Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Specialități deosebite de cafea În Grădina Botanică și la Palas în weekend

GALERIE
cafea
  • cafea
- +

Un week-end cu aromă de cafea este propunerea ansamblului Palas, în acest final de săptămână, când se va sărbători Ziua Internaţională a Cafelei. Recitaluri de muzică instrumentală, premii la cumpărături, promoţii în cafenele, live coffee art şi alte surprize sunt în programul de evenimente dedicate îndrăgitei licori negre. Pe de altă parte, prăjitoria de cafea Prăjitorul din Oz are deosebita plăcere să vă invite la un eveniment inedit, Cafea în Grădină. 

Sâmbătă şi duminică, pe 1 şi 2 octombrie 2016, cafeaua va fi în centrul atenţiei, la Palas. În cele două zile, în Atriumul Palas Mall vor putea fi admirate tablouri realizate din boabe de cafea. Lucrările vor evidenţia portrete ale personalităţilor importante. Tot cu această ocazie, maeştrii în arta cafelei vor oferi demonstraţii de live coffee artîn Atrium, iar îmbietoarele preparate calde vor fi făcute cadou clienţilor.

Pentru că o cafea merită savurată pe ritmuri aparte, Palas le va oferi în dar clienţilor cafenelelor un CD aniversar, în ediţie limitată. Dedicat Zilei Internaţionale a Cafelei, CD-ul „Coffee Flavour Music” include melodii care completează perfect compania licorii negre.

Tot de momente muzicale aparte vor avea parte şi clienţii care îşi vor petrece după-amiezele în Palas Mall. Sâmbătă, de la ora 16.00, în Atrium va avea loc un recital de pian, contrabas şi vioară, iar duminică, de la aceeaşi oră, vor răsuna ritmuri exotice de cajon, trombon şi alte instrumente.

Întregul week-end, locaţiile din Palas îşi vor răsfăţa clienţii cu promoţii şi preparate în ton cu sărbătoarea. La Corniche îi aşteaptă cu băuturi delicioase, cu şi din cafea, cu ciocolată caldă, dar şi cu surprize dulci. Quartz Lounge a pregătit oferte de tip „Happy Hour” şi reduceri la cafeaC House va tăia 25% din preţul produselor pe bază de cafea, în vreme ce Starbucks va face cinste cu băutura preferată fiecărui client care va cumpăra faimoasa cafea boabe a brandului. Filicori Zechini îi va îmbia cu un meniu de cafea şi cocktailuri cu 15% discount.Preţuri speciale la espresso propune La Folie, iar la Artisan Coffee se va organiza un concurs ce are ca premiu un workshop dedicat cunoaşterii cafelei.

Cărtureşti va oferi 10% discount la cărţile despre cafeala căni şi coffee makers, precum şipreţuri speciale la preparate. Şi Royal Tea & Coffee va avea promoţii între 10% şi 20% la toate sortimentele de cafea.

Nu vor lipsi cadourile la cumpărături, oferite la centrul de premiere din Atriumrealizat sub forma unei căni „coffee to go” gigantde peste 3 metri înălţime. Cei care vor face shopping în valoare de minimum 100 lei din magazinele Palas Mall vor primi în dar căni simpatice, ideale pentru cafeaua preferată.

Pe de altă parte, la doar câteva zile după Ziua Internațională a Cafelei, sărbătorită în toată lumea pe data de 29 Septembrie, sunteți așteptați să petreceți o după-amiază de duminică (2 octombrie, de la ora 12:00) în incinta Grădinii Botanice, bând cafea.

Locația se află în incinta Grădinii Botanice, însă este un spațiu privat, separat de Grădină și compartimentele sale. Se va utiliza calea de acces din Șos. Munteni, pentru a putea ajunge direct.

La prăjitorie veți găsi doar cafea de specialitate. Au fost alese câteva sortimente pregătite pentru degustare, utilizând metode de preparare de-a dreptul spectaculoase. Fiecare origine va fi prezentată și pregătită de un tânăr barista, care va oferi informații atât despre proveniența cafelei și caracteristicile acesteia, dar și despre metoda de preparare aleasă.

Puteți participa la eveniment în baza unui bilet în valoare de 10 lei/persoană. Biletele sunt disponibile la Prăjitorul din Oz (Str. Uzinei, nr. 3 - zona Gării).

În ziua de 2 octombrie sunteți invitați să contribuiți cu 5 lei, contravaloarea unui bilet de intrare în Grădina Botanică. Administrația Grădinii va fi tare bucuroasă să afle că ziua de duminica le aduce și mai multi vizitatori!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri