Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Decorațiuni interioare – Cele mai frumoase sfeșnice, felinare și alte accesorii pentru locuința ta

GALERIE
sfesnic
  • sfesnic
- +

Cauți accesorii decorative interesante – sfeșnice și felinare – pentru a crea o atmosferă deosebită în casa ta, sau pentru a le oferi cadou unor persoane care sărbătoresc ceva? Sunt aranjamente foarte frumoase cu lumânări și felinare cu design deosebit care pot fi oferite în dar la diferite ocazii. Important este să fie ambalate cât mai frumos pentru a arăta și din acest punct de vedere grozav.
 
În fiecare an ne dorim să găsim soluții pentru a ne îmbunătăți designul în interiorul locuinței. Ne dorim să avem o atmosferă caldă, relaxantă, plină de confort în casă. Nu este vorba de a face cine știe ce investiții, este suficient să achiziționăm câteva accesorii decorative cum sunt sfeșnicele și felinarele. Sunt magazine online de sfeșnice și alte obiecte de acest fel care se remarcă prin calitate, design original, preț accesibil pentru orice cumpărător.
Astfel de magazine au produse foarte frumoase și diverse, de cea mai bună calitate, pe care dacă le vezi rămâi impresionat imediat de designul lor. Prin urmare explorează astfel de magazine și te vei convinge de farmecul acestor lucruri, chiar din fotografiile prezentate.
 
Sfeșnicele pot completa perfect designul de interior și pot oferi un plus de eleganță acestuia. Dacă sfeșnicele au înălțimea corectă pot lumina orice cameră, în plus pot fi folosite pentru aproape orice loc spațios din casă, îndeosebi pentru living, dar și pentru grădină și terasă.

Poți găsi astfel de accesorii de sufragerie pe Insignis.ro, care sunt create din materiale de înaltă calitate. Acest lucru se poate vedea și în fotografiile de pe site, materialele garantează durabilitatea dar și aspectul interesant, unic, spectaculos, care poate fi adaptat ușor oricărui stil de interior din casă.

La Insignis.ro găsești cele mai frumoase articole de decor pentru un stil rustic, dar și romantic. Amestecul de elemente decorative este interesant, materialele din care sunt realizate sfeșnicele, felinarele sunt foarte atrăgătoare, astfel de produse pot crea cu siguranță o atmosferă plăcută în interiorul casei, iar decorațiunile superbe pot da un aspect mult mai elegant camerei în care sunt poziționate. Cum ar fi să iei masa la lumina lumânărilor de la un sfeșnic elegant, sau să vizionezi un film la TV într-un living luminat doar de un felinar.
 
Pe acest site vei vedea că toate articolele sunt de calitate. Suporturile lumânărilor sunt din materiale excepționale care au un farmec aparte. Lumânările sunt și ele de calitate, pot oferi o lumină magnifică mai ales seara, într-un living spațios ori pe terasa casei.

Sunt sfeșnice și felinare în stil clasic care sunt create pentru fanii acestui stil. Toate produsele sunt fabricate din materiale durabile, sunt foarte elegante și de bun gust. Sfeșnicele din metal au un aspect elegant, luxos, pot fi folosite seara, în orice sezon al anului. În plus, unele modele au decorațiuni interesante, elemente deosebite și de calitate.
 
În magazinul online Insignis.ro poți găsi felinare care se potrivesc perfect în decorul casei, mai ales dacă predomină elementele din lemn, dacă este o casă în stilul unei cabane. Sunt felinare care se potrivesc acestui stil și care adaugă un plus de farmec special locuinței. La fel de interesante sunt și lumânările decorative în boluri transparente care creează o atmosferă romantică, caldă, relaxantă.

Pentru cei care adoră stilul tradițional le sugerăm să vadă sfeșnicele din sticlă sau din materialele argintii de pe Insignis.ro care reflectă lumina într-un mod interesant. Combinația dintre metal și sticlă este plăcută și romantică. Produsele tradiționale sunt mereu apreciate de oameni, ele se potrivesc la orice stil de interior. Au avantajul că sunt simple și elegante, sunt mereu de actualitate, deci în tendințele modei.
 
Pentru cei care vor ceva mai extravagant, recomandăm felinarele cu forme geometrice mai speciale, care pot fi de exemplu hexagonale și care au suport pentru lumânări.

Gama de produse din magazinul Insignis.ro este foarte variată. Aici găsești și alte articole de decorațiuni pentru interioare: piese de mobilier, corpuri de iluminat, obiecte de perete, obiecte de decor, oglinzi, ceasuri de perete, colivii, ghivece, rame foto, vaze pentru flori, suporturi de bijuterii, etc.
 
În ceea ce privește sortimentul de felinare și sfeșnice, acesta include:

  • Sfeșnice de perete cu oglindă, sfeșnice simple cu o lumânare
  • Sfeșnice cu 5 brațe, sfeșnice cu 4 brațe în formă de corn de cerb
  • Sfeșnice decorative cu 4-5 brațe
  • Sfeșnice din sticlă, sfeșnice din lemn, sfeșnice din ceramică sau din metal, negre sau aurii
  • Tăvi cu 4 sfeșnice decorative, suporturi de lumânări moderne
  • Sfeșnice clasice, retro, vin tage sau moderne
  • Felinare din metal și sticlă, felinare albe, argintii, roz, maro, negre, felinare din cupru, felinare din lemn în stil rustic, felinare cu forme deosebite, felinare în formă de far sau de stâlp, felinare cu forme diferite (ovale, pătrate, trapezoidale), felinare comercializate la set la prețuri avantajoase.

Sortimentul de produse din magazinul Insignis.ro este impresionant, întrece cu siguranță toate așteptările, chiar și a celor mai pretențioși clienți.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri