Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Carmen Brumă, război cu firma din Iași care promovează „pastile minune de slăbit”

GALERIE
carmen
  • carmen
- +
Plângere explozivă la Parchetul din Iaşi: o cunoscută vedetă TV, „furată” dintr-un apartament din Alexandru cel Bun. Prezentatoarea Carmen Brumă, soţia realizatorului Mircea Badea, a formulat o plângere penală împotriva unei firme din Iaşi pe care o acuză că i-a folosit imaginea. Societatea este deţinută în prezent de un basarabean, care a preluat-o de la un ucrainean ce o înfiinţase la Ciurea. Firma a avut vânzări ameţitoare în ultimii ani, de zeci de milioane de lei. Imaginea vedetei a fost asociată cu „pastile minune de slăbit”, alături de un interviu despre acestea, Brumă acuzând că e inventat cap-coadă.

Cunoscuta prezentatoare Carmen Brumă a formulat o plângere penală ce a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în data de 17 iulie. Documentul, publicat, ulterior, pe Instagram de vedeta TV, aduce acuzaţii grave reprezentanţilor unei firme din Iaşi care, în ultima perioadă, ar fi derulat o campanie de comercializare a unui produs de slăbit. În cadrul acelei campanii, firma Logistic World SRL, care are sediu într-un apartament din cartierul Alexandru cel Bun, ar fi folosit imaginea vedetei Carmen Brumă, ba chiar ar fi promovat un interviu fictiv cu aceasta.

Carmen Brumă, care a apelat la o societate de avocatură din Bucureşti, a mai cerut tragerea la răspundere penală a unui asociat al acesteia, un basarabean de 53 de ani pe nume Igor Bogatii. Acesta a preluat firma în proporţie de 100% acum câteva luni, de la un alt bărbat străin, Pavlo Havrylov, originar din Ucraina.

Acuzaţiile aduse de Carmen Brumă

Conform plângerii depuse de Carmen Brumă, acuzaţiile care i se aduc basarabeanului şi firmei acestuia din Iaşi sunt de înşelăciune, realizare de opere derivate, fără acordul titularului drepturilor de autor, precum şi de fixare, în scop comercial, a interpretărilor sau execuţiilor artistice ori a programelor de radiodifuziune şi televiziune. Vedeta TV mai arată că, începând cu luna iunie, numele sau a fost folosit de firma ieşeană pentru promovarea unui produs de slăbit.

„În acest sens, a fost promovat, pe lângă fotografii, şi un interviu fictiv al subsemnatei, în cadrul căruia aş susţine şi aş încuraja comercializarea şi consumarea complexului de slăbit Choco lite, prin prisma presupusei mele experienţe cu acesta. Toate aceste materiale au fost distribuite pe reţelele sociale, prin recla­me sponsorizate”, susţine Carmen Brumă.

Aceasta a mai arătat în plângere că nu a folosit niciodată produsul comercializat de Logistic World SRL şi nici nu a avut vreo legătura cu distribuitorii reclamelor.

„Subsemnata, am o vastă experienţă în industria fitness şi de slăbire, în urma căreia am căpătat notorietate, având numeroase apariţii în televiziune şi în presă. De asemenea, sunt autoarea mai multor cărţi din acelaşi do­meniu, am fost în repetate rânduri ima­ginea unor branduri celebre, reprezentând în calitate de «ambasador» mai mul­te evenimente sportive şi caritabile, promovând, prin toată această activitate, un stil de viaţă sănătos”, a mai precizat Brumă.

Femeia a mai menţionat că aso­cierea numelui ei cu un produs de slăbit ar putea crea aparenţa în rândul consumatorilor că este o recomandare reală.

Firmă din Ciurea

Logistic World a fost înfiinţată în 2016 având sediu iniţial în satul Dumbrava, comuna Ciurea. Fondatorul firmei a fost Oleh Svitanko, originar din Ucraina, şi administrator, Mihaela Alexandrina Tanasă. În 2017, în firmă a fost cooptat un alt ucrainean. Pavlo Havrylov, care, în 2019, i-a cedat toate acţiunile basarabeanului Igor Bogatii. Cea mai recentă declaraţie fiscală a firmei, cea aferentă anului 2017, arată că societatea a înregistrat o cifră de afaceri ameţitoare, de 15,7 milioane de lei, cu şase angajaţi. Ieri, numărul de telefon aferent firmei era închis, iar pe e-mail nu am primit un răspuns din partea societăţii până la închiderea ediţiei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri