Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Victorie la Wimbledon! Simona Halep - Karolina Schmiedlova, scor 6-4, 6-1

GALERIE
simona halep
  • simona halep
- +
Simona Halep s-a impus lejer în primul tur de la Wimbledon.

LIVE TEXT:

GAME, SET, MECI, HALEP!!!!! Simona se impune lejer în actul secund, după al treilea break şi câştigă meciul cu 6-4, 6-1.

Halep - Schmiedlova 6-4, 5-1. Game, Halep! Meciul a devenit ca un antrenament pentru Simona, care a fost aproape de un nou game alb. S-a impus la 15 şi Schmiedlova serveşte pentru a rămâne în meci.

Halep - Schmiedlova 6-4, 4-1. Break, Halep! Simona nu îi dă nicio şansă adversarei şi face un nou break, la 30, încheiat cu o lovitură direct câştigătoare.

Halep - Schmiedlova 6-4, 3-1. Game, Halep! Simona s-a descătuşat şi a câştigat un nou game alb. Dacă va păstra acest ritm, Simo are mari şanse să încheie meciul în două seturi.

Halep - Schmiedlova 6-4, 2-1. Game, Schmiedlova! Simona nu mai este la fel de agresivă şi Anna profită.

Halep - Schmiedlova 6-4, 2-0. Game, Halep! Românca s-a impus la 0 propriul serviciu.

Halep - Schmiedlova 6-4, 1-0. Break, Halep! Simona începe şi setul secund tot cu un break. Românca a fost agresivă şi a forţat-o pe Anna să greşească. Ultimul punct a reprezentat o nouă demonstraţie de forţă a Simonei.

Halep - Schmiedlova 6-4. Game, set, Halep! Simona îşi adjudecă primul set, după un nou joc echilibrat, în care a condus cu 40-30, dar a ajuns la avantaj. Un lung de linie superb i-a conferit o nouă şansă de set, dar Schmiedlova a anulat-o. Românca şi-a adjudecat a patra minge de set şi s-a impus cu 6-4.

Halep - Schmiedlova 5-4. Break, Halep! Simona îşi revine la timp şi reuşeşte un break alb, profitând şi de greşelile Annei.

Halep - Schmiedlova 4-4. Break, Schmiedlova! Simona s-a chinuit pentru a întrerupe seria pozitivă a adversarei şi a salvat două mingi de break, înainte de a-şi pierde serviciul. Halep a pierdut astfel trei game-uri consecutive, două pe propriu serviciu.

Halep - Schmiedlova 4-3. Game, Schmiedlova! Acesta a fost primul game ajuns la avantaje, acolo unde Anna a găsit un unghi superb şi, după o greşeală neforţată a Simonei s-a apropiat la un singur game pe tabelă.

Halep - Schmiedlova 4-2. Break, Schmiedlova! Slovaca ajunge repede la 40-0. Singurul punct câştigat de Simona a venit în urma unui as. Anna şi-a adjudecat cel mai frumos punct al game-ului.

Halep - Schmiedlova 4-1. Break, Halep! Simona joacă la un nivel excelent şi câştigă un nou raliu, cu ajutorul unui lung de linie, cu ajutorul căruia ajunge la 30-0. Un retur agresiv şi câştigător al sportivei noastre aduce al doilea break din acest set.

Halep - Schmiedlova 3-1. Game, Halep! Simona a fost condusă cu 15-30, dar a câştigat trei puncte consecutive, fiind ajutată şi de calitatea primului serviciu.

Halep - Schmiedlova 2-1. Game, Schmiedlova! Slovaca punctează pe tabelă, după un game dominat clar, pe care îl câştigă la 15. Serviciul ei a funcţionat perfect şi a pus-o în dificultate pe Simona.

Halep - Schmiedlova 2-0. Game, Halep! Simona îşi consolidează break-ul şi se impune la 15, după ce încheie game-ul cu primul as al meciului. Punctul de 30-0 a fost cel mai lung de până acum, şi a fost câştigat de româncă, după un passing care a surprins-o pe adversară.

Halep - Schmiedlova 1-0. Break, Halep! Simona începe perfect meciul. Se impune pe serviciul adversarei, la 30, profitând şi de greşelile comise de Schmiedlova, care a făcut şi prima dublă greşeală a meciului.

UPDATE

Aceasta este prima întâlnire directă dintre cele două sportive. Dacă va trece de Schmiedlova (21 de ani, 40 WTA), Simona va evolua în turul II împotriva învingătoarei dintre Anastasija Sevastova (67 WTA, Letonia) şi Francesca Schiavone (Italia, 111 WTA). În turul III, sportiva din Constanţa ar putea da peste Kiki Bertens.

Simona Halep se află pe jumătatea inferioară a tabloului, şi o poate întâlni pe Keys în optimi, pe Kerber în sferturi și pe Muguruza în semifinale.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri