Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Zeci de persoane la ceremonia funerară pentru Bobbi Kristina Brown

GALERIE
bobbi kristina
  • bobbi kristina
- +

Zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă, în apropierea bisericii din Alpharetta, o suburbie a oraşului american Atlanta, unde a avut loc o ceremonie religioasă în cadrul funeraliilor fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, care a murit pe 26 iulie.

Ceremonia religioasă, care a avut loc la biserica metodistă St. James United, a fost una privată, însă mai multe zeci de curioşi au asistat din spatele baricadelor montate de poliţie.

Bobbi Kristina va fi înmormântată luni, alături de mama ei, regretata cântăreaţă Whitney Houston, în cimitirul Fairview din New Jersey.

Bobbi Kristina Brown a murit la şase luni după ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile în urma unui accident încă neelucidat petrecut în reşedinţa sa din suburbia Roswell a oraşului Atlanta.

Printre cei prezenţi la ceremonia de sâmbătă s-au aflat rapperul Bobby Brown, tatăl lui Bobbi Kristina, şi cântăreaţa Cissy Houston, bunica acesteia.

"Suntem alături de membrii familiei şi vreau ca ei să vadă, când trec pe aici, că oamenilor chiar le pasă", a spus unul dintre cei prezenţi în faţa bisericii, care a venit alături de familie din statul Connecticut special pentru această ceremonie.

"Suntem fani ai lui Whitney Houston şi Bobby Brown şi vrem să fim cât mai aproape posibil", a adăugat un alt participant.

Cântăreaţa Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani, în preajma ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, din cauza unei supradoze de droguri, pe fondul unor probleme de sănătate.

Bobbi Kristina Brown a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala ei de baie, cu faţa în jos, de iubitul ei şi un prieten comun, pe 31 ianuarie. De atunci, aceasta a fost plasată în comă indusă, iar unii dintre membrii familiei sale spun că medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile. A fost transferată de familia sa într-un centru de îngrijiri paliative pe 24 iunie şi a murit pe 26 iulie, la vârsta de 22 de ani.

Bobbi Kristina Brown era o cântăreaţă aspirantă şi a început să cânte alături de mama ei încă din 1999, cu ocazia lansării single-ului "My Love is Your Love". În 2003, Bobbi Kristina şi mama ei au înregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Crăciun.

Tatăl ei, Bobby Brown, este un artist rap şi R&B recompensat cu Grammy, care şi-a început cariera în calitate de solist al grupului New Edition.

Whitney Houston şi Bobby Brown au avut o căsnicie turbulentă, marcată de numeroase internări în clinici de dezintoxicare. Cei doi artişti au divorţat în momentul în care fiica lor avea vârsta de 14 ani. Whitney Houston a spus că mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a încheiat în 2007, a fost "alimentat de droguri şi alcool".

După moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizată de două ori, din cauza unor crize de anxietate.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe. În acelaşi an, Bobbi Kristina a avut o apariţie în calitate de invitat special în "For Better or Worse", un serial TV despre viaţa cuplurilor căsătorite.

Mediafax

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri