Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

ORAR de ZBOR şi PREŢURI. Wizz Air aterizează în premieră pe Aeroportul Iaşi

GALERIE
Wizz Air
  • Wizz Air
- +

Operatorul aerian low cost Wizz Air a anunţat începerea operaţiunilor pe aeroportul din Iaşi, al optulea deservit în România, şi introducerea unei noi aeronave la baza din Bucureşti din iulie 2015.

ORA 14:15

Orarul de zbor şi preţurile biletelor le găsiţi în tabelul de mai jos:


Rută nouă                             Zile de operare       Data de începere       Tarife pornind de la**
Iaşi – Treviso                        Ma, Sâm                20 decembrie              RON 129
Iaşi – Milano Bergamo           Ma, Joi, Sâm         31 martie 2015           RON 129
Iaşi – Londra Luton               Mi, Du                  14 iunie 2015               RON 179


 

ORA 14:00

"Vor fi două zboruri pe săptămână pentru fiecare rută. Spre Bergamo este ruta pe care zboară Tarom", a declarat Marius Bodea, directorul Aeroportului Iaşi. El a precizat că a primit confirmare de la Treviso şi Bergamo, în timp ce Aeroportul Luton nu a trimis nicio precizare referitoare la noua cursp aeriană anunţată de Wizzair.

ORA 13:20

Aeroportul din Iaşi va fi al optulea operat în România, celelalte fiind Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Târgu Mureş, Arad şi Sibiu.

Zborurile din Iaşi vor începe pe 20 decembrie spre Treviso (Italia), alte două rute Bergamo (Italia) şi Londra Luton urmând să fie lansate la 31 martie, respectiv 15 iunie 2015.

Din Bucureşti, Wizz Air va lansa noi curse spre Pescara (Italia) şi Stockholm, începând din 27 iulie 2015, şi spre Heraklion (Grecia), din 20 iunie 2015. Cu aceste zboruri noi compania va avea 97 de rute spre 15 ţări de pe cele opt aeroporturi operate în România.

Compania a mai anunţat şi creşterea frecvenţelor spre 22 dintre cele mai populare rute din reţeaua locală.

"În doar două luni, am anunţat trei noi aeronave pentru bazele din ţară, un aeroport nou şi 20 de noi rute şi 1,35 milioane de locuri suplimentare în 2015. (...) Reţeaua Wizz, aflată în plină expansiune, şi frecvenţele crescute pe rutele existente vor atrage cu siguranţă mai mulţi pasageri, fie că vor fi călători în scopuri turistice sau de business. Creşterea va susţine crearea a peste 1.000 de noi locuri de muncă în România şi va stimula turismul la nivel naţional", a declarat miercuri John Stephenson, vicepreşedinte executiv al Wizz Air.

Biletele spre cele mai noi destinaţii Wizz Air, dar şi orarul de vară 2015 pentru România, sunt deja disponibile la vânzare şi pot fi rezervate pe site-ul companiei.

Grupul Wizz Air, prezent şi în România, operează o flotă de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 98 de destinaţii din 35 de ţări.

Operatorul aerian a avut 13,9 milioane de pasageri în anul fiscal încheiat în martie 2014.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri