Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Reduceri de preț considerabile anunțate de hyper și supermarketuri

GALERIE
supermarket
  • supermarket
- +

Începutul anului reprezintă o ocazie buna de face cumpărături pentru ca hyper si supermarketurile au anuntat reduceri substantiale la diverse produse.

 

Carrefour a anuntat pentru saptamana 7-13 ianuarie discount-uri de pana la 50 la suta pentru articolele din categoriile confectii, incaltaminte si servicii vesela.

Si unele electrocasnice si produse de ingrijire sunt la promotie, cum ar fi un fier de calcat Tefal, care poate fi achizitionat cu 174,95 de lei, un aspirator Bosch cu 264 de lei sau un epilator Braun cu 179 de lei, toate acestea avand un discount de 50 la suta.

Retailerul mai ofera reduceri de pana la 20% la cateva electronice. Astfel, poti cumpara un televizor LED Philips cu diagonala de 60 cm cu 699 de lei (mai ieftin cu 200 de lei) ori un laptop Toshiba cu 1.199 de lei (mai ieftin tot cu 200 de lei).

Catalog Carrefour 7-13 ianuarie 2016

La randul sau, Kaufland are oferte speciale variate incepand de pe 13 ianuarie 2016.

Astfel, poti cumpara un suport pentru haine, cu inaltime reglabila, cu 40 de lei, ghete pentru femei cu 119 lei, pilota cu maneci (dimensiuni 140x180 cm) cu 80 de lei si suport pentru 4 perechi de pantofi cu 10 lei.

Din oferta mai fac parte o aeroterma cu 2 viteze la pret de 40 de lei, dar si un aspirator Bavaria care costa 170 de lei.

De asemenea, retailerul are disponibila o vopsea pentru calorifer la 9 lei si lac protector pentru metal la acelasi pret.

Oferte speciale Kaufland 13 ianuarie

Lidl se axeaza in perioada 11-17 ianuarie pe produse destinate amatorilor de miscare.

Din oferta acestei saptamani fac parte un stepper cu ajutorul caruia poti antrena musculatura partii inferioare a corpului, la pretul de 221,67 de lei, un covoras pentru exercitii - 29 de lei, un set de 6 greutati - 58 de lei, o bara de antrenament multifunctionala la 48,39 lei, o minge pentru gimnastica la 36,81 lei, dar si o coarda de sarituri care costa 38,71 lei.

De asemenea, pantalonii de fitness pentru femei costa 33,87 lei, iar cei pentru barbati - 43,55 lei. Tricourile sunt 19,35 lei, respectiv 24,19 lei, iar bustierele pentru dame - 33,87 lei.

Catalog Lidl 11-17 ianuarie

In catalogul Billa cu oferte pentru perioada 7-13 ianuarie, reducerile cuprind o gama variata de produse, dar cele mai semnificative sunt la produsele alcoolice. Astfel, o sticla de Label 5 costa 39,79 lei, adica cu 14,20 lei mai putin, iar o vodka Stalinskaia are parte de o reducere de 13 lei, pana la 32,99 de lei, de exemplu.

De asemenea, retailerul ofera un discount de 50% la diverse produse pentru copii, cum ar fi lenjerie de pat (60 de lei), patura (37 de lei), halat de baie (50 de lei) si pijama (25 de lei).

La oferta se afla, printre altele, si vopseaua de par Palette (10 lei), cutia de capsule de detergent Ariel (16,19 lei), precum si scutecele Pampers (65,39 lei/pachet).

Catalog Billa 7-13 ianuarie

Reducerea TVA si accize mai mici

La 1 ianuarie 2016 a intrat in vigoare noul Cod Fiscal. Acesta prevede, printre alte masuri, si reducerea cotei generale de TVA de la 24 la suta la 20 la suta. In consecinta, marii retaileri sustin ca acest lucru s-a tradus intr-o ieftinire a produselor.

De asemenea, acelasi document prevede o acciza mai mica aferenta bauturilor alcoolice, dar si eliminarea accizei pentru cafea, de exemplu. In consecinta, si aceste produse ar trebui sa se ieftineasca.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri