Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

5 motive pentru a investi într-un sistem de alarmă

GALERIE
sistem-alarma
  • sistem-alarma
- +

Siguranța și starea de bine a familiei tale sunt, în mod sigur, în topul priorităților tale. Deci, este logic să investești într-un sistem de alarmă. Dacă ești nou în acest domeniu, aceste sisteme au parcurs o distanță impresionantă de-a lungul anilor. În ziua de azi, acestea fac mult mai multe decât descurajarea potențialilor infractori; de fapt, ele satisfac multe nevoi și preferințe.

Mai jos am pus cap la cap 5 motive bine întemeiate pentru care ar trebui să optezi pentru un sistem de alarmă de la Spy Shop.

Protejează casa și familia
Motivul primar pentru care proprietarii de case investesc în sisteme de alarmă este să își protejeze familia și bunurile de intruși. Studiile au arătat că hoții sunt de 2.7 ori mai predispuși să ia în vizor case care nu au niciun semn de protecție. Asta înseamnă că simpla prezență a unui sistem de alarmă sau a unui sticker cu „zona protejata” este destul, în unele cazuri, pentru a descuraja orice hoț va încerca să pătrundă în casa ta.

Automatizarea casei
Ai uitat să oprești aerul condiționat când ai plecat de acasă? Ai stat peste program la lucru și luminile de acasă sunt încă stinse? Unele sisteme de alarma smart ofera posibilitatea integrarii acestor echipamente intr-o retea integrata, in care poti interconecta si controla echipamentele electrocasnice.

Stai cu ochii pe copii
Dacă ai copii tineri, un sistem de alarmă te va liniști în momentele când ei sunt singuri acasă. În plus, te poți odihni liniștit știind că familia ta se află într-un mediu monitorizat și tot odată, protejat de un sistem de alarmă.

Acces și monitorizare de la distanță
Pentru unii proprietari de case, abilitatea de a monitoriza casa de la distanță atunci când sunt plecați, le oferă o liniște psihică știind că totul este menținut în siguranță. Pe măsură ce tehnologia evoluează, multe sisteme de alarmă le dau posibilitatea utilizatorilor să se înregistreze cu ajutorul internetului, direct de pe telefon/tabletă/computer și să monitorizeze sistemul de la distanță.

Aceste tipuri de sisteme permit utilizatorilor să facă următoarele lucruri de la distanță:

  • Armeze/dezarmeze sistemul
  • Control asupra iluminatului
  • Control asupra termostatului
  • Control asupra detectorilor de mișcare
  • Control asupra camerelor de supraveghere (dacă este cazul)

Toate aceste beneficii ajută proprietarii să mențină casa în siguranță pe perioadele lungi în care sunt plecați. Spre exemplu, aprinderea luminilor la o anumită oră atunci când nu ești acasă, va lăsa impresia unei case locuite, lucru ce va opri din drum un potențial spărgător. Accesarea sistemului de încălzire sau a aerului condiționat te poate ajuta să îți pregătești casa pentru schimbări bruște de temperatură și, în acest fel, vei putea economisi curent electric și vei putea proteja țevile de daune ulterioare. În unele cazuri, accesul de la distanță vine cu o mică taxă, dar compensează prin beneficiile aduse utilizatorilor.

Liniște psihică
Aceste sisteme de alarmă îți vor da liniștea psihică de care ai nevoie. Aceasta vine de la conștientizarea faptului că familia și casa sunt în siguranță chiar și când nu ești acolo.

Acestea sunt doar câteva motive principale pentru care un sistem de alarmă merită investiția. Atunci cânt te hotărăști să mergi la cumpărături pentru un sistem de alarmă, cel mai bun sfat pe care ți-l putem da este să pui pe hârtie, în prealabil, nevoile tale de securitate, preferințele și bugetul disponibil; toate acestea pentru a fi pregătit, a economisi timp și a evita fraudele vânzătorilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

Liste electorale

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri