Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Cum să dormiți confortabil vara? Optați pentru materiale naturale (P)

GALERIE
Cum să dormiți confortabil vara Optați pentru materiale naturale 1
  • Cum să dormiți confortabil vara Optați pentru materiale naturale 1
- +

Îmbrăcămintea de noapte are specificul său, la fel ca orice altă îmbrăcăminte. Ar trebui să o alegem nu numai în funcție de tendințele actuale ale modei, de materialele plăcute, ci și din punctul de vedere al anotimpurilor. Corpul nostru are pur și simplu nevoi diferite în timpul verii și necesită ceva diferit în timpul iernii.

În lunile de vară ar trebui să optăm pentru cele mai ușoare și mai respirabile haine de noapte, lucru care va garanta corpului nostru o senzație de confort absolut.

Croială versus trenduri

Fie că purtăm rochii de vară sau pijamale, vrem doar să ne simțim minunat în fiecare ținută. Și pentru îmbrăcămintea de noapte, acest lucru este și mai adevărat. Atunci când o alegeți, rețineți că organismul trebuie să se odihnească și ar trebui să se simtă cât mai confortabil. O pijama de damă sau o cămașă de noapte aleasă corect poate face minuni cu somnul nostru. Datorită unui somn minunat, ne putem trezi relaxați și perfect odihniți.

Dar cum să alegem ținuta de noapte potrivită? Începeți cu croiala corectă. Pentru pijamale și cămăși, materialul nu trebuie să fie strâns pe corp. Prin urmare, nu vă fie teamă să alegeți o dimensiune mai mare decât purtați în mod normal. Cu cât veți alege hainele mai largi, cu atât vă veți simți mai liber și mai confortabil. Și cu siguranță nu înseamnă că ar trebui să vi se potrivească mai puțin. Dimpotrivă.

Vă puteți lăsa imaginația liberă, alegând modele și culori. Dacă ajungeți la nuanțe pastelate și le combinați cu motive florale romantice, cu siguranță nu veți da greș. Dungile și bulinele sunt încă la modă, ceea ce va face din pijamale o piesă atemporală. Și dacă îndrăzniți, puteți încerca modele animal print. Vă vor face să vă simțiți încrezătoare și sexy.

Materialul este cel mai important

Viscoză, tencel, modal și bumbac. Acestea sunt materialele la care ar trebui să acordați cea mai mare atenție vara. Sunt naturale, plăcute pe corp și extrem de respirabile. Datorită lor, vă veți simți confortabil și veți dormi frumos.

Dacă nu ați purtat niciodată cămăși de noapte din vîscoză vaporoasă, credeți-ne, vara este ocazia perfectă. Vîscoza este întruchiparea confortului! Este plăcută la atingere, ușoară, aerisită și copiază frumos curbele corpului. Vă veți simți confortabil și extrem de feminină în aceasta.

Tânjiți după ceva care să vă răcorească plăcut în timpul nopților caniculare? Optați pentru o cămașă sau o pijama din tencel. Tencelul este un tip de vîscoză, deci are toate avantajele sale. În plus, adaugă un efect de răcire, pentru care este foarte popular în lunile de vară. De asemenea, are un efect antibacterian și este preferat de cei astmatici și alergici. 

Dacă vă îndrăgostiți de ceva vara, atunci va fi o îmbrăcăminte de noapte, moale la atingere, în care vă veți simți rasfățată. Nu degeaba este supranumită mătase artificială. La fel ca tencel, modalul aparține tipurilor de vîscoză. Este extrem de ușor, absoarbe excesul de umiditate perfect și se usucă foarte repede. Și odată ce începeți să purtați pijamale din modal, nu vă veți mai dori niciodată să dormiți în altceva.

Pijamalele din bumbac sunt pur și simplu un pariu sigur. Nu vă vor dezamăgi pe timpul verii caniculare sau iernii friguroase. Bunicile noastre au dormit în el și cu siguranță ar trebui să îi facem loc în dulapul nostru. La fel ca vîscoza sau modalul, are proprietăți absorbante excelente, este foarte moale la atingere și respirabil în mod natural. Pe lângă bumbacul clasic, puteți ajunge și la așa-numitul bumbac organic, care nu este utilizat în niciun îngrășământ chimic. Prin urmare, este popular în rândul persoanelor cu piele sensibilă, va fi apreciat și de cei astmatici și alergici.

Pijamale, cămăși de noapte sau nimic?

Atunci când alegeți pijamale, asigurați-vă că vă simțiți bine în acestea. Doar dumneavoastră știți cel mai bine ce vi se potrivește și ce vă face să vă simțiți confortabil. Puteți opta pentru un tricou mai larg sau pentru un tricou pe care îl veți completa cu pantaloni scurți sau pantaloni lungi. Dacă sunteți obișnuită să dormiți în cămăși de noapte, nu trebuie să purtați  pijamale. Ca o alternativă la cămașă de noapte, puteți alege un tricou tip rochie, pe sub care puteți  purta chiloți, pantaloni scurți sau să dormiți fără nimic.

Cumpărături din confortul casei

La Astratex.ro, veți găsi o selecție largă de îmbrăcăminte de noapte pentru nopțile fierbinți de vară și, de asemenea, veți putea cumpăra doar cu câteva click-uri. Veți economisi astfel timpul pe care-l petreceți în general în mall și în cabina de probă. Veți proba totul din confortul casei dumneavoastră și fără nicio grabă veți decide ce să păstrați. În cazul în care ceva vă nemulțumește, îl puteți returna cu ușurință sau puteți schimba gratuit.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri