Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Accesorii auto cool pentru a te bucura din plin de orice călătorie

GALERIE
bare transversale Thule
  • bare transversale Thule
- +

Ce accesorii auto trebuie să ai neapărat la mașina ta, când pleci într-o călătorie? Probabil te gândești la lucruri simple, cum ar fi un termos pentru cafea, un suport pentru telefonul mobil sau pentru tabletă, un invertor de tensiune, un modulator FM, un mini aspirator de praf, murdărie și frimituri, un odorizant de mașină, un organizator pentru scaunul auto, etc.

În cele ce urmează îți sugerăm să iei în calcul și la alte accesorii auto, care pot fi mult mai interesante și mai utile pentru călătoria ta. Spre exemplu, poți lua în mașină o ladă frigorifică, un starter pentru bateria auto, un sistem de tractare, un parasolar, o husă de mașină, un detector radar, o cameră foto, un radar de parcare pentru evitarea coliziunilor, un navigator cu GPS și altele.
Chiar dacă ai un portbagaj încăpător și o mașină mare, există situații în care ai nevoie și de un set de bare transversale auto pentru plafon, cu ajutorul cărora poți transporta mai ușor ski-urile sau bicicleta în călătoria ta.

Astfel de accesorii auto sunt importante la mașini, în excursii sau călătorii. Barele transversale oferă posibilitatea de prindere rapidă și corectă a tuturor produselor ce trebuie transportate pe plafon. Profilul lor trebuie să fie cât mai aerodinamic, proiectat la standarde înalte de calitate. Înainte de a cumpăra un set de barele transversale este bine să verifici ce capacitate maximă de încărcare suportă mașina pe plafonul ei.
 
La fel de utile în drumeții sunt și cutiile pentru portbagaj care au baza perfect compatibilă cu acoperișul mașinii, realizată dintr-un material de înaltă calitate, antiderapant. Acestea prezintă un sistem de prindere performant, care are un limitator de strângere. De regulă, cutiile de portbagaj au sistem centralizat de închidere, pentru a garanta siguranța maximă în timpul călătoriei.
Familiile care au copii pot avea o călătorie mai confortabilă dacă utilizează un cărucior modern, flexibil și distractiv pentru copil, sau un scaun de mașină confortabil. Un cărucior multifuncțional poate face viața părinților mai ușoară și a copilului mai plăcută. Unele produse au scaun rabatabil, dar și plasă transparentă de protecție împotriva insectelor.  
Cărucioarele sunt adesea preferate de părinți pentru că sunt un ajutor extraordinar pentru ei. Ele reprezintă cea mai bună alegere când vine vorba de a transporta un copil, când merg la plimbare cu el și vor să se relaxeze mai mult. Dacă așează copilul în cărucior, acesta va sta comod și în plus micuțul va beneficia și de odihnă. Un copil care nu este obosit va fi mai vesel și se va bucura de ceea ce vede în jur. Plimbarea în cărucior este plăcută pentru el, îl face să fie calm și fericit. Toate cărucioarele moderne au și alte facilități extraordinare, prezintă compartimente în care se pot ține alte lucruri necesare.
 
Din călătorii nu trebuie să lipsească rucsacurile, trolerele sau gențile de voiaj. În acestea se transportă diferite lucruri, produse electronice sau gadget-uri (telefon, laptop sau tabletă), chei, documente, haine, etc. De aceea sunt recomandate produsele de brand care sunt realizate din materiale de înaltă calitate, au multe compartimente și buzunare, sunt confortabile și ușor de transportat pe umeri, în spate.
Există și accesorii pentru transportul bicicletelor și pentru echipamentul nautic – canoe sau kaiac. Acestea se aleg în funcție de calitate, marcă, preț.
Mulți excursioniști preferă mersul pe bicicletă și de aceea au nevoie de suporți pentru transportul acestora. Cu ajutorul lor se pot transporta bicicletele oriunde doresc, pentru a scăpa de rutina orașului. Suporții pentru biciclete sunt cu prindere transversală și au un cârlig de remorcare, care fixează foarte bine roata din față. De regulă ei pot transporta biciclete și de 20 kg.
În concluzie, acesta este un accesoriu foarte important pentru oamenii care au asemenea activități. Există și suporți mai mari, pentru două sau chiar trei biciclete.
 
Alte accesorii de mașini importante în călătorii sunt lanțurile antiderapante, care nu trebuie să lipsească în anotimpul de iarnă. Șoferii trebuie să aibă aceste accesorii, pe are le pot folosi în fiecare an la anvelopele de iarnă, pentru zăpadă. Majoritatea producătorilor oferă și sfaturi, detalii cu privire la alegerea lanțurilor antiderapante potrivite pentru fiecare marcă de mașină.
La fel de utilă iarna este și lopata de zăpadă, care uneori este mai importantă decât un gadget. Aceasta poate avea coada mai scurtă pentru a nu ocupa prea mult loc în portbagaj. Se poate opta pentru o lopată pliabilă, care să aibă partea de jos din oțel și coada din aluminiu, pentru reducerea greutății în ansamblu.
Această gamă de produse profesionale (cutii portbagaj, lanțuri antiderapante, genți de voaiaj, rucsac, cărucioare copii, suporți profesionali de scări sau suporți pentru echipament nautic, carcase telefoane și pentru tablete) le poți analiza pe Thule România, care livrează produse originale, de calitate înaltă, în toată țara.  
Lista de accesorii auto poate include foarte multe produse, care sunt utile șoferilor în călătorii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri