vineri, 18.04.2014

OFERTE PENTRU PETRECEREA REVELIONULUI

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    xp t

    IL DIVINO CLUB - pret 200 lei/persoana

    Meniu:

    1. Aperitive - Cocktail

    2. Gustare rece ce include: pastrama, salam italian, rosii, castraveti, tartine cu icre, rulada de cascaval si diferite branzeturi, chiftelute, rulou de sunca cu salata a larousse, masline, cascaval, cafea

    3. Gustare calda: file de salau gratinat, ciuperci sote, salata de varza

    4. Friptura: pulpa de purcel la cuptor, cartofi copti, salata mixta

    5. Deserturi: tiramisu, inghetata, fructe exotice si de sezon, pateuri, saleuri

    6. Bauturi: vin Bucium (1litru la 2 persoane), Martini Bianco (50 ml), sucuri, apa minerala, coniac (50 ml), sampanie (200 ml).
    Totul va fi acompaniat de o formatie live, iar focurile de artificii vor intretine atmosfera. Va fi organizat un show karaoke si tombola cu premii surpriza.

    Rezervari la telefon 0747/835.922 sau 0232/211.124

     

    INESSA - pret 250 lei/persoana

    Meniu:

    1. Antreu care include: cruton manciuria, somon fume pe lamaie, clesti de langustini, salam sibiu, pastrama, piept de pui afumat, rulada de cerb, frigarui frantuzesti de branza, rosii cu salata de vinete, ardei gras, masline

    2. Gustare calda 1: pane de salau pe bacon, cartofi nature, mix de salata verde

    Gustare calda 2: piept de pui crocant, crochete de cascaval, ficatei gratinati, aripioare de pui cu susan, rulada de porc cu legume, orez cu ciuperci, salata de sfecla cu hrean

    3. Friptura: piept de curcan in sos oriental, muschi de vita impanat cu ciuperci, garnitura mexicana

    4. Desert: tort, prajituri, alune, cafea, suc, apa, vin la discretie, whisky, sampanie Asti Cinzano.

    Atmosfera va fi intretinuta de formatia "Noroc".

    Rezervari se pot face la telefon 0232/26.26.77

     

    RESTAURANTUL CASANOVA - pret 200 lei/persoana

    Meniu:

    1. Gustare rece care cuprinde: prosciutto crudo pe pepene galben, ceafa afumata pe mango, muschi file taranesc, somon fume pe lamaie, anchois pe lamaie verde cu capere si parmezan, frigarui de swaitzer cu struguri, rosie cu branza brie si nuci, salata all'a Rousse in rulou de sunca, ou fiert cu sos Aurora si ardei gras, icre rosii pe canapea, cafea

    2. Gustare calda: calamari cu sos tartar, creveti cu sos coktail

    3. Preparat de baza 1: file de somon la gratar cu sos olandez, sote de legume, cafea

    4. Preparat de baza 2: muschiulet de porc impletit, cartofi gratinati, salata de muraturi asortate

    5. Desert: tort, platouri prajituri miniasortate, fructe, saleuri, pateuri

    6. Bauturi: whisky, Martini Bianco, vin Bucium, sampanie, suc, apa minerala

    Muzica va fi asigurata de formatia "Iana Band" alaturi de momente artistice cu invitati speciali, tombola cu premii surpriza si foc de artificii la ora 24.

    Rezervari la telefon: 0766/248.022, 0332/210.858, 0232/270.728

     

    PIZZERIA MAMMA MIA - pret 249 lei/persoana

    Meniu:

    1. Gustare rece care include: castraveti umpluti, pastrama curcan, rulada pui, rulada de cascaval, Dobos, ciuperci umplute, canapele cu icre de crap, rulou de sunca presata cu salata de cruditati, muschi file trandafir cu masline umplute, rosie bradut

    2. Gustari calde 1: rulou de cod cu sos de salvie, pui Geneva (piept umplut cu emental si bacon), orez cu sofran si brocoli, salata verde

    3. Gustari calde 2: muschi de purcel umplut cu sunculita taraneasca, rulou mozaic, sparanghel verde blanchat in unt cu cimbru, cornison sau caprioara cu sos de fructe de padure pe pet de cartofi gratinati cu cimbru si sote de legume

    4. Desert: tiramisu cu Phisalys si fistic, cafea, apa minerala (plata), suc, vin Cabernet Sauvignon de Murfaltar si Dealul Catalinei de Cotnari, fructe, prajituri asortate, sampanie.

    5. Bauturi: whisky, Martini (Bianco & Rosso).

    Atmosfera va fi intretinuta de formatia "Flamingo Group" cu DJ Bogdan si Aurel Neamtu, Ana Apetroaie, Angela Barjoreanu (solisti), la care se adauga un concurs de dans cu premii surpriza si focuri de artificii.

    Rezervari la telefon 0728/148.659 si 0726/773.913

     

    PUB 25 - pret 200 lei/persoana

    Meniu:

    1. Gustare rece care cuprinde: muschi file, salam Sibiu, piept rulat, babic, brinza Gouda, bruscheta brinza de vaci, cascaval, cascaval cu sunca, masline verzi, rosie umpluta cu sunca

    2. Gustare calda: crochete de pui, crochete de cascaval, bacon cu ficatei, cirnati de Plescoi, chiftelute cu susan, gogosari si castraveti murati, salata de sfecla cu hrean

    3. Friptura: cotlet de porc la cuptor, farnitura de legume

    4. Desert: prajituri asortate si tort

    5. Bauturi: whisky, vin Frincusa de Cotnari, apa minerala, Pepsi, cafea, sampanie

    Atmosfera va fi animata de Fanfara de la Chetris, dupa focurile de artificii de la ora 24.00, alaturi de grupuri de uratori si colindatori de la liceele iesene

    Rezervari la telefon 0232/210.442

     

    CLUB RS - pret 240 lei/persoana

    Meniu:

    1. Gustare rece care cuprinde: pastrama de caprioara si mistret, rulou jambon afumat umplut, pastrama de curcan, brinzeturi speciale fine, tarine cu icre rosii, rulou cu somon file, file de ansoa cu capere si lamiie, masline, ardei gras, rosii

    2. Gustare calda: piept de curcan la cuptor cu sos de smintina si ciuperci, file de pastrav cu unt, lamiie si cartofi nature, medalion de mistret in sos de vin cu cartofi veges si muraturi asortate

    3. Desert: tort de ciocolata, fructe, alune, cafea

    4. Bauturi: whisky, palinca, vodka, gin, Martini, Cinzano, liquer, coniac, sampanie, vin alb sau rosu, apa minerala, sucuri

    Atmosfera va fi animata de muzica mecanica alaturi de videoproiectii si videocliuri, iar la miezul noptii focuri de artificii

    Rezervari la telefon: 0232/21.30.60

     

    ONYX - pret 250 lei/persoana: Restaurant Rustic, 330 lei/persoana: Restaurantele Clasic si Gourmet

    Meniul va fi pregatit de maestrul Petrisor Tanase si contine preparate din carne de porc, carne de pui, peste, aperitive.

    Programul artisic va fi sustinut de Nicolae Furdui Iancu si Grupul Instrumental Crai Nou, Volum Maxim, Stefan Pintilie si Stefan Diaconita, dansatorii de la The Sky, alaturi de alte obiceiuri de iarna precum capra si caiutii si uratori.

    Rezervari la telefon: 0753/314.704. Organizatorii mentioneaza ca locurile ramase disponibile sint foarte putine.

     

    Club Venom - pret 125 lei/persoana

    Meniu:

    - 25 lei: bufet suedez, prajituri, tort

    - 20 lei sampanie Bonsec Cinzano (1 sticla la 2 persoane)

    - 80 lei: alcool la alegere, energizante, racoritoare

    Muzica: dance, house, hip-hop, RNB, 80's, 90's, latino, etno

    Rezervari la telefon: 0741/28.52.51, 0724/41.87.69

    Adauga comentariu

    Ultima ora

    editorial

    Turnul imaculat

    Mihai CHIPER

    Turnul imaculat

    „Centrul imaculat” are nevoie de o butaforie mai complexă, „turnul imaculat”.

    Filmuletul zilei

    opinii

    Secvenţe de istorie recentă

    Alexandru CĂLINESCU

    Secvenţe de istorie recentă

    Era în vreun fel societatea românească, în epoca Ceauşescu, rezultatul opţiunii pentru o metodă „proprie” de construcţie socialistă? Nicidecum. Totul asculta de dogma marxistă şi puţinele forme de iniţiativă privată, tolerate la sfârşitul anilor ’60, au fost repede interzise.

    Omul frumos

    Petru BEJAN

    Omul frumos

    Să o recunoaştem franc; ne-am cam dezvăţat a privi îngăduitor pe celălalt. Ne-am dezobişnuit să vedem în omul de lângă noi pe cel care este sau poate fi. Să fim atenţi în jur, pe stradă sau în trafic; ochii semenilor par aburiţi de ură şi înverşunare, aparent fără motiv. Suntem prinşi într-un inexplicabil şi inutil „război al tuturor împotriva tuturor”.

    Cartografia subiectivă

    George ŢURCĂNAŞU

    Cartografia subiectivă

    E dificil de imaginat o cartografiere spectaculoasă a unor fenomene culturale, mai ales dacă este vorba de unul atât de amplu precum FILIT-ul, care a pus Iaşii, sperăm în mod durabil, pe harta culturală a Europei. Reprezentarea cartografică a invitaţilor relevă opţiunea globală a acestui festival, încă de la prima sa manifestare.

    Propunerea redactorului sef

    Doi ani de ceartă cu Adomniţei şi Nichita

    Toni HRITAC

    Doi ani de ceartă cu Adomniţei şi Nichita

    Este nevoie de un acord de coabitare, care să le spună unde să se oprească.

    Caricatura zilei

    Ciocnit de oua

     

    Editia PDF

    Blogurile ziarului

    Jup

    Jup

    02.04.2014

    Ar vrea dronă

    Jup

    Jup

    03.02.2014

    Iadul alb

    Intrebarea zilei

    Credeti ca Republica Moldova se va alipi Rusiei?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.