Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

VIDEO&FOTO: Călcat pe rând de trei maşini la Metro. Doi şoferi nu-l văzuseră jos

GALERIE
accident mortal metro iasi 3 masini (1)accident mortal metro iasi 3 masini (2)accident mortal metro iasi 3 masini (3)accident mortal metro iasi 3 masini (4)accident mortal metro iasi 3 masini (5)accident mortal metro iasi 3 masini (6)accident mortal metro iasi 3 masini (7)accident mortal metro iasi 3 masini (8)accident mortal metro iasi 3 masini (9)accident mortal metro iasi 3 masini (10)accident mortal metro iasi 3 masini (11)accident mortal metro iasi 3 masini (12)accident mortal metro iasi 3 masini (13)accident mortal metro iasi 3 masini (14)accident mortal metro iasi 3 masini (15)accident mortal metro iasi 3 masini (16)accident mortal metro iasi 3 masini (17)accident mortal metro iasi 3 masini (18)accident mortal metro iasi 3 masini (19)accident mortal metro iasi 3 masini (20)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (1)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (2)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (3)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (4)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (5)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (6)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (7)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (8)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (9)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (10)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (11)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (12)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (13)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (14)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (15)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (16)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (17)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (18)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (19)
  • accident mortal metro iasi 3 masini (20)
- +

Accident cumplit aseară la Metro, unde un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni şi apoi strivit de trei autoturisme.

Prima maşină, un Volks­wa­gen, l-a acroşat, apoi celelalte două care ve­neau din urmă, un Peugeot şi o Dacie, au tre­cut peste el şi l-au călcat la propriu. Cul­mea, celelalte două autoturisme care l-au strivit pe bărbat ar fi depăşit autoutilitara oprită pe mijlocul drumului, pe contrasens, poliţiş­tii urmând să stabilească cu certitudine acest fapt.

De asemenea, politiştii de la Rutieră au trebuit să facă cercetări minuţioase la locul faptei ca să îşi dea seama că şoferul maşinii Volkswagen încearcă să-i direc­ţio­neze pe o pistă falsă pe poliţişti, minţindu-i că o altă maşină a lovit iniţial pietonul, şi care apoi ar fi dispărut.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.30, când pietonul, un bărbat din comuna Gropniţa, Vasile Duminică, în vârstă de 53 de ani, s-a angajat în trecere pe zebra din faţa reprezentanţei Golden Platin, spre Metro. Acesta avea o sticlă de vin în mână. Când a ajuns la axul şoselei, el a fost acroşat de o autoutilitară Volks­wa­gen care circula dinspre Leţcani către Iaşi. Din primele cercetări făcute de poliţiştii de la Rutieră, şoferul ar fi observat tardiv pietonul şi a frânat numai după ce l-ar fi izbit.

Imediat, o autoutilitară Peugeot care circula în spatele primei maşini, a depăşit primul autoturism oprit pe mijlocul drumului şi a trecut chiar peste corpul pieto­nu­lui căzut la pământ. De asemena, peste bărbatul căzut a mai trecut şi o Dacie Ber­lină. Trei echipaje de la ambulanţă şi SMURD au sosit la faţa locului şi l-au resuscitat pe bărbat aproape o oră.

Culmea, la sosirea po­liţiştilor, şoferul maşinii Volkswagen, un bărbat din Târgu Mureş, şi care a acroşat primul bărbatul pe trecerea de pietoni a spus poliţiştilor că o altă maşină care se afla în faţă a lovit pietonul, iar el a oprit doar pentru că a observat pietonul căzut. „Vă jur că nu eu am lovit pe bărbat, altcineva din faţa mea a făcut-o. Am oprit doar să văd ce s-a întâmplat“, a spus acesta po­liţiştilor. La o examinare mai atentă a po­li­ţiştilor, aceştia au găsit urme de impact în partea din faţă a maşinii Volkswagen. De ase­menea, relevante au fost pentru po­li­ţişti şi urmele de frânare ale VW, aflate chiar pe trecere. Cei trei şoferi au fost tes­taţi cu al­cooltestul, iar rezultatele au ieşit negative.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri