Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Avantajele anvelopelor 205 60 r16 in sezonul rece (P)

GALERIE
anvelope-205-60-r162
  • anvelope-205-60-r162
- +

Odată cu venirea sezonului rece orice sofer știe că trebuie să îi ofere mașinii sale puțin mai multă atenție decât de obicei.

Condițiile de condus și starea drumurilor se degradează datorită vremii neprielnice, iar mașinile trebuie să fie dotate cu cele mai bune accesorii, astfel încât să asigure o experiență sigură atât pentru șofer, cât și pentru pasageri sau pietoni. De aceea îți recomandăm să achiziționezi anvelope iarna 205 60 r16 pentru mașina ta!

De ce e important să schimbi cauciucurile iarna?

Indiferent de vechime, de mașina pe care o conduc sau de cât de des preferă să se folosească de propriul autovehicul pentru a se deplasa, toți șoferii știu că trebuie să își schimbe cauciucurile de vară cu cele de iarnă, deși nu toți știu și de ce.

Știai că cea mai mare diferență o reprezintă tipul de cauciuc din care sunt confecționate anvelopele de iarnă și cele de vară?

Anvelopele de iarnă sunt fabricate dintr-un cauciuc mai rigid, care să poată oferi aderență mașinii chiar și pe șoseaua acoperită de zăpadă sau polei și care să poată rezista temperaturilor scăzute. Cauciucurile de vară nu ar rezista înghețului, acestea fiind fabricate dintr-un material mai moale, care nu prezintă aderență iarna.

Mai mult decât atât, tipul cauciucurilor pe care le folosești îți afectează semnificativ gradul de control pe care îl ai asupra mașinii. Cel mai mult este afectată viteza de frânare a mașinii, deoarece un set de anvelope nepotrivite nu poate avea aderență pe șosea iarna, datorită atât materialului, cât și design-ului pe care îl au.

Cauciucurile de iarnă 205 60 r16 au un design potrivit condițiilor de drum, având șanțuri speciale pentru a spori aderența și pentru a dispersa apa sau zăpada care începe să se topească și îngreunează deplasarea.

Anvelopele de iarnă, în special anvelope iarnă 205 60 r16, sunt create special pentru condițiile de drum din acest anotimp, luând în considerare toate riscurile care pot apărea – ninsori abundente din senin, șoseaua acoperită de un strat cât de subțire de gheață sau alte fenomene de acest fel.

De aceea este foarte important să fii conștient/ă, în calitate de șofer, de riscurile la care te supui dacă refuzi sau omiți să îți schimbi cauciucurile de vară cu cele de iarnă la timp. Și ține minte – nu ești singurul participant la trafic, poți implica în dezastre și alți oameni nevinovați!

Avantajele pe care ți le oferă cauciucurile de iarnă 205 60 r16

Pasionat de mașini sau șofer amator, anvelopele 205 60 r16 te vor ajuta să treci mult mai ușor prin iarnă.

Aceste anvelope au o lățime de 205 mm, o înălțime de 60 și un diametru de 16 inch și oferă un confort superior față de alte anvelope. Sunt fabricate astfel încât să se potrivească oricărui șofer, indiferent de stilul său de condus, indiferent de numărul de drumuri făcute într-o anumită perioadă de timp și indiferent de distanțele parcurse.

Cauciucurile 205 60 r16 sunt cea mai sigură alegere pe care o poți face – la propriu și la figurat! Te ajută să îți dotezi mașina cu cele mai calitative anvelope de pe piață, la un preț foarte avantajos, fără a face rabat la calitate. Îți oferă siguranța alegerii celei mai bune opțiuni care există, dar și siguranța drumurilor fără incidente.

Fie că trebuie să ajungi la birou într-o dimineață de iarnă, fie că ai ales să pleci cu familia sau persoana iubită într-un concediu de sărbători, anvelopele pot face diferența între un drum plăcut și unul cu peripeții.

Cu alte cuvinte, oricât de des ai șofa, schimbarea cauciucurilor trebuie să fie in capul listei tale de priorități odată ce observi că începe să se strice vremea. Cu siguranță nu îți dorești ca zăpada să te ia pe nepregătite și nu numai să îți îngreuneze șofatul și deplasarea în viața de zi cu zi, ci chiar să te supună unor riscuri majore precum accidentele, deoarece nu poți controla mașina. Și nu uita că dacă uiți să îți schimbi cauciucurile de iarnă cu cele de vară la timp poți oricând să primești o amendă usturătoare.

Lasă-ne să te ajutăm și să îți oferim siguranță! Alege cauciucuri iarnă 205 60 r16 pentru a transforma șofatul într-o adevărată artă!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri