Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Căutați să închiriați terenuri şi spaţii comerciale în Iași? Se fac licitații

GALERIE
de-inchiriat
  • de-inchiriat
- +

Primăria încearcă să scape de mai multe terenuri şi spaţii comerciale. În cursul acestei săptămâni vor fi organizate 8 licitaţii pentru vânzarea, închirierea sau concesionarea unor spaţii şi terenuri.

Mâine vor fi oferite spre închiriere 20 de spaţii comerciale din mai multe zone ale oraşului. Acestea au suprafeţe cuprinse între 13,6 mp şi 240 mp, tariful de pornire a licitaţiei fiind de 15 sau 18 lei/mp. Printre spaţiile scoase la licitaţie se numără unul de 50 mp situat în pasajul Sf. Vineri, altul de 63 mp pe strada Bacinschi, două spaţii pe strada Petre Ţuţea, două pe strada Frumoasa, patru spaţii pe şoseaua Nicolina, două pe aleea Tudor Neculai şi câte unul pe străzile Columnei, Parcului, Neptun, Brânduşa, Vasile Lupu, şoseaua Păcurari, şoseaua Ştefan cel Mare şi şoseaua Bucium. Licitaţia va fi organizată la Primărie, la ora 13.30. O altă licitaţie va fi organizată la ora 13.00, pentru închirierea unui teren de 15 mp în incinta bazei de agrement de la Ciric.

Tot mâine, vor fi scoase la licitaţie spre vânzare, alte trei spaţii comerciale. Unul, de 81 mp, situat în şoseaua Păcurari nr. 49, a fost evaluat de municipalitate la 355.500 lei. Un al doilea, de 86,7 mp, din şoseaua Nicolina nr. 74 va fi scos la licitaţie contra sumei de 310.000 lei, la care se adaugă 84.400 lei, reprezentând investiţii realizate de chiriaşul actual. Pe strada Vasile Alecsandri nr. 7-11 este disponibil un spaţiu de 122 mp, evaluat la 590.000 lei, inclusiv investiţiile efectuate de chiriaşul actual.

Municipalitatea va vinde astăzi şi trei terenuri, de 142,7 mp în strada Păcurari nr. 49, 92 mp în strada Nisipari nr. 20 şi de 31 mp, situat pe strada Sf. Andrei nr. 53.

Alte patru terenuri vor fi vândute prin licitaţie publică cu strigare, miercuri. Un teren de 200 mp este situat pe şoseaua Nicolina nr. 169D, altul, de 485 mp, este amplasat pe şoseaua Bârnova nr. 122G, un al treilea, de181 mp, pe fundac Plopii fără Soţ nr. 11, iar al patrulea, de 40 mp, pe strada Pojărniciei nr. 18. Un teren de 21 mp, situat în Piaţa Voievozilor nr. 25, este scos la licitaţie spre concesionare.

Un teren de 100 mp situat pe strada Vitejilor nr. 38, va fi scos la licitaţie spre vânzare joi. Tot atunci vor fi organizate procedurile de concesionare a unui teren de 230 mp situat în stradela Primăverii nr. 13.

Toate licitaţiile vor fi organizate la sediul Primăriei. Relaţii suplimentare privitoare la procurarea documentaţiilor şi condiţiile de participare la licitaţii pot fi obţinute de la Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, la telefon 0232.264.508.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri