Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Reacţii după ce Steaua a învins aseară Ludogoreţ Razgrad

GALERIE
Steaua, Ludogoreţ Razgrad1
  • Steaua, Ludogoreţ Razgrad1
- +

Georgi Dermendjiev: Un gol este şi mult şi puţin, cred că la Sofia va fi foarte diferit

Antrenorul echipei Ludogoreţ Razgrad, Georgi Dermendjiev, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că un gol reprezintă şi mult şi puţin, dar a precizat că returul de la Sofia va fi mult diferit.

"A fost un meci foarte greu, o luptă tactică între cele două echipe. Cred că ambele echipe au avut ocazii de a marca, însă numai Steaua a făcut-o. Acum Steaua are 1-0, dar mai este meciul din retur. Nu cred că este importat cine va juca pentru Steaua, deoarece au jucători foarte buni care să înlocuiască. Hamza este un jucător important pentru noi, nu cred că evoluţia lui a fost afectată de faptul că a jucat împotriva Stelei. El rămâne un jucător foarte bun. Un gol este şi mult şi puţin, cred că la Sofia va fi foarte diferit de ce a fost aici", a spus Dermendjiev.

Younes Hamza: Rezultatul nu este cel dorit, sper să marchez în partida retur

Atacantul tunisian al echipei Ludogoreţ Razgrad, Younes Hamza, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că rezultatul nu este cel dorit şi a precizat că speră să înscrie în partida retur.

"N-a fost un meci special pentru mine, dar a fost o partidă importantă pentru echipă. Trebuie să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Am făcut un meci bun, am atacat, dar rezultatul nu a fost cel dorit. Acasă vom ataca şi mai mult. Începutul e bun pentru mine la Ludogoreţ. Antrenorul a decis să-mi dea încredere şi să mă titularizeze astăzi şi trebuie să mă integrez repede. Am marcat în trecut în poarta Stelei şi sper să o fac şi în returul de la Sofia", a spus Hamza la Digi Sport.

Ogăraru: Steaua trebuia să deschidă scorul mai devreme, dar oricum şansele au crescut
 

Fostul fotbalist George Ogăraru a declarat marţi seară, după victoria înregistrată de Steaua în prima manşă cu Ludogoreţ Razgrad, scor 1-0, în play-off-ul Ligii Campionilor, că jucătorii pregătiţi de Constantin Gâlcă ar fi trebuit să înscrie mai devreme, dar oricum şansele lor au crescut.

"O victorie foarte muncită şi meritată. Cred că Steaua trebuia să deschidă scorul mai devreme, dar oricum şansele au crescut. Nu mi s-a părut Steaua slabă, a dominat de la un capăt la altul, a avut şi un penalti, iar Ludogoreţ nu pot să zic că a avut aşa multe ocazii, plus că posesia a fost mult de partea noastră. Se văd grupele, dar mai e un meci. Sunt sigur însă că Gâlcă îşi va motiva jucătorii pentru a putea obţine calificarea", a spus Ogăraru.

George Ogăraru este de părere că absenţa lui Alexandru Chipciu de la partida retur, ca urmare a primirii unui cartonaş galben la meciul de marţi seară, reprezintă o mare pierdere. "Sperăm să nu se vadă în joc lipsa lui", a adăugat el.

Fostul jucător a mai menţionat că fotbalistul echipei Ludogoreţ Razgrad, Younesa Hamza, fost component al formaţiei Petrolul, a fost "inexistent" în joc.

Cosmin Moţi: Steaua a făcut un pas înainte, dar calificarea nu este jucată

Fundaşul echipei Ludogoreţ Razgrad, Cosmin Moţi, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că formaţia campioană a României a făcut un pas înainte, dar a precizat că accederea în faza grupelor Ligii Campionilor nu este jucată.

"E dureros când pierzi, mai ales pe final, dar mai avem un meci. Steaua a făcut un pas înainte, dar calificarea nu este jucată. Mă aşteptam să fiu fluierat de spectatori, dar nu am fost afectat de acest lucru. A fost un meci mai slăbuţ făcut de noi pe faza de atac, dar mai avem 90 de minute şi nu trebuie să disperăm. Va fi alt meci la Sofia", a spus Moţi la Digi Sport.

Fundaşul român a afirmat că Steaua a jucat puţin mai bine decât Ludogoreţ. "Ştiam că Steaua e puternică. Am pierdut astăzi, dar mai avem un meci pentru a întoarce soarta calificării. Acum Steaua are o şansă în plus. Au jucat puţin mai bine decât noi astăzi şi asta s-a văzut. În retur nu o să fie un avantaj pentru noi că va lipsi Chipciu. Va fi la fel, dar noi suntem convinşi că vom practica alt joc faţă de cel de azi", a precizat Moţi.

Cosmin Moţi a comentat şi declaraţia făcută de Alexandru Chipciu la Dolce Sport, care a spus că Moţi nu merită respect, deoarece "loveşte mult când nu se uită arbitrul": "Nu am nevoie de respectul lui Chipciu, să-şi vadă de jocul lui, de treaba lui şi să respecte pe cine vrea".

Nicandro Breeveld: Nu am reuşit un scor bun, dar avem şanse mari de calificare

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Nicandro Breeveld, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Ludogoreţ Razgrad, scor 1-0, că rezultatul nu este mulţumitor, dar a precizat că formaţia sa are şanse bune de calificare în grupele Ligii Campionilor.

"Am făcut un meci bun, nu cred că totuşi şi un scor bun. Mai e un meci, însă cred că avem şanse bune la calificare. Se mai întâmplă în fotbal să ratezi şi penalti, dar e bine că Alex Chipchiu nu a lăsat capul jos şi după aceea a marcat. Am fost peste ei, chiar şi după ratarea lui Chipciu am avut încredere că vom marca. Ei au avut ocazii mai mult din corner şi din fazele fixe", a spus Breeveld.

Constantin Gâlcă: Păcat că nu am marcat mai multe goluri, dar jocul a fost complet

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Ludogoreţ Razgrad, scor 1-0, că jocul formaţiei sale a fost complet şi a precizat că jucătorilor săi le-a lipsit doar faptul că nu au înscris mai multe goluri.

"Am realizat un joc complet. În seara asta ne-a lipsit doar faptul că nu am înscris mai multe goluri. Nu le-am lăsat bulgarilor spaţii să joace pe contraatac, aşa cum îşi doreau, pentru că ştiam că au jucători de calitate. Păcat că nu am marcat mai mult, dar mergem în Bulgaria să câştigăm. A fost o decizie grea să nu-l titularizez pe Keşeru. A fost o decizie pe care am luat-o înaintea meciului. E greu să nu bagi în teren un jucător care a marcat şase goluri, dar am simţit că avem nevoie de agresivitatea şi viteza lui Chipciu. Pentru noi Chipciu a fost un juucător foarte important, de aceea l-am şi lăsat în teren până la final. Ne va lipsi în retur pentru că este suspendat. Sânmărtean a fost magnific. Este un maestru al balonului, este impresionant. Bulgarii au jucători buni, dar noi avem fotbalişti extraordinari. Asta este Steaua, aşa trebuie să jucăm mereu", a spus Gâlcă.

Tehnicianul stelist consideră că echipa sa a făcut un pas important pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor: "Chiar dacă nu câştigam meciul, tot spuneam că am făcut un joc bun şi mergeam în Bulgaria cu acelaşi gând de a câştiga. Astăzi am făcut un pas important pentru calificare. Până acum a fost cel mai important pas, dar nu vreau să mă opresc aici".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, la care fundaşul Cosmin Moţi a fost integralist, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chipciu, în minutul 88.

Partida retur se va disputa la 27 august, la Sofia.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri