Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

VIDEO Interlopii romani, influenceri sub nasul poliției.Sute de mii de vizualizari pentru Corduneni când dau cârnați la câini

GALERIE
adrian corduneanu, beleaua
  • adrian corduneanu, beleaua
- +

Personaje cunoscute drept sefi ai unor grupuri infractionale organizate isi arata dispretul fata de lege si autoritati in postari Facebook, Instagram, Youtube sau TikTok urmarite de armate de admiratori.

Live-uri cu momente din viata lor sau amenintari pentru rivali, pot fi vazute "la liber" pe platformele de socializare. Iar aceste mesaje se viralizeaza instant, facand zeci sau chiar sute de mii de vizualizari, like-uri, share-uri si primind sute de comentarii.

Unii dintre ei par sa rivalizeze din punct de vedere al traficului pe internet cu vedete autohtone, recunoscute. De ce ii urmaresc romanii pe infractori pe retelele de socializare? Se pare ca o parte din vizibilitatea acestora vine si din stirile oferite de presa despre momente spectaculoase din viata lor, insa foarte multi sunt urmariti de tineri si adolescenti care fac din ei adevarati idoli, spun specialistii.

De ce ii urmarim pe interlopi pe retelele de socializare

"Informatia negativa atrage. La un articol de cultura nu se uita foarte multi. Gradul de cultura este scazut. Probabil ca doar un sfert din populatie este reprezentat de intelectuali, restul fiind in categoria medie si chiar sub medie. Ce citesc si urmaresc acestia din urma? Cancanuri. Toti interlopii si manelistii sunt pe prima pagina. Cancanul atrage, insa cel mai mult fap[tele cu violenta, pentreu ca acolo este sange, durere, teama. Este raul, iar acest rau atrage.

Oamenii cauta senzationalul", a explicat pentru Ziare.com psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Adrian Beleaua, live-uri pe TikTok despre tot ce face

Insa cel mai "influencer" dintre toti, pare sa fie Adrian Beleaua, fratele maic al temutului Costel Corduneanu de la Iasi.

In cea mai recenta postare pe TikTok a povestit ca isi va cumpara palmieri pentru curtea sa. Peste 35.000 de oameni au vizionat filmuletul, iar un alt video cu Adrian Corduenanu dand carnati la cainii din curti, a facut 258.000 de vizualizari si are peste 180 de comentarii. Unii internauti glumind ca le da mancare cainilor sa nu il latre noaptea.

De altfel, Adrian Beleaua se pare ca a inteles cum isi poate face reclama pe retele de socializare, el postand constant filme de la antrenament, de la petreceri si chiar si cu momente in care incalca legea.

Romi Negus si nasul Mircea Nebunu la nunta

Postarea lui Romulus Markovics pe Youtube are peste 160.000 de vizionari.

"Cel care te vezi in stare sa-mi iei sapca din cap, sa-ti ajute Dumnezeu"

Si Ciprian Pian, noul sef al clanului Duduianu, dupa moartea liderului Emi Pian in august 2020, "se lupta" cu rivalii pe YouTube si Tik-Tok. Are sute de mii de urmaritori.

"Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi in stare sa imi iei sapca din cap si sa nu mai mi-o dai, sa iti ajute Dumnezeu si Isus Hristos, Ai inteles? Si mai departe, intelegeti voi. Ca vad ca ati avansat asa... v-am lasat in pace sa vad unde ajungeti fiecare... direct la t*** (cuvant peiorativ- n.red.) ma refer. Nu la romani, direct la t*** (cuvant peiorativ- n.red.) personal...

Care ai ceva cu mine sau cu fratii mei... eu evit sa nu ajungem dusmani cu verii nostri si voi nu tineti cont. Cine mi-a luat sapca din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie sa mi-o dea inapoi. ", spune Laurentiu Duduianu, cunoscut ca Ciprian Pian, pe canalul de YouTube.

Filmul care facuse peste 140.000 de vizualizari, anul trecut, nu mai este dispobilil in prezent.

Mai mult, pe ziare.com

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri