Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Alege anvelope de vara de la Anvelostar.ro si bucura-te de performante exceptionale si de preturi avantajoase

GALERIE
anvelostar
  • anvelostar
- +

Sezonul cald reuseste de fiecare data sa ne convinga sa petrecem mai mult timp in aer liber, astfel ca nu de putine ori alegem sa ne plimbam cu masinile proprii sau chiar sa calatorim inspre diverse destinatii. Vara reprezinta anotimpul perfect in care sa ne bucuram de natura si de vremea frumoasa alaturi de familie, astfel ca o calatorie este mai mult decat binevenita. Pentru a putea avea parte de o calatorie relaxanta, este desigur necesar sa ne asiguram ca autovehiculul este accesorizat corespunzator, mai ales in ceea ce priveste anvelopele. Dat fiind faptul ca vorbim despre sezonul cald, anvelopele de vara reprezinta cea mai potrivita alegere pe care o putem face, atat din punct de vedere al performantelor auto, precum si al sigurantei in timpul deplasarii.

Alegerea anvelopelor este un capitol foarte important dar care de foarte multe ori ne pune in mare dificultate avand in vedere ca acestea se regasesc intr-o diversitate foarte mare. Trebuie insa sa admitem faptul ca lucrurile au devenit mult mai simple astazi avand in vedere ca exista numeroase magazine online de profil care comercializeaza anvelope de vara de calitate si la preturi foarte avantajoase. Un astfel de magazin online este si Anvelostar.ro, de unde iti poti achizitiona rapid si simplu anvelopele de vara ideale pentru masina ta. Iata cateva motive pentru care sa iti echipezi autovehiculul cu anvelope de vara de la Anvelostar.ro.

    Anvelopele de vara iti ofera performante exceptionale in timpul sezonului cald.
    Unul dintre aspectele cele mai importante de retinut despre aceste tipuri de anvelope este dat de faptul ca acestea ofera cele mai bune performante in timpul verii, atunci cand carosabilul este complet uscat. Acest lucru se datoreaza cauciucului special din care sunt concepute aceste anvelope si care este total diferit in ceea ce priveste structura fata de cele de iarna. Daca in timpul iernii derapajul reprezinta o problema foarte comuna, iar anvelopele de iarna sunt special concepute in acest sens, in timpul verii, una dintre problemele acestui anotimp sunt temperaturile ridicate, care pot duce la uzarea prematura a pneurilor. Anvelopele de vara sunt asadar concepute dintr-un cauciuc care poate face fata cu brio temperaturilor ridicate si care ofera performante foarte bune in aceste conditii.

    Anvelopele de vara au un pret complet special la Anvelostar.ro.
    Atunci cand ne aflam in cautarea unui set nou de pneuri pentru masina, cu siguranta exista o serie de lucruri pe care le punem in balanta, aspecte precum calitatea, costurile, precum si alte lucruri care tin de modalitatea de livrare sau de alte lucruri similare. Alegand Anvelostar.ro, vei putea uita complet de aspectul financiar avand in vedere ca aici ai posibilitatea de a regasi cele mai calitative anvelope de vara pentru masina ta si la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata. Mai mult decat atat, vei primi setul de anvelope comandat la adresa specificata in cel mai scurt timp, fara deplasari si fara costuri aditionale.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri