Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Bateria externă – soluția optimă pentru disponibilitatea smartphone-ului 24/24

GALERIE
baterie-externa-stifler
  • baterie-externa-stifler
- +

Trăim într-un secol în care toate ce ne înconjoară se mișcă cu o rapiditate cărora mulți încă nu reușesc să îi țină pasul. Marea majoritate deține cel puțin un dispozitiv inteligent, fie că este vorba despre telefonul mobil, tableta sau alte astfel de invenții de ultimă generație. Putem afirma despre toate acestea că sunt ajutorul care ne însoțește pretutindeni și față de care am căpătat o dependență majoră.

Ca orice alt lucru însă, și acestea au o anumită durată de viață, ce poate fi prelungită dacă apelăm la soluțiile cele mai potrivite. În ceea ce privește smartphone-urile, soluția recomandată de experții Stifler.ro pentru disponibilitate 24/24 a acestora este bateria externă. Acest accesoriu se găsește intr-o varietate de opțiuni pe piață, astfel că fiecare se poate orienta după un produs pe care îl consideră mai potrivit nevoilor sale, mai eficient.

Stifler.ro este un magazin online dedicat dispozitivelor mobile și nu numai, ce prezintă o gamă largă de huse și folii pentru protecția telefoanelor și a tabletelor, cabluri, încărcătoare, căști, dar și accesorii auto.

Bateria externă și de ce este necesară?

De multe ori, din grabă sau din lipsă de timp, uităm să încărcăm telefonul. Asta se întâmplă de obicei în momentele în care avem cea mai mare nevoie de dispozitiv. Pentru că astfel de situații tind să fie tot mai frecvente, achiziționarea unei baterii externe eficiente reprezintă răspunsul pe care toți îl căutăm.

Acestea au fost create prezentând caracteristicile ideale pentru a încărca rapid nu numai telefonul, dar și alte gadgeturi dotate cu baterii de puțini mAh. Pentru că și calitățile bateriilor din componența smartphone-urilor au fost îmbunătățite, producătorii de baterii externe au răspuns necesității de a dezvolta modele cu performanțe mai ridicate.

Libertatea de mișcare este un prim avantaj de care beneficiem când dispunem de un astfel de dispozitiv. Nu vom mai fi astfel puși în situația de a pândi o priză liberă în orice loc în care mergem pentru a conecta cablul la telefon. Funcția primară a power bank-ului – cum mai este cunoscut – este de a alimenta bateria telefonului, după capacitatea pe care o prezintă. Un model calitativ oferă posibilitatea mai multor încărcări, de aceea este de preferat pentru cei care doresc mai multă autonomie.

Bateria externă este un accesoriu practic. Acest gadget se prezintă de obicei într-un design aparte, fiind subțire, de dimensiuni mici și ușor. Poate fi purtat deci fără efort peste tot. Este văzut ca soluția ideală de a rămâne întotdeauna conectați la ceea ce contează pentru fiecare.

Alegerea trebuie realizată după necesitate. Spre exemplu, pe stifler.ro sunt disponibile variante multiple de baterii, cu capacități de până la 6700 mAh. În general de această categorie de produse poate beneficia oricine. Sunt preferate mai ales de pasionații de munte sau pescuit. În cazul acestora producătorii au dezvoltat și baterii solare, ce se agață de rucsac, captând astfel energia necesară pentru încărcare.

Cei interesați de achiziționarea unei baterii externe eficiente, indiferent că este necesară pentru nevoile proprii sau pentru a fi oferită drept cadou unui prieten, pot accesa pagina menționată pentru a beneficia de prețurile cele mai accesibile și calitate înaltă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri