Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cine sunt concurenţii care au ajuns în FINALĂ după cea de-a doua ediţie live a show-ului

GALERIE
ROMÂNII AU TALENT,, sezonul 4
  • ROMÂNII AU TALENT,, sezonul 4
- +
Ivan şi Svetlana Rotari, însoţiţi de căţeluşii dresaţi, trupa de dans Space, Cătălin Mihalache, pictorul care desenează şi cu mâinile, şi cu picioarele, Eduard Dorobanţu cu al său 3D SKY, adică “dansul” unui avion de mici dimensiuni, Ştefan Popescu alias “Fane Mississippi Delta Blues”, contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a fraţior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill şi artistul de stand-up comedy Raul Gheba sunt concurenţii care au făcut spectacol în SEMIFINALA cu numărul 2 a emisiunii ROMÂNII AU TALENT. Dintre aceştia doar trei merg în FINALA ROMÂNII AU TALENT, potrivit gandul.info.

Săptămâna viitoare o nouă rundă de semifinale va fi transmisă de ProTv. Alţi 12 concurenţi vor da tot ce e mai bun pentru a demonstra că merită să ajungă în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT şi de ce nu de a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

  Mai jos puteţi vedea cele mai importante momente ale show-ului.

UPDATE 00.12 "Nu a fost greu să decidem cine merită să meargă mai departe în show pentru premiul de originalitate. Acesta este Cătălin Mihalache", a spus Andra. Cătălin Mihalache nu este la prima nominalizare din această seară. El a fost desemnat de spectatori şi telespectatori candidant şi la titlul de cel mai talent român.

UPDATE 00.05 Trupa Space şi Raul GHeba ocupă locurile trei şi patru în topul clasamentului stabilit de voturile spectatorilor şi telespectatorilor. Juriul este cel care va decide cine este cel de-al treilea finalist ales în această ediţie live a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

"Este un moment delicat deoarece trebuie să comparăm două lucruri diferite. Grupul Space ne-a oferit emoţie. Viaţa fără emoţie nu mai e viaţă. În acelaşi timp am avut parte de o floare rară în această emisiune şi anume umorul. Alegerea mea este Raul", a spus Andi Moisescu atunci când a fost pus să aleagă.

"Dacă aş putea să fac o minune în Vinerea Mare v-aş trimite pe toţi în FINALA ROMÂNII AU TALENT. Nu pot să spun că e momentul meu preferat din această emisiune. Este un moment foarte greu. Decizia mea este Trupa Space", a spus Andra.

"Aş fi vrut să se termine la tine. Sunt două momente complet diferite. Asta ne face nouă misiunea aproape imposibilă, dar astea sunt regulile jocului. Raul a avut un moment foarte bun. După prestaţie i-am spus că aş vrea să îl văd în finală. Voi mi-aţi oferit un moment de dans realizat foarte bine. Arătaţi foarte bine împreună. E o decizie grea, însă pentru mine ROMÂNII AU TALENT înseamnă un concurs care aduce emoţie şi pe cineva care face spectacol. Mai departe în FINALĂ ar trebui să meargă Raul Gheba", a spus şi Mihai Petre.

Astfel, în FINALA ROMÂNII AU TALENT după cea de a doua ediţie live a emisiunii merg Cătălin Mihalache, Ştefan Popescu şi Raul Gheba.

UPDATE 00.04 Cel de-al doilea finalist este ŞtefanPopescu.

UPDATE 00.02 Primul finalist desemnat în cea de a doua SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, în urma avoturilor este  Cătălin Mihalache. Acesta va primi şi premiul pentru vânătorii de talente. Acetsa a câştigat 2.000 de euro, el fiind primul câştigător al acestui premiu.

UPDATE 23. 53 STOP VOT au spus prezentatorii show-ului. În câteva momente vom afla cine sunt următorii finalişti.

UPDATE 23. 50 Ana Munteanu, fostă concurentă la ROMÂNII AU TALENT, a revenit în show de această dată nu ca pretendentă la marele premiu în valoare de 120. 000 de euro, ci ca invitată. Artista care desenează în nisip a impresionat şi de această dată audienţa cu talentul ei.

UPDATE 23. 41 Andra a pregătit un moment special pentru SEMIFINALA 2 de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Aceasta a părăsit masa juraţilor şi a urcat pe scenă şi a cântat o melodie din folclorul românesc - "Lung îi drumul Gorjului".

Pentru acest moment şi-a schimbat şi ţinuta. În plus, pe scenă s-a încins o horă pe ritmurile muzicii cântate de Andra.

UPDATE 23. 17 Smiley şi Pavel bartoş au anunţat START VOT. Astfel, spectatorii şi telespectatorii îşi pot vota favoriţii. Ivan şi Svetlana Rotari, însoţiţi de căţeluşii dresaţi, trupa de dans Space, Cătălin Mihalache, pictorul care desenează şi cu mâinile, şi cu picioarele, Eduard Dorobanţu cu al său 3D SKY, adică “dansul” unui avion de mici dimensiuni,  Ştefan Popescu alias “Fane Mississippi Delta Blues”, contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a fraţior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill şi artistul de stand-up comedy Raul Gheba sunt concurenţii au fost prezenţi în cea de-a doua SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

UPDATE 23. 07 Cătălin Mihalache este ultimul semifinalist care urcă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în această seară. Acesta are un talent neobişnuit: desenează şi cu mâinile şi cu picioarele.

Cătălin Mihalache a desenat cu ambele mâini în acelaşi timp ţinându-le la spate, a desenat ţinând marker-ul în gură, apoi şi l-a poziţionat la nivelul frunţii, după care l-a pus la subţioară, iar în cele din urmă a desenat cu piciorul drept.

"Eu îl cred pe Cătălin în stare să deseneze şi în picaj", a spus Andi Moisescu la finalul momentului pe care l-a pregătit concurentul.

"Eu cred că eşti unul dintre candidaţii cu şanse serioase la premiul de originalitate. Faci ceva frumos. Felicitări", a spus Mihai Petre.

"Ai toată admiraţia şi aprecierea mea. Ştiu că eşti un om sensibil. Sunt alături de tine. Voi fi alături de tine şi după acest concurs. Felicitări", a spus Andra.

"Avem de-a face cu un om talentat până în măduva oaselor. Eşti unul dintre cei mai serioşi candidaţi nu doar pentru premiul de originalitate, ci şi pentru cel de vânătorii de talente, dar şi pentru marele premiul în valoare de 120. 000 de euro. Bravo", a spus Andi Moisescu.

UPDATE 22.57 Contorsionistele Duo Criss sunt penultimele concurente care urcă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în cea de a doua semifinală a a emisiunii.

"Două pisicuţe. Se îndoaie, se înconvoaie. Întradevăr e spectaculos ce fac, dar în semifinală trebuzie să scoată gheruţele", şi-a exprimat Mihai Petre aşteptările pe care le are de la cele două gemene.

"Tema asta m-am obosit. Voi arătaţi ca nişte campioane mondiale la maţele încurcate. Sunteţi foarte bune din punct de vedere tehnic, dar nu reuşiţi să umpleţi foarte bine momentul. Mi-a plăcut numărul vostru, dar nu a fost extraordinar de mult", a spus Mihai Petre.

"Felicitări felelor. Nu fiţi dezamăgite. Fetelor mie mi-a plăcut foarte mult de voi. Vă felicit că v-aţi descurcat foarte bine", a spus Andra.

UPDATE 22. 37 Raul Gheba încearcă să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT cu un număr de stand-up comedy. "În seara asta o să încerc să duc un pic mai departe conceptul de stand-up comedy", promite concurentul.

Membrii juriului şi cei doi prezentatori ai emisiunii ROMÂNII AU TALENT au fost introduşi în momentul lui comic. "Două prietene în autobuz: Fată unde faci învierea? La patriarhie. Şi ţi-ai rezervat masă", este una dintre replicile pe care Raul le-a spus în timpul moemntul său pregătit pentru SEMIFINALĂ.

"Raul mi-a plăcut momentul tău pentru că ai un spirit de observaţie foarte bine dezvoltat. Este un număr care ar trebui să meargă în finală", a spus Mihai Petre.

"Mi-a plăcut foarte, foarte mult. Eu nu am fost niciodată la stand-up comedy. M-am simţit foarte bine. felicitări. O să vin la spectacolele tale", a spus Andra.

"E foarte bine că avem de-a facă cu un veritabil stand-ul comediant", a precizat Andi Moisescu.

UPDATE 22. 24 "Nivelul lor este foarte ridicat. De finală aş spune", este caracterizarea pe care Mihai Petre le-a făcut-o celor de la trupa de dans Space.

"Încercăm mereu să facem ceva nou. Nu ne limităm doar la dans", se caracterizează membrii trupei,. care au spus că pentru SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT s-au pregătit două luni.

Momentul prezentat de trupa Space a fost unul spectaculos. Au creat o poveste deşi s-au folosit de un ecran de pânză în spatele căruia au dansat.

"A fost cel mai frumos moment şi cel mai emoţionat moment. Nu mai am cuvinte. Mi s-a făcut pielea de găină. Vă vreau în finală", a spus Andra.

"Mi-a plăcut enorm. Cel mai bun moment de spectacol de la ROMÂNII AU TALENT. Mi-aţi dat o stare foarte ciudată în timpul numărului: vroiam sa vă vă văd şi să vă mulţumesc şi să vă spun că vă admir şi să vă spun că sunteţi un exemplu", a spus Mihai Petre la finalul momentului pregătit de trupa Spece pentru SEMIFINALĂ.

"Momentul lor a transmis emoţie. Ce mi-a plăcut cel mai mult la momentul lor este că mi-au demonstra că ideile sunt tot ceea ce contează", a spus Andi Moisescu, care i-a felicitat pe concurenţi.

UPDATE 22. 07 Ştefan Popescu este şoferul de tir de 57 de ani care va urca pe scenă hotărât să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT. "Am început să cânt pe la 17 ani şi m-am oprit pe la 30. Dragostea mea cea mai mare este muzica", a mărturisit concurentul, care a precizat că de-a lungul vieţii sale a avut mai multe meserii.

Fane Mississippi Delta Blues a fost aclamat îndelung de cei prezenţi în platou. Mai mult, juriul a dansat pe tot parcusul piesei cântate de acesta.

"Mi-a plăcut momentul tău. Ai avut o scădere la un moment dat, dar nu contează. Tu eşti un personaj. Ai o voce bună. Ce mă uimeşte la tine este prezenţa ta scenică. Eşti un personaj. Faci spectacol. Te felicit. Bravo", a spus Mihai Petre.

"Mie mi-a plăcut foarte mult acest număr. A fost pe sufletul meu. Un om atât de simplu cu un talent atât de imens. Mi-aţi făcut o seară minunată. Îmi umpleţi sufletul de fericire", a spus Andra.

UPDATE 21. 59 Surorile Timofte sunt tinere care au ajuns în această etapă a show-ului datorită unui număr de dans indian şi tot cu un astfel de moment vor să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. "Am hotărât să participăm la îndemnul părinţilor şi a prietenilor", au mărturisit tinere.

Un moment desprins din filmele de la Bollywood au pregătit surorile pentru această etapă a show-ului.

"De fiecare dată când le văd mi se pare că văd dublu. A fost un moment corect, dar care nu a reuşit să mă cucerească. Voi aţi venit şi aţi dansat acelaşi dans indian care dacă am dura 10 secunde apăsam butonul. Nu aţi reuşit să mă convingeţi", a spus Mihai Petre.

"De aici s-a văzut foarte bine. Mie mi-a plăcut. e un dans indian. Au dansat pe ritm. Mie mi s-a părut că sunteţi de acolo din film. Eu nu am decât să vă felicit. Bravo, fetelor", a spus Andra la finalul momentului pregătit de suorile timofte.

UPDATE 21. 42 "Noi ne-am pregătit intens şi sperăm ca juriul să aprecieze acest efort", a spus unul dintre membrii trupei Hungry Tiger, înainte de a urca pe scenă şi de a-şi prezenta numărul pregătit pentru cea de a doua SEMIFINALĂ ROMÂNI AU TALENT.

Pentru această etapă a show-ului transmis de ProTv, tinerii au pregătit un număr în care şi-au evidenţiat forţa fizică. Momentul nu a fost unul pe placul lui Mihai Petre care a apăsat butonul X.

"A fost minunat numărul vostru. Nu ştiu ce am avut de am apăsat", a spus ironic cel mai dur jurat al concursului. "Nu a fost prea bine. Nu aţi reuşit să creaţi un moment. Nu aţi reuşit să creaţi un moment ci chiar aţi fost caraghioşi. Prea multe idei dezordonate. haos general. În ciuda faptului că aveţi nişte calităţi, aţi fost caraghioşi", a mai continuat Mihai Petre.

"Mie îmi plac băieţii foarte mult. Probabil ne aşteptam la ceva mult mai spectaculos pentru semifinală. Aţi fost nişte mâţe tare faine", a spus Andra.

Nu a fost cea mai minunată coregrafie care a fost la noi la ROMÂNII AU TALENZT. NU a fost un număr emoţionant, ciu un număr impresionant", a spus Andi Moisescu.

UPDATE. 21. 32 "Talentul pare mai degrabă dexteritate, privit de la sol", aşa l-a caracterizat Andi Moisescu pe Eduard Dorobanţu, concurentul care a venit la ROMÂNII AU TALENT determinat să câştige marele premiu cu talentul său de a manipula o mini-aeronavă.

"Am lucrat foarte mult la numărul prezenta în această seară. Va fi un număr extraordinar. veţi vedea", asta a promis semifinalistul înainte de a urca pe scenă.

Acesta şi-a lansat aeronava în platoul de la ROMÂNII AU TALENT, iar cu ajutorul unui ecran improvizat Eduard Dorobanţu a dat impresia celor prezenţi că avionul se află în zbor pe cer şi nu într-un platou de filmare.

"Când ai venit la preselecţii mi s-a părut că numărul tău nu are prea multe şanse, că nu poţi să spui prea multe poveşti. Aşa credeam eu atunci. Mi-ai demonstrat contrariu. Deşi pare o joacă de copii, în realitate nu e aşa", a spus Mihai Petre.

"Sunt aşa de bucuroasă că mă aflu la ROMÂNII AU TALENT pentru că văd mereu altceva. Mă impresionează numărul pe care l-ai creat. Mi se pare ai atins toate punctele sensibile. Şi muzica şi imaginele au fost foarte sensibile. felicitări", a spus Andra.

"Mi se pare atât de imposibil că poţi să transmiţi atâta emoţie cu un singur avion. Bravo", a spus şi Andi Moisescu la finalul numărul prezentat de Eduard Dorobanţu.

UPDATE 21. 22 "Sunt un iureş de energie care nu are cum să nu îţi facă pielea de găină", aşa i-a caracterizat Andra pe cei de la trupa Super Chill. 

 

Au urcat pe scenă, au dansat şi au cântat la diferite instrumente. Numărul lor pregătit pentru SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT a fost unul plin de energie. Juraţii s-au ridicat în picioare la finalul numărului lor.

"Momentul lor a fost foarte bun. Asta aşteptăm de la toate numerele. Voi aţi reuşit să face de toate: cântaţi bine, dansaţi foarte bine. Vă felicit. Bravo", a spus Mihai Petre.

"Este cea mai frumoasă nebunie de la ROMÂNII AU TALENT. Îmi transmiteţi o energie super pozitivă. Mă bucur că sunteţi aici. Îmi doresc pentru voi să mergeţi cât mai departe, chiar în FINALĂ", a spus Andra.

Andi Moisescu a spus că momentul lui l-a făcut să se simtă în Las Vegas.

UPDATE 21. 08 "Dansul pentru mine înseamnă numai bucurii", a spus Jean Pierre Obiang, următorul concurent care urcă pe scena de la ROMÂNI AU TALENT şi luptă pentru un loc în MAREA FINALĂ.

Concurentul a fost susţinut şi de câţiva membrii ai baletului Edi Stancu. Jean Pierre Obiang a făcut peste 120 de piruete stând în cap.

"Vreau să te felicit pentru performanţa ta. Mă impresionează cu atât mai  ult cu cât un act artistic vine dintr-un conflict interior. Bravo, felicitări", a spus Mihai Petre.

"Mi-a plăcut foarte mult spectacolul tău. Ai evoluat extraordinar de mult. Ambiţia asta pentru mine este de aplaudat", a spus Andra.

"Două lucruri mi-au plăcut: mi-a arătat adevăratul stil al breakdansce-ului, iar al doilea lucru constă în afptul că ne-a arătat România aşa cum este: cu susl în jos", a preciazt şi Andi Moisescu la finalul numărului.

UPDATE 20. 56 Ivan şi Svetlana Rotari au pregătit un număr demn de SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT. Aceştia au venit cu şapte căţei.

Căţeii s-au descurcat de minune şi au respectat în tocmai comenzile date de stăpâna lor. Numărul de dresură a presupus rostogoliri, sărituri prin cercuri şi peste obstacole.

"Mi-a plăcut foarte mult numărul tău pentru că este un număr coerent. Căţeluşii au fost foarte eleganţi. Ce mi-a plăcut cel mai bine este că ei se simt cel mai bine în două picioare", a spus Mihai Petre la finalul numărului.

"Svetlana eşti un om minunat. Mi-a plăcut foarte mult numărul tău. Am stat foarte relaxată nu am avut emoţii. de obicei stau foarte încordată la reacţia animalelor la aplauze. Se vede că sunt obişnuiţi cu apauzele", a spus Andra.

"Au fost foarte haioşi căţeluşii. M-au uitat cu foarte mare atenţie la ei. Nu ştiu dacă dansează mai bine decât Bianca Drăguşanu, dar sigur sunt mai ascultători", a spus şi Andi Moisescu.

UPDATE 20. 53 Pe timpul pauzei publicitare telespectatorii au putut urmării atmosfera din platoul emsiiunii ROMÂNII AU TALENT.

Ecranul televizorului s-a împărţit în trei: spotul care ocupa cea mai mare parte a ecranului, mesaje şi în dreapta sus apăreau prezentatorii şi juraţii.

UPDATE 20. 46 Este o seară foarte importantă. Foarte mult ne-am bucura să ajungem în finală să câştigăm", a declarat unul dintre membrii Fanfarei Chetriş.

Andi Moisescu, Andra şi Mohai Petre au dansat de la masa juraţilor pe ritmul Fanfarei Chetriş.

"Singurul lucru special e că domnul de aici a mângâiat toba mare cu măciuca. Asta mi s-a părut ceva în plus. Bravo", a spus Mihai Petre.

"Mi-a lipsit şi mie ceva. La preselecţii aţi jucat, aţi dansat. De data asta de ce nu aţi dansat. oricum a sunat impecabil. felicitări. Bravo", a spus Andra.

"Mie mi s-a părut că avem de-a face cu o demosntraţie impecabilă dintre a cânta muzică şi a trăi muzica", a punctat Andi Moisescu.

UPDATE 20.30 A doua SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT a început.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri