Eurotrip
mesterescu

sambata, 25.10.2014

OFERTE PENTRU PETRECEREA REVELIONULUI

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +

    IL DIVINO CLUB - pret 200 lei/persoana

    Meniu:

    1. Aperitive - Cocktail

    2. Gustare rece ce include: pastrama, salam italian, rosii, castraveti, tartine cu icre, rulada de cascaval si diferite branzeturi, chiftelute, rulou de sunca cu salata a larousse, masline, cascaval, cafea

    3. Gustare calda: file de salau gratinat, ciuperci sote, salata de varza

    4. Friptura: pulpa de purcel la cuptor, cartofi copti, salata mixta

    5. Deserturi: tiramisu, inghetata, fructe exotice si de sezon, pateuri, saleuri

    6. Bauturi: vin Bucium (1litru la 2 persoane), Martini Bianco (50 ml), sucuri, apa minerala, coniac (50 ml), sampanie (200 ml).
    Totul va fi acompaniat de o formatie live, iar focurile de artificii vor intretine atmosfera. Va fi organizat un show karaoke si tombola cu premii surpriza.

    Rezervari la telefon 0747/835.922 sau 0232/211.124

     

    INESSA - pret 250 lei/persoana

    Meniu:

    1. Antreu care include: cruton manciuria, somon fume pe lamaie, clesti de langustini, salam sibiu, pastrama, piept de pui afumat, rulada de cerb, frigarui frantuzesti de branza, rosii cu salata de vinete, ardei gras, masline

    2. Gustare calda 1: pane de salau pe bacon, cartofi nature, mix de salata verde

    Gustare calda 2: piept de pui crocant, crochete de cascaval, ficatei gratinati, aripioare de pui cu susan, rulada de porc cu legume, orez cu ciuperci, salata de sfecla cu hrean

    3. Friptura: piept de curcan in sos oriental, muschi de vita impanat cu ciuperci, garnitura mexicana

    4. Desert: tort, prajituri, alune, cafea, suc, apa, vin la discretie, whisky, sampanie Asti Cinzano.

    Atmosfera va fi intretinuta de formatia "Noroc".

    Rezervari se pot face la telefon 0232/26.26.77

     

    RESTAURANTUL CASANOVA - pret 200 lei/persoana

    Meniu:

    1. Gustare rece care cuprinde: prosciutto crudo pe pepene galben, ceafa afumata pe mango, muschi file taranesc, somon fume pe lamaie, anchois pe lamaie verde cu capere si parmezan, frigarui de swaitzer cu struguri, rosie cu branza brie si nuci, salata all'a Rousse in rulou de sunca, ou fiert cu sos Aurora si ardei gras, icre rosii pe canapea, cafea

    2. Gustare calda: calamari cu sos tartar, creveti cu sos coktail

    3. Preparat de baza 1: file de somon la gratar cu sos olandez, sote de legume, cafea

    4. Preparat de baza 2: muschiulet de porc impletit, cartofi gratinati, salata de muraturi asortate

    5. Desert: tort, platouri prajituri miniasortate, fructe, saleuri, pateuri

    6. Bauturi: whisky, Martini Bianco, vin Bucium, sampanie, suc, apa minerala

    Muzica va fi asigurata de formatia "Iana Band" alaturi de momente artistice cu invitati speciali, tombola cu premii surpriza si foc de artificii la ora 24.

    Rezervari la telefon: 0766/248.022, 0332/210.858, 0232/270.728

     

    PIZZERIA MAMMA MIA - pret 249 lei/persoana

    Meniu:

    1. Gustare rece care include: castraveti umpluti, pastrama curcan, rulada pui, rulada de cascaval, Dobos, ciuperci umplute, canapele cu icre de crap, rulou de sunca presata cu salata de cruditati, muschi file trandafir cu masline umplute, rosie bradut

    2. Gustari calde 1: rulou de cod cu sos de salvie, pui Geneva (piept umplut cu emental si bacon), orez cu sofran si brocoli, salata verde

    3. Gustari calde 2: muschi de purcel umplut cu sunculita taraneasca, rulou mozaic, sparanghel verde blanchat in unt cu cimbru, cornison sau caprioara cu sos de fructe de padure pe pet de cartofi gratinati cu cimbru si sote de legume

    4. Desert: tiramisu cu Phisalys si fistic, cafea, apa minerala (plata), suc, vin Cabernet Sauvignon de Murfaltar si Dealul Catalinei de Cotnari, fructe, prajituri asortate, sampanie.

    5. Bauturi: whisky, Martini (Bianco & Rosso).

    Atmosfera va fi intretinuta de formatia "Flamingo Group" cu DJ Bogdan si Aurel Neamtu, Ana Apetroaie, Angela Barjoreanu (solisti), la care se adauga un concurs de dans cu premii surpriza si focuri de artificii.

    Rezervari la telefon 0728/148.659 si 0726/773.913

     

    PUB 25 - pret 200 lei/persoana

    Meniu:

    1. Gustare rece care cuprinde: muschi file, salam Sibiu, piept rulat, babic, brinza Gouda, bruscheta brinza de vaci, cascaval, cascaval cu sunca, masline verzi, rosie umpluta cu sunca

    2. Gustare calda: crochete de pui, crochete de cascaval, bacon cu ficatei, cirnati de Plescoi, chiftelute cu susan, gogosari si castraveti murati, salata de sfecla cu hrean

    3. Friptura: cotlet de porc la cuptor, farnitura de legume

    4. Desert: prajituri asortate si tort

    5. Bauturi: whisky, vin Frincusa de Cotnari, apa minerala, Pepsi, cafea, sampanie

    Atmosfera va fi animata de Fanfara de la Chetris, dupa focurile de artificii de la ora 24.00, alaturi de grupuri de uratori si colindatori de la liceele iesene

    Rezervari la telefon 0232/210.442

     

    CLUB RS - pret 240 lei/persoana

    Meniu:

    1. Gustare rece care cuprinde: pastrama de caprioara si mistret, rulou jambon afumat umplut, pastrama de curcan, brinzeturi speciale fine, tarine cu icre rosii, rulou cu somon file, file de ansoa cu capere si lamiie, masline, ardei gras, rosii

    2. Gustare calda: piept de curcan la cuptor cu sos de smintina si ciuperci, file de pastrav cu unt, lamiie si cartofi nature, medalion de mistret in sos de vin cu cartofi veges si muraturi asortate

    3. Desert: tort de ciocolata, fructe, alune, cafea

    4. Bauturi: whisky, palinca, vodka, gin, Martini, Cinzano, liquer, coniac, sampanie, vin alb sau rosu, apa minerala, sucuri

    Atmosfera va fi animata de muzica mecanica alaturi de videoproiectii si videocliuri, iar la miezul noptii focuri de artificii

    Rezervari la telefon: 0232/21.30.60

     

    ONYX - pret 250 lei/persoana: Restaurant Rustic, 330 lei/persoana: Restaurantele Clasic si Gourmet

    Meniul va fi pregatit de maestrul Petrisor Tanase si contine preparate din carne de porc, carne de pui, peste, aperitive.

    Programul artisic va fi sustinut de Nicolae Furdui Iancu si Grupul Instrumental Crai Nou, Volum Maxim, Stefan Pintilie si Stefan Diaconita, dansatorii de la The Sky, alaturi de alte obiceiuri de iarna precum capra si caiutii si uratori.

    Rezervari la telefon: 0753/314.704. Organizatorii mentioneaza ca locurile ramase disponibile sint foarte putine.

     

    Club Venom - pret 125 lei/persoana

    Meniu:

    - 25 lei: bufet suedez, prajituri, tort

    - 20 lei sampanie Bonsec Cinzano (1 sticla la 2 persoane)

    - 80 lei: alcool la alegere, energizante, racoritoare

    Muzica: dance, house, hip-hop, RNB, 80's, 90's, latino, etno

    Rezervari la telefon: 0741/28.52.51, 0724/41.87.69


    Comentarii Facebook

    Ultima ora

    editorial

    Fără “răutăcisme”, despre Simona

    Nicolae GRECU

    Fără “răutăcisme”, despre Simona

    Deşi înconjurată încă de un ocean de neîncredere, Simona Halep este româncă de-a noastră şi merită preţuită.

    Filmuletul zilei

    opinii

    ‘Telectuali

    Briscan ZARA

    ‘Telectuali

    Asta e cauza majoră pentru care ne aflăm acum unde ne aflăm: invazia non-intelectualilor. Cei care conduc acum sunt o amestecătură de oameni cu carte şi de tractorişti care au decis să preia frâiele pentru că „ăştilalţi” nu fac nimic.

    România în UE (I)

    Sorin CUCERAI

    România în UE (I)

    Până la alegeri, nu mai vreau să mai fac niciun comentariu. Doar cifre, care să ne ofere un tablou cât mai complet al situaţiei în care ne aflăm. Astăzi, prima parte.

    Tartuffe: un spectacol pentru actori

    Dana ȚABREA

    Tartuffe: un spectacol pentru actori

    Teatrul cu implicaţii sociopolitice îşi face loc în prim-planul atenţiei publice. Oameni care ar putea deveni interesaţi de soarta lor pot fi regăsiţi şi responsabilizaţi într-o sală de teatru. Ce îmi spun astăzi un violonist uitat pe o bancă în Copou, un angajat concediat de patron pentru că nu mergea spre serviciu suficient de repede din cauza unei deficienţe cardiologice, un actor mort la numai 27 de ani pentru că şansa nu îi atinge decât pe cei care ştiu cum să se integreze jocurilor măsluite într-o societate perfidă?! Ce îmi spune acum Tartuffe sau Ipocritul de Molière?

    Propunerea redactorului sef

    Robert Turcescu nu trebuie să iasă aşa din scenă

    Toni HRITAC

    Robert Turcescu nu trebuie să iasă aşa din scenă

    Ar trebui să calculeze ravagiile făcute în breaslă şi să încerce o cât de câtă “acoperire” a acestora. Trebuie să meargă cu mărturisirile până la capăt.

    Caricatura zilei

    Vorbitul la telefonul mobil poate fi dăunător

     

    Editia PDF

    Intrebarea zilei

    Mergeţi la alegerile prezidenţiale?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.