, cu retururile în aceleaşi zile, la 12.05.

Către München, zborurile Tarom au loc marţea şi duminica, la ora 14.40, iar vinerea, la 14.35. Cursele retur aterizează la Iaşi în aceleaşi zile, la 20.00.

Spre Bruxelles, Blue Air operează zboruri miercurea şi sâmbăta, de la ora 9.30, retururile având loc la 16.00, în aceleaşi zile.

Cursa charter Aegean spre Heraklion va decola de la Iaşi la 16.45, miercurea. Returul este programat în aceeaşi zi, la 16.00.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri