Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Ce bijuterii din argint purtăm în această iarnă pentru a străluci în orice împrejurare

GALERIE
mysterylines
  • mysterylines
- +

Sezonul rece ne obliga desigur sa ne schimbam aproape in totalitate garderoba avand in vedere ca renuntam in totalitate la hainele confortabile din timpul sezonului cald si ne indreptam atentia exclusiv inspre cele lungi si groase, care sa ne ofere confort pe intreg parcursul sezonului rece. Aceasta schimbare a garderobei se produce si la capitolul bijuterii avand in vedere ca iarna, din pricina hainelor lungi, multe accesorii nu sunt la vedere, astfel ca si la acest capitol vom face cateva schimbari majore. Cu toate acestea insa, in timpul sezonului rece avem posibilitatea de a aborda o varietate de stiluri vestimentare, care mai de care mai interesante si mai extravagante.

Accesorizarea tinutelor este un aspect deosebit de important avand in vedere ca aceste elemente sunt cele care pot face o diferenta uriasa intre o tinuta exceptionala si una banala. Bijuteriile din argint sunt fara doar si poate accesoriile vedeta in orice sezon avand in vedere ca acestea reusesc de fiecare data sa adauge un plus de eleganta si stil tinutelor pe care le purtam, indiferent de sezon. Astazi, gratie faptului ca in mediul online exista numeroase magazine care comercializeaza bijuterii din argint, precum este si Mysterylines.ro, este mult mai simplu sa ne alegem bijuteriile potrivite pentru orice ocazie, indiferent de sezon. Iata asadar cateva idei de bijuterii pe care le putem purta negresit in acest sezon si care cu siguranta nu vor ramane neobservate.

    Inelele supradimensionate din argint
Inelele din argint sunt unele dintre accesoriile de baza ale unei tinute complete avand in vedere ca acestea resuesc de fiecare data sa atraga atentia asupra zonei degetelor si nu numai. Inelele supradimensionate din argint pot fi realizate si cu pietre pretioasesau semipretioase, astfel ca acestea e pot ajuta sa realizam combinatii vestimentare de-a dreptul spectaculoase in acest sezon si nu numai. In situatia in care se opteaza pentru un inele din argint cu piatra, este foarte important ca aceasta sa se poata asorta cu tinuta pe care o alegem.

    Cerceii din argint
Cerceii sunt acele bijuterii care reusesc sa atraga privirile celor din jur in zona fetei si mai mult decat atat, reusesc sa ofere un contur foarte fin fetei, astfel ca alegerea unei perechi de cercei este un aspect foarte important. In timp ce pe unele femei le avantajeaza foarte mult cerceii de dimensiuni mai mari, in cazul altora, cerceii mai mici reusesc sa le puna in evidenta mult mai bine trasaturile fetei. La fel ca si in cazul inelelor, cerceii pot contine mici pietricele care ne pot ajuta sa realizam combinatii vestimentare mai idraznete.

    Coliere
 Colierele sunt bijuterii menite sa atraga privirile in zona gatului si acestea pot fi atat simple cat si sofisticiate. In functie de tinutele pe care le alegem dar si in functie de circumstante, colierele vor reprezenta intotdeauna niste bijuterii care vor aduce un plus de eleganta atat tinutelor, dar mai ales purtatoarelor. Mai mult decat atat, daca putem realiza o continuitate cromatica intre cerceii, colier si inele, cu siguranta tinuta noastra va fi una cu adevarat spectaculoasa, in orice circumstanta.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri